Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sifaaaa cok sevındım canım yaa turgut beyy evet cok super bırısııı uzun zamndır yazısmıytorduk sennle vallahııı cok sevndım canım benımm nsl olsu bana mesaj at nasıl bır srec gecırdın turgut bey hastane fılann cnm bnmm bende kısa dusunuyorum yanı esımle maddıyatı dusenlıyelımde ınsl..acıbadem yolu gozukuyr sımdı ıncır havuc kuru yapıyrm kendıme ınsl..gerek kalmasda kalırsada raamasandan sonra ınsl.turgut beye gdcgzzz anlat sen mesaj at nanaaa cokk sevdım yaa cok sukur ınsl..sag salım kucagına alırsın cnmmm

selam kızlar dün kan verdim değerler biraz düşük çıktı yaa çok anlamadım cuma günü tekrar çağırdılar.bende çok heyecanlıyım

kan değerim 11.gün 20 çıktı yarın tekrar yapacaklar yaa çok korkuyorum inşşş olumsuz bişey çıkmaz.

hadi hayırlısı aklına kötü şeyler getirme aklına inş. hersey yolunda gidicek ve degerler ikiye katlanarak artacakk

slm kızlar nasılsınız bakalım. gülom eğer sezeryanla doğuma karar vermişsin hayırlısı ile kucağına alda seninkide benim oğluşum gibi süprüz yaparsa şaşırmam dikkatli ol artık.şifaa 2 gün kaldı kalp atımına çok heyecanlıyımmmmmmmm.papatya_85 stres yapma Rabbime bol bol dua et inşallah duyar seni

ben de kayseri tüp bebek te ilk denememi yaptırıyorum. R abbim herkesin gönlüne göre versin,zor bekleyiş.
selam canım hoş geldin hayırlı olsun tedavin inşallah test gününde müjdeni de alırız

günaydınnnnnn kuzularr bende sanırım regl oldum hakkımızda hayırlısı demekten ve çaresizce beklemek başka bişe gelmiyo elimden
canım Meleğim inşallah son adetin olsun mübarek ramazan ayının bereketi hürmetine diğer aya müjdeni alırız

selam kızlar dün kan verdim değerler biraz düşük çıktı yaa çok anlamadım cuma günü tekrar çağırdılar.bende çok heyecanlıyım
canım benim öyle küçümsenecek değerde değil ki bence gayet iyi yani hadi hayırlı olsun inşallah

kan değerim 11.gün 20 çıktı yarın tekrar yapacaklar yaa çok korkuyorum inşşş olumsuz bişey çıkmaz.
ama yarın niye ki 2 günde bir 2 katı değer daha mantıklı oluyor ya neyse yarın güzel sonucunu alırız

canım Suzanımmm çok sağol canım inşallah sanada Turgut dr un eli uğurlu gelsin test günün müjdeli olsun tamam canım özelden iletirim detaylıca amin canım güzel dileklerin için inşallah hepimizin hasreti sonlanacak

evet suskunum çabucak geçse şu zaman

selamm kızlaaarr ben geldim.dün gittim önceultasonla baktı bi folikül var dedi.e2 ye bakalım ona göre dedi.o folikül dediği geçen aydan kalmış bi yumurtaymış.4 buçuk gibi geri aradı değerlerin normal gel tedavine başlayalım dedi.gonal f bide başka bi iğne verdi ikisini yapmaya başladık.5 gün sonra geri gidecem ayyyyyyyyyyy.içim kıpır kıpırrrrrrrr.

canım inş. dualarınızı bekliyorummm

hayırlısı canm sag salim kucagımıza alalım da. olurmu olur valla 3 hafta erken geldi demi yanlıs hatırlamıyorsam seninki. bende o yüzden hazırlıkları tamamamlamaya calısıyorum canm ne olur ne olmaz die

arkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.

Edacığımmm ay hadi bismillah başlamışsın tedaviye işte içinde kıpır kıpırlık seninde müjdeni alıcazz inşallah test gününde

canım benim inşallah bugün hayırlı haberlerini alırız.
inşallahhh yaa ama papatya uğramamış :26: çok merak ettim bugünki değerini ALLAH ım çok güzel şekilde 2 ye katlanmış değer nasip etsin diye dua ettim inşallah bizleri merakta koymaz

canım inş. dualarınızı bekliyorummm
tabiki en özel dualarımdasın canım benim inşallah olacak çok kısa sürede müjden

arkadaşlar bugün tranferim oldu eve geldim yatıyorum dualarınızda unutmayın inşallah.
ayy canımm aklımdaydın hep ohh bebişlerini kaptın geldin göbişinde sıkı sıkı tutunsunlar inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun bu defa olacak tatlımmmm inşallahh

kayseri tüp de mi yaptırdın canım benim de dün transferim oldu 2 tane,inşallah sımsıkı tutunmuşlardır, Rabbimin izniyle Rabbim korusun

benim de dün transfer oldu,çok heyecanlıyım,sürekli yatmana gerek yok dedi dr. siz nası yaptınız.tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.hem mutluyum hem heyecanlıyım hem korkuyorum)))) Rabbim sevindirsin hayırlısıyla.... Arkadaşlar benim bebiklerime de dua edin...RABBİM KORUSUN
TAVSİYE ETTİĞİNİZ DUALAR VAR MI

hayırlısı canm sag salim kucagımıza alalım da. olurmu olur valla 3 hafta erken geldi demi yanlıs hatırlamıyorsam seninki. bende o yüzden hazırlıkları tamamamlamaya calısıyorum canm ne olur ne olmaz die

evet canım erken geldiydi 3 hafta sende tedbirini al

hayırlı olsun canım strese girme herşeyden önce normal yaşantını yaşa bizlerede aynısı söylendi çok yatmadım ama çokda ayaktada kalmadım herkesin belirtilri farklı sende herkese göre bakıp kendini strese sokma içinden geldiiği gibi dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…