Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun transferin kayseri tüptemiydin sende nurettin beyde aynı gün olmuş transferimiz
ohh ne güzel hem merkezdaş hem aynı gündaş karındaşlar sizi inşallah müjdeleriniz olsun

ismini bilmiyorum ya
sağol cnm

kızlar kimyasal gebelik yaşadım (((((((((((((
eyvahh yaaa canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun dilerim ilaçlar hala vücudundayken diğer aya kendiliğinden gelsin mucize bebeğinin müjdesini almak isteriz bol dualarımdasın tatlım

eveeeeeeeeeeeeeeeeet sen hangisiydin acaba? ameliyathane de hayırlı olsun dediğim mi yok sA çıkışta gördüğüm mü????????????
irtibat kuralııım
ne güzel yaa Melis de cevaplasın hangisiymiş öğrenelim

arkadaşlar ben gonal f bide menapur mu ne öyle bişe iki iğne kullanıyordum. dün doktorum bir iğne daha ekledi çatlamamsı içinmiş.kollarım delik deşik.perşembe kontrol var terkrar cuma yada cumartesi opu galiba.ne biliyim bi heyecanlıyım çok.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

eveeeeeeeeeeeeeeeeet sen hangisiydin acaba? ameliyathane de hayırlı olsun dediğim mi yok sA çıkışta gördüğüm mü????????????
irtibat kuralııım

çıkışta karşılaştık heral biz sizden önde çıkmıştık konuşalım isterim tabiki

inşallah bu defa yüzümüz güler şifacım yaaa.güzel duaların için teşekkürler

canım benim ahh bilmezmiyiz iğnelerden delik-deşik olduk hepimiz ama şifa olacak hepsi bebeğimiz için peki göbekten iğne olmayı denesen hadi bismillah sıkıntısızca opuyu da atlatırsan transfer çok daha rahat bir işlem ve ayrı bir heyecanlı oluyor hadi yolun yarısını geçiyorsun bile dualarımdasın tatlım

inşallah bu defa yüzümüz güler şifacım yaaa.güzel duaların için teşekkürler
inşallah Melisim olacak Yüce Rabbimin hazinesi bol ve bereketli

ya göbek daha çok acır diye düşünüyorum o yüzden hiç denemedim

ya göbek daha çok acır diye düşünüyorum o yüzden hiç denemedim

edacım korkma bende çok korkuyodum ilk tedavimde yapmamıştım ama bu tedavimde yaptım koldan pek bi farkı yok 2 taneden sonra alışıyosun.şifa olsun inşallah canım..

transferi olan arkadaşlar hepinizin hakkkında hayırlısı olsun inş. evlatlarınıza kavuşursunuz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. birde benim için nurettin veya ertugrul beye sorabilirmisiniz aşılama yapıyorlarmı ramazan sonrası bende yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…