Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim hamdolsun suskunum 3 gündür hafif de olsa kahverengi lekem var iğne oluyorum tedbir amaçlı cumaya kadar :94: cumartesi kısmetse kese görmeye gidicezz öptüm seni ve oğluşunu

hadi hayırlısı canım bebişimizin ilk yatağını göreceksin desene kendine dikkat et ayakta felan çok durma taze annecik

hadi hayırlısı canım bebişimizin ilk yatağını göreceksin desene kendine dikkat et ayakta felan çok durma taze annecik
ayy evet inşallah ilk aşamaya geçeceğiz canım çok heyecanlıyım çokkkk zamanda geçmiyor gibi evet canım tedbirliyim dikkatliyim inşallah Rabbime emanetiz sen ve oğluşun nasıl öptüm kocamann yine yine

canım nerelerdesin transferin yapıldı mı çok merak ediyorum seni.inşallah bi aksilik çıkmamıştır.

evet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))

evet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))

canım ya çok sevindim hayırlısı olur inşallah hakkımızda .stres yapma pc dende uzak dur.hepimizin bünyesi farklı herkeste aynı şeyler olmaz.sen pazıl yapsana ya :))) kafa dağıtıyosun baya iyi geliyor

biz çok iyiyiz teyzesi her gün büyüyoruz. oğluşumda herkese gülüyo hareketlenmeye başladı ayakta durmaya çalışıyo az az sürüyor kendini 2 gündür dönmeyede başladı seninkide doğsun bir hayırlısı ile her günün çok güzel geçecek inşallah

aman aman maşallah hep iyi sağlıklı keyifli olalım inşallah oyy benim cici yeğenim yürüme hırsı yapmış bile ohh sürünmeler dönmeler ayakta durmak istemeler o güzel gülüşler can kurban can maşallah en kocamanından

ayy inşallah canım o güzel dualarına amin diyorumm inşallah çok sağol

ben yazmıştım sana hatırlıyorsun demi opu zor gibi geliyor aslında ama en zoru transfer sonrası o gelmek bilmeyen test gününü beklemek bol bol pozitif olmalısın tatlım sitres ve pc den uzak dur dualarımdasın müjdeni bekliyoruz inşallah haftaya perşembe

merhaba kızlar nasılsınız şifa ne yaptın çok merak ettim seni gördünüzmü keseyi. papatya_85 bu dönemler böyle oluyo artık stres yapma pcnin başınada oturma oyala kendini hayırlı haberlerini alacaz inşallah

selam canım suskunum Rabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördüm ayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez

çok Şükür Rabbim Sana
çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim korkudan arayamıyordum.
Allah'a emanet olun:)

günaydın nasılsın
melissin bu gün opusu vardı yannış hatırlamıyorsam rabbim yardımcısı olsun bol bol kaliteli yumurtaları embriyoları olsun inşallah

iyiyim elhamdülillah öylemi allahım yardımcısı olsun inş. güzel kaliteli yumoşları olsunnnn
sen nasılsın?

saol canm...
masallah oglusuna rabbim nazarlardan korusun...
yavas yavas yapıyoruz hazırlıklarıda artık. canm valize neler koymustun zahmet olmassa onları bana bi yazsan bakım eksiüğim varmı
insallah canm amin tabiki mutlaka aklımda...

canm tedavin hayırlı olsu insallah rabbim bu sefer yüzünü güldürecekkkkk....
olabildiğince rahat ollll.....

canm tedavin hayırlı olsu insallah rabbim bu sefer yüzünü güldürecekkkkk....
olabildiğince rahat ollll.....

teşekkür ederim canım arkadaşım.Allah razı olsun.inşallah bu defa olur.ama bu defa çok rahatım heyecanım yok korku yok çok farklıyım bu defa.bugün opudan geldim çok şükür digerine göre sayı güzel inşallah güzelde sonuç alırım.

amin canım cümlemizinkini.valizime 2 takım hastane seti koydum istersen bide yedek zıbın koy ben normal doğum yapınca çocuk çok kan olmuşdu zıbınları battı hep yedek battaniye kendine 2 tane pijama takımı hasta bezi bir paket koy yatarsan bir gün çok kullanıyorsun ne olur neolmaz bebeğin bezi göğüs pedi havlu koy bebeğin ağzını silmeye havlusunu mendilini koy havluyu yedek korsan sütün gelmesi için sıcak kompleks yaptılardı bana çok lazım oluyo bide yanında şeker bulundur bebek emmezse 2 çay kaşığı şerbet verin kan şekeri düşüünce bebeğin sarılık oluyo bana hemşire öyle demişdi emmezse açlıkdan şekeri düşer diye bide verirsen anne sütü vermeden bebeğe maden suyu veriyorlar iki çay kaşığı kadar gazı hiç olmuyormuş ben gazdan çok çektim verenler olmuş onlardada hiç olmamış tercih sana kalmış yinede yedek kendine çamaşır koy 4 5 tane yeterli olur bi kaçtane poşet koy kirlillerini koymak için terlik koy aklıma gelen bunlar hayırlısı ile kurtulursun inşallah normalmi düşünüyordun yoksa sezeryanmı

canım çok sevindim sen bide kalp atışını duy sen heyecanlandıkça onunda kalp atışı hızlanıyor inşallah her anın çok güzel tadını çıkaracağın bir hamilelik geçirirsin çok mutluyum senin adına sanki ben hamile kalmış gibi sevinçliyim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…