canım ben Kayseri acıbadem de Turgut dr da yaptırdım 2. tedavimde nasip oldu müjdemkayseri tüp de mi yaptırdın canım benim de dün transferim oldu 2 tane,inşallah sımsıkı tutunmuşlardır, Rabbimin izniyle Rabbim korusun
hadi hayırlı olsun tatlımm bebeklerin sıkı-sıkı tutunsun inşallah müjdeni almak nasip etsinbenim de dün transfer oldu,çok heyecanlıyım,sürekli yatmana gerek yok dedi dr. siz nası yaptınız.tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.hem mutluyum hem heyecanlıyım hem korkuyorum)))) Rabbim sevindirsin hayırlısıyla.... Arkadaşlar benim bebiklerime de dua edin...RABBİM KORUSUN
TAVSİYE ETTİĞİNİZ DUALAR VAR MI
şifaa nerdesin ne yaptın çok merak ettim seni bebişimiz nasıl dinledinmi kalp atışını
benim de dün transfer oldu,çok heyecanlıyım,sürekli yatmana gerek yok dedi dr. siz nası yaptınız.tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.hem mutluyum hem heyecanlıyım hem korkuyorum)))) Rabbim sevindirsin hayırlısıyla.... Arkadaşlar benim bebiklerime de dua edin...RABBİM KORUSUN
TAVSİYE ETTİĞİNİZ DUALAR VAR MI
canm seninde hayırlı olsun transferin umarım bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana. olabildigince rahat ol içini ferah tut ve bol bol dua et aklına ne geliyorsa farketmez ama benm bi arkadasım özellikle fetih süresini okumamı istemişti.
ewet canm öle sürekli yatmana gerek yok ilk 3 gün idare et sonra kalk yavas yavas yemegini yap bulasıgını yıka ama kendini yorma öle dinlen sen yinede...
rabbim insallah yüzünü güldürür...
canım çok teşekkür ederim.
burda bişeyler paylaşmak iyi geliyo
evet canım çok dertleştik burada vee artık sırayla müjdeler paylaşılacak inşallahburda bişeyler paylaşmak iyi geliyo
...evet canım çok dertleştik burada vee artık sırayla müjdeler paylaşılacak inşallah
Edacığımmm ay hadi bismillah başlamışsın tedaviyeişte içinde kıpır kıpırlık seninde müjdeni alıcazz inşallah test gününde
inşallahhh yaa ama papatya uğramamış :26: çok merak ettim bugünki değeriniALLAH ım çok güzel şekilde 2 ye katlanmış değer nasip etsin diye dua ettim inşallah bizleri merakta koymaz
tabiki en özel dualarımdasın canım benim inşallah olacak çok kısa sürede müjden
ayy canımm aklımdaydın hepohh bebişlerini kaptın geldin göbişinde sıkı sıkı tutunsunlar inşallah test gününde müjde vermek nasip olsun bu defa olacak tatlımmmm inşallahh
aminn canım ama başta sağlık sonra hanelerimizde huzur ve sonra inşallah evimize neşe gelsin hayırlı-sağlıklıca inşallah...
insallah canııımm Rabbim kimsenın kucağını boş koymasın
yuvalarımızı şenlendirsin
rica ederim tatlımşifacım çok teşekkür ederim.yarın sabah kontrol var.yine ultrason ve kan vericem dularınızda beni unutmayın gerçekten çok emek veriyoruz.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
aminn canım ama başta sağlık sonra hanelerimizde huzur ve sonra inşallah evimize neşe gelsin hayırlı-sağlıklıca inşallah
rica ederim tatlımhımm yarınki kontrol sanırım son kontrol yarın opu tarihi netleşir hadi bismillah hep sakin olmaya bak sitresten uzak dur amin canım emeklerimizin karşılığını göreceğiz yaradanımızdan inşallah
evet Meleğim güzel kalpli arkadaşım Rabbime sonsuz şükürler olsun o pıt-pıtları duydumşifaaamm duydunmu kalp atışlarını maşallah melegineee sım sıkı tutunmuş biricik annesine dilerim sağlıkla alasın evladını kucagına bizlerede dua et kuzcugummm
ohh maşallahkontrolüm yapıldı.allaha şükür yumurtalarım büyüyormuş.e2 ye bakılacak yine sonucuna göre bi iğne daha başlıcaz kullanmaya.perşembe gel tekrar dedi.opudan tırsıyorum.hiç bayılmadımda ben.acaba iğneylemi bayıltacaklar.ayyyyyyyy
ayy evet yaa merakta bıraktı bizleri :26: sen merkezde tanışabilmiş miydin papatyaylapapatya 85 nerde yahu bileniniz var mı tedavisi nasıl sonuçlandı acaba.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
kayseri tüp de mi yaptırdın canım benim de dün transferim oldu 2 tane,inşallah sımsıkı tutunmuşlardır, Rabbimin izniyle Rabbim korusun
ohh maşallahyumoşlar büyük büyük lazım bize anladım canım en fazla cumartesi opu olabilir tırsma tatlım korkma bebeğimiz için katlanmdık mı tüm herşeye yani güçlü olmak yakışır biz annelere canım damar yolu açacaklar koldan ve serum bağlantısı olacak oradan narkoz da katacaklar sonra sen mışıl mışıl uyuyacaksın besmele ve bol dua oku kalbini ferahlat
ayy evet yaa merakta bıraktı bizleri :26: sen merkezde tanışabilmiş miydin papatyaylaeğer ismini biliyorsan merkeze sorsanda bilgi alsak sayende
ohh maşallahyumoşlar büyük büyük lazım bize anladım canım en fazla cumartesi opu olabilir tırsma tatlım korkma bebeğimiz için katlanmdık mı tüm herşeye yani güçlü olmak yakışır biz annelere canım damar yolu açacaklar koldan ve serum bağlantısı olacak oradan narkoz da katacaklar sonra sen mışıl mışıl uyuyacaksın besmele ve bol dua oku kalbini ferahlat
ayy evet yaa merakta bıraktı bizleri :26: sen merkezde tanışabilmiş miydin papatyaylaeğer ismini biliyorsan merkeze sorsanda bilgi alsak sayende
hayırlı olsun transferin kayseri tüptemiydin sende nurettin beyde aynı gün olmuş transferimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?