Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok Şükür Rabbim Sana
çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim korkudan arayamıyordum.
Allah'a emanet olun:)
canımm benimmm bende arayım arayım dedim kısmet olmadı yaa amin canım amin sende Rabbime emanetsin

günaydın güzel hatunlarrrrrr
Melekciğim nerelerdesin sen özlettin iyice kendini

günaydın nasılsın
melissin bu gün opusu vardı yannış hatırlamıyorsam rabbim yardımcısı olsun bol bol kaliteli yumurtaları embriyoları olsun inşallah
evet bende çok dua ettim inşallah sabahleyin güzel haberleri bizede aktarır

ayyy gülomm canımm yaaa kız bişşi kalmamış doğuma ayy tatlı heyecanlar maşallah yaaa yeğenimiz geliyooooo pek yakındaaa sıkıntısızca kucağına alacaksın inşallah

ohh maşallah Melisimmm bende aynıydım kız ilk tedavilerde fena acemiydik hatırla işte daha bir temkinliydik bu tedavilerde ne güzel inşallah test günün müjdeli olacak inşallah

canım evet yaa şimdide kalp atışı için cumartesi günü heyecanı sardı ama bende lekeler oluyo az bişi hergün nerdeyse bolca dinleniyorum bakalımm çok çok sağol güzel dileklerin için canım benim yaa sevincini heyecanını bende burada hissettim ALLAH razı olsun canım oğluşunu öp yerime de heyecanımız yatışsın

evet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))
papatyamm aklımdasın canım benim ve duamdasın ayy az kaldı beeee inşallah müjdeni alıcazz canım

günaydınn
Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

insallah canm... ewet ilk sefer ki gibi olmuyor heyecanlar neyle karsılasacagımızı bildiğimizden rahat oluyoruz biraz daha...
oh ne güzel umarım hep böle devam eder stressizce...
insallah kaliteli embriyolarında cok olur canm benm allahım yar ve yardımcınız olsun...
gelişimelrden haberdar et mutlaka....

hmm tamam canm anladım.mutlaka hepsini yanında bulunduracam...
maden suyunu hiç duymamıstım acaba bi sakıncası olurmu ki asitli ya o bakımdan dur hastanedeki arkadaslara sorum bi onlar duymuslarmı böle bişi...
insallah canm allah razı olsun...
canm aslında ben sezeryan olsun istiyorum ne yalan söleyim, riske atmamak acısından, ne bilim normal dogum sırasında havasız felan kalabiliyor ya bebekler o yüzden korkuyorum biraz ama hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin....

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim ne muradınız varsa gönlünüze göre versin....:26::13::13::13::13::13:

herkezin kandili mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızda unutmayın rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin inşallah..

kandilimiz mübarek olsun günahlarımız af dualarımız kabul olsun inş.
amin Melekciğim canım benim ALLAH razı olsun seninde kandilin hayırlı mübarek olsun dualarda buluşmak nasip olsun inşallah

canım benim ALLAH razı olsun hayırlı kandiller dualarda buluşmak üzere

evet ya bugün transferinin 11. günü galiba.aklım hep onda inşallah güzel haberlerini alırız.
ayy inşallah yarın güzel haberle gelirrrr

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim ne muradınız varsa gönlünüze göre versin....:26::13::13::13::13::13:
ALLAH razı olsun yıldızım amin inşallah hepimizin gönlünce olsun

herkezin kandili mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızda unutmayın rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin inşallah..
canım benim ALLAH razı olsun amin inşallah herşey gönlümüzce olsun bol bol müjdelerimiz olsun inşallah

canım benim ALLAH razı olsun amin inşallah herşey gönlümüzce olsun bol bol müjdelerimiz olsun inşallah

şifaa hem senin konuna hem de benim konuma sana ulaşmak için mesajlar yazdım. olmadı yeni konu açtım, oradan belki okursun diye mesaj yazdım. hatta senin için yeni bir patik ördüm, açıklamasını hazırlayıp yayınladım. ama senden ses çıkmadı
iyisin di mi canım? merak ettim doğrusu..

canımmm benimm hakkını helal et tatlım ya son bikaç gündür pc de çok kalamıyorum da kopuk kopuk katılınca tamamen gözümden kaçmış tatlım lütfen kusuruma bakma hemen geliyorum , ilgileniyorumm

herkesin günü aydın olsun arkadaslar....
transfer sürecindeki arkadaslardan ii haberler almak umudu ile....

günaydınnnnnn kuzularr bende sanırım regl oldum hakkımızda hayırlısı demekten ve çaresizce beklemek başka bişe gelmiyo elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…