canımm benimmmçok Şükür Rabbim Sana
çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim korkudan arayamıyordum.
Allah'a emanet olun:)
Melekciğim nerelerdesin sengünaydın güzel hatunlarrrrrr
evet bende çok dua ettim inşallah sabahleyin güzel haberleri bizede aktarırgünaydın nasılsın
melissin bu gün opusu vardı yannış hatırlamıyorsam rabbim yardımcısı olsun bol bol kaliteli yumurtaları embriyoları olsun inşallah
ayyy gülomm canımm yaaa kız bişşi kalmamış doğumasaol canm...
masallah oglusunarabbim nazarlardan korusun...
yavas yavas yapıyoruz hazırlıklarıda artık. canm valize neler koymustun zahmet olmassa onları bana bi yazsan bakım eksiüğim varmı
insallah canm amin tabiki mutlaka aklımda...
ohh maşallah Melisimmmteşekkür ederim canım arkadaşım.Allah razı olsun.inşallah bu defa olur.ama bu defa çok rahatım heyecanım yok korku yok çok farklıyım bu defa.bugün opudan geldim çok şükür digerine göre sayı güzel inşallah güzelde sonuç alırım.
canım evet yaa şimdide kalp atışı için cumartesi günü heyecanı sardıcanım çok sevindim sen bide kalp atışını duy sen heyecanlandıkça onunda kalp atışı hızlanıyor inşallah her anın çok güzel tadını çıkaracağın bir hamilelik geçirirsin çok mutluyum senin adına sanki ben hamile kalmış gibi sevinçliyim inan
papatyamm aklımdasın canım benim ve duamdasın ayy az kaldı beeeeevet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))
insallah canm... ewet ilk sefer ki gibi olmuyor heyecanlar neyle karsılasacagımızı bildiğimizden rahat oluyoruz biraz daha...teşekkür ederim canım arkadaşım.Allah razı olsun.inşallah bu defa olur.ama bu defa çok rahatım heyecanım yok korku yok çok farklıyım bu defa.bugün opudan geldim çok şükür digerine göre sayı güzel inşallah güzelde sonuç alırım.
amin canım cümlemizinkini.valizime 2 takım hastane seti koydum istersen bide yedek zıbın koy ben normal doğum yapınca çocuk çok kan olmuşdu zıbınları battı hep yedek battaniye kendine 2 tane pijama takımı hasta bezi bir paket koy yatarsan bir gün çok kullanıyorsun ne olur neolmaz bebeğin bezi göğüs pedi havlu koy bebeğin ağzını silmeye havlusunu mendilini koy havluyu yedek korsan sütün gelmesi için sıcak kompleks yaptılardı bana çok lazım oluyo bide yanında şeker bulundur bebek emmezse 2 çay kaşığı şerbet verin kan şekeri düşüünce bebeğin sarılık oluyo bana hemşire öyle demişdi emmezse açlıkdan şekeri düşer diye bide verirsen anne sütü vermeden bebeğe maden suyu veriyorlar iki çay kaşığı kadar gazı hiç olmuyormuş ben gazdan çok çektim verenler olmuş onlardada hiç olmamış tercih sana kalmış yinede yedek kendine çamaşır koy 4 5 tane yeterli olur bi kaçtane poşet koy kirlillerini koymak için terlik koy aklıma gelen bunlar hayırlısı ile kurtulursun inşallah normalmi düşünüyordun yoksa sezeryanmı
papatyamm aklımdasın canım benim ve duamdasın ayy az kaldı beeeeinşallah müjdeni alıcazz canım
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim ne muradınız varsa gönlünüze göre versin....:26::13::13::13::13::13:
amin Melekciğim canım benim ALLAH razı olsun seninde kandilin hayırlı mübarek olsun dualarda buluşmak nasip olsun inşallahkandilimiz mübarek olsun günahlarımız af dualarımız kabul olsun inş.
canım benim ALLAH razı olsun hayırlı kandiller dualarda buluşmak üzeregünaydınn
Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun
ayy inşallah yarın güzel haberle gelirrrrevet ya bugün transferinin 11. günü galiba.aklım hep onda inşallah güzel haberlerini alırız.
ALLAH razı olsun yıldızımslm kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim ne muradınız varsa gönlünüze göre versin....:26::13::13::13::13::13:
canım benim ALLAH razı olsun amin inşallah herşey gönlümüzce olsun bol bol müjdelerimiz olsun inşallahherkezin kandili mübarek olsun arkadaşlar.dualarınızda unutmayın rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin inşallah..
canım benim ALLAH razı olsun amin inşallah herşey gönlümüzce olsun bol bol müjdelerimiz olsun inşallah
canımmm benimm hakkını helal et tatlım ya son bikaç gündür pc de çok kalamıyorum da kopuk kopuk katılınca tamamen gözümden kaçmış tatlım lütfen kusuruma bakmaşifaa hem senin konuna hem de benim konuma sana ulaşmak için mesajlar yazdım. olmadı yeni konu açtım, oradan belki okursun diye mesaj yazdım. hatta senin için yeni bir patik ördüm, açıklamasını hazırlayıp yayınladım. ama senden ses çıkmadı
iyisin di mi canım? merak ettim doğrusu..
evet cnm bugun transferimmin 6.günü 3 ünüde transfer ettiler.haftaya perşembe kan testi yapılacak bilmiyorum ama çok heyecanlıyım.en zor aşama buymuş yaaa :))
ben de kayseri tüp bebek te ilk denememi yaptırıyorum. R abbim herkesin gönlüne göre versin,zor bekleyiş.
günaydınnnnnn kuzularr bende sanırım regl oldum hakkımızda hayırlısı demekten ve çaresizce beklemek başka bişe gelmiyo elimden
evet ya bugün transferinin 11. günü galiba.aklım hep onda inşallah güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?