selam kızlar dün kan verdim değerler biraz düşük çıktı yaa çok anlamadım cuma günü tekrar çağırdılar.bende çok heyecanlıyım
kan değerim 11.gün 20 çıktı yarın tekrar yapacaklar yaa çok korkuyorum inşşş olumsuz bişey çıkmaz.
canım benim çok sağol ALLAH razı olsun aminnn inşallah sen neler yaptın doğuma az kaldı mı nasıl gidiyor hayat
canım merhaba aramıza hoş geldinbenim dr um Turgut bey acıbadem de ve gerçekten mükemmmel bir dr tavsiye ederim inşallah sende memnun kalacaksın Rabbime emanet ol gel arada haberdar et bizleri dualarımdasın ve ben dün müjdemi paylaştım burda 2. tüp bebek tedavimle bebğim göbişimde sonsuz şükürler olsun Turgut bey gerçekten çok başarılı
sifaaaa cok sevındım canım yaa turgut beyy evet cok super bırısııı uzun zamndır yazısmıytorduk sennle vallahııı cok sevndım canım benımm nsl olsu bana mesaj at nasıl bır srec gecırdın turgut bey hastane fılann cnm bnmm bende kısa dusunuyorum yanı esımle maddıyatı dusenlıyelımde ınsl..acıbadem yolu gozukuyr sımdı ıncır havuc kuru yapıyrm kendıme ınsl..gerek kalmasda kalırsada raamasandan sonra ınsl.turgut beye gdcgzzz anlat sen mesaj at nanaaa cokk sevdım yaa cok sukur ınsl..sag salım kucagına alırsın cnmmmcanım evet çok faydası oldu kk ve kk da tanışıp sonra buluşmak çok desteğin duan var ve olacak birbirimize bol bol buluşmak görüşmek üzere
canım benim kaç gündür güzel haberlerini alamadık büyük ihtimal transferin gerçekleşmiştir bilebolca dinlen inşallah test gününde müjdeni alıcazzz çok dua ediyorum sitresten uzak durmaya bak
ben yazdım ama kaç kişi var hem adaş hem soyadaş:44: bi buluşamadık gitti seninde tedavi yaklaşıyor demi tatlım inşallah ilk ve son olacak
canım merak ettim Turgut beyle görüşmen nasıl geçtikararın nasıl oldu haberini bekliyorum
makay tatlım neler yaptın görüşmeyelidr kararın kim oldu
selam kızlar dün kan verdim değerler biraz düşük çıktı yaa çok anlamadım cuma günü tekrar çağırdılar.bende çok heyecanlıyım
kan değerim 11.gün 20 çıktı yarın tekrar yapacaklar yaa çok korkuyorum inşşş olumsuz bişey çıkmaz.
canm insallah degerin katlanarak yükselir. içini ferah tut insallah bebğinin seninledirkan değerim 11.gün 20 çıktı yarın tekrar yapacaklar yaa çok korkuyorum inşşş olumsuz bişey çıkmaz.
selam canım hoş geldinben de kayseri tüp bebek te ilk denememi yaptırıyorum. R abbim herkesin gönlüne göre versin,zor bekleyiş.
canım Meleğim inşallah son adetin olsungünaydınnnnnn kuzularr bende sanırım regl oldum hakkımızda hayırlısı demekten ve çaresizce beklemek başka bişe gelmiyo elimden
canım benim öyle küçümsenecek değerde değil kiselam kızlar dün kan verdim değerler biraz düşük çıktı yaa çok anlamadım cuma günü tekrar çağırdılar.bende çok heyecanlıyım
ama yarın niye ki 2 günde bir 2 katı değer daha mantıklı oluyor ya neyse yarın güzel sonucunu alırızkan değerim 11.gün 20 çıktı yarın tekrar yapacaklar yaa çok korkuyorum inşşş olumsuz bişey çıkmaz.
canım Suzanımmmsifaaaa cok sevındım canım yaa turgut beyy evet cok super bırısııı uzun zamndır yazısmıytorduk sennle vallahııı cok sevndım canım benımm nsl olsu bana mesaj at nasıl bır srec gecırdın turgut bey hastane fılann cnm bnmm bende kısa dusunuyorum yanı esımle maddıyatı dusenlıyelımde ınsl..acıbadem yolu gozukuyr sımdı ıncır havuc kuru yapıyrm kendıme ınsl..gerek kalmasda kalırsada raamasandan sonra ınsl.turgut beye gdcgzzz anlat sen mesaj at nanaaa cokk sevdım yaa cok sukur ınsl..sag salım kucagına alırsın cnmmm
evet suskunum çabucak geçse şu zamanslm kızlar nasılsınız bakalım. gülom eğer sezeryanla doğuma karar vermişsin hayırlısı ile kucağına alda seninkide benim oğluşum gibi süprüz yaparsa şaşırmam dikkatli ol artık.şifaa 2 gün kaldı kalp atımına çok heyecanlıyımmmmmmmm.papatya_85 stres yapma Rabbime bol bol dua et inşallah duyar seni
selam canım hoş geldinhayırlı olsun tedavin inşallah test gününde müjdeni de alırız
canım Meleğim inşallah son adetin olsunmübarek ramazan ayının bereketi hürmetine diğer aya müjdeni alırız
canım benim öyle küçümsenecek değerde değil kibence gayet iyi yani hadi hayırlı olsun inşallah
ama yarın niye ki 2 günde bir 2 katı değer daha mantıklı oluyor ya neyse yarın güzel sonucunu alırız
canım Suzanımmmçok sağol canım inşallah sanada Turgut dr un eli uğurlu gelsin test günün müjdeli olsun tamam canım özelden iletirim detaylıca amin canım güzel dileklerin için inşallah hepimizin hasreti sonlanacak
slm kızlar nasılsınız bakalım. gülom eğer sezeryanla doğuma karar vermişsin hayırlısı ile kucağına alda seninkide benim oğluşum gibi süprüz yaparsa şaşırmam dikkatli ol artık.şifaa 2 gün kaldı kalp atımına çok heyecanlıyımmmmmmmm.papatya_85 stres yapma Rabbime bol bol dua et inşallah duyar seni
arkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.
Edacığımmm ay hadi bismillah başlamışsın tedaviyeselamm kızlaaarr ben geldim.dün gittim önceultasonla baktı bi folikül var dedi.e2 ye bakalım ona göre dedi.o folikül dediği geçen aydan kalmış bi yumurtaymış.4 buçuk gibi geri aradı değerlerin normal gel tedavine başlayalım dedi.gonal f bide başka bi iğne verdi ikisini yapmaya başladık.5 gün sonra geri gidecem ayyyyyyyyyyy.içim kıpır kıpırrrrrrrr.
inşallahhh yaa ama papatya uğramamış :26: çok merak ettim bugünki değerinicanım benim inşallah bugün hayırlı haberlerini alırız.
tabiki en özel dualarımdasın canım benim inşallah olacak çok kısa sürede müjdencanım inş. dualarınızı bekliyorummm
ayy canımm aklımdaydın heparkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.
Edacığımmm ay hadi bismillah başlamışsın tedaviyeişte içinde kıpır kıpırlık seninde müjdeni alıcazz inşallah test gününde
inşallahhh yaa ama papatya uğramamış :26: çok merak ettim bugünki değeriniALLAH ım çok güzel şekilde 2 ye katlanmış değer nasip etsin diye dua ettim inşallah bizleri merakta koymaz
tabiki en özel dualarımdasın canım benim inşallah olacak çok kısa sürede müjden
ayy canımm aklımdaydın hepohh bebişlerini kaptın geldin göbişinde sıkı sıkı tutunsunlar inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun bu defa olacak tatlımmmm inşallahh
arkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.
hayırlısı canm sag salim kucagımıza alalım da. olurmu olur valla 3 hafta erken geldi demi yanlıs hatırlamıyorsam seninki. bende o yüzden hazırlıkları tamamamlamaya calısıyorum canm ne olur ne olmaz die
benim de dün transfer oldu,çok heyecanlıyım,sürekli yatmana gerek yok dedi dr. siz nası yaptınız.tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.hem mutluyum hem heyecanlıyım hem korkuyorum)))) Rabbim sevindirsin hayırlısıyla.... Arkadaşlar benim bebiklerime de dua edin...RABBİM KORUSUN
TAVSİYE ETTİĞİNİZ DUALAR VAR MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?