iyiyim hamdolsun suskunum 3 gündür hafif de olsa kahverengi lekem var iğne oluyorum tedbir amaçlı cumaya kadar :94: cumartesi kısmetse kese görmeye gidicezzöptüm seni ve oğluşunu
ayy evet inşallah ilk aşamaya geçeceğiz canım çok heyecanlıyım çokkkk zamanda geçmiyor gibihadi hayırlısı canım bebişimizin ilk yatağını göreceksin desene kendine dikkat et ayakta felan çok durma taze annecik
canım nerelerdesin transferin yapıldı mı çok merak ediyorum seni.inşallah bi aksilik çıkmamıştır.
evet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))
ayy evet inşallah ilk aşamaya geçeceğiz canım çok heyecanlıyım çokkkk zamanda geçmiyor gibievet canım tedbirliyim dikkatliyim inşallah Rabbime emanetiz sen ve oğluşun nasıl öptüm kocamann yine yine
aman aman maşallah hep iyi sağlıklı keyifli olalım inşallahbiz çok iyiyiz teyzesi her gün büyüyoruz. oğluşumda herkese gülüyo hareketlenmeye başladı ayakta durmaya çalışıyo az az sürüyor kendini 2 gündür dönmeyede başladı seninkide doğsun bir hayırlısı ile her günün çok güzel geçecek inşallah
ben yazmıştım sana hatırlıyorsun demievet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))
merhaba kızlar nasılsınız şifa ne yaptın çok merak ettim seni gördünüzmü keseyi. papatya_85 bu dönemler böyle oluyo artık stres yapma pcnin başınada oturma oyala kendini hayırlı haberlerini alacaz inşallah
selam canım suskunumRabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördüm ayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez
günaydın güzel hatunlarrrrrr
günaydın nasılsın
melissin bu gün opusu vardı yannış hatırlamıyorsam rabbim yardımcısı olsun bol bol kaliteli yumurtaları embriyoları olsun inşallah
iyiyim elhamdülillah öylemi allahım yardımcısı olsun inş. güzel kaliteli yumoşları olsunnnn
sen nasılsın?
iyi olmana sevindim çok şükür.oğluşum iyi teyzesi yaramaz sürünmeye çalışıyo dönüyo artık yatakda çabuk büyüyorlar.baktımda takvimine 29. haftadasın maşallah hazırlıklarını yaptınmı valizini hazırla artık bak ben 37. haftaya girerken doğum yaptım sende benim gibi ani yakalanma az kalmış Allah bir avazda kurtarır inşallah doğumda bizlerede dua et unutma olurmu
slm arkadaşlar bende 2.tedavime başladım nurettin beyle yine çok memnunum 4.ignemi olcam bugün ve kısa protokol uyguluyor inşallah bu defa yüzümüz güler isteyen herkeze nasip etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin
canm tedavin hayırlı olsu insallah rabbim bu sefer yüzünü güldürecekkkkk....
olabildiğince rahat ollll.....
saol canm...
masallah oglusunarabbim nazarlardan korusun...
yavas yavas yapıyoruz hazırlıklarıda artık. canm valize neler koymustun zahmet olmassa onları bana bi yazsan bakım eksiüğim varmı
insallah canm amin tabiki mutlaka aklımda...
selam canım suskunumRabbime sonsuz şükürler olsun keseyi gördüm ayy çok farklı bir duyguymuş Rabbim bir an önce bekleyen tüm arkadaşlarıma tattırsın bu güzel duyguyu haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?