senin kaç transferin oldu????? şimdi nasısın?????????eveeeeeeeeeeeeeeeeet sen hangisiydin acaba? ameliyathane de hayırlı olsun dediğim mi yok sA çıkışta gördüğüm mü????????????
irtibat kuralııım
hayırlısı olsun canım benim üzme kendini çokkızlar kimyasal gebelik yaşadım(((((((((((((
kızlar kimyasal gebelik yaşadım(((((((((((((
ohh ne güzel hem merkezdaş hem aynı gündaş karındaşlar sizihayırlı olsun transferin kayseri tüptemiydin sende nurettin beyde aynı gün olmuş transferimiz
sağol cnmismini bilmiyorum ya
eyvahh yaaa canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunkızlar kimyasal gebelik yaşadım(((((((((((((
ne güzel yaa Melis de cevaplasın hangisiymiş öğrenelimeveeeeeeeeeeeeeeeeet sen hangisiydin acaba? ameliyathane de hayırlı olsun dediğim mi yok sA çıkışta gördüğüm mü????????????
irtibat kuralııım
eveeeeeeeeeeeeeeeeet sen hangisiydin acaba? ameliyathane de hayırlı olsun dediğim mi yok sA çıkışta gördüğüm mü????????????
irtibat kuralııım
ohh ne güzel hem merkezdaş hem aynı gündaş karındaşlar siziinşallah müjdeleriniz olsun
sağol cnm
eyvahh yaaa canım çok üzüldüm çok geçmiş olsundilerim ilaçlar hala vücudundayken diğer aya kendiliğinden gelsin mucize bebeğinin müjdesini almak isteriz bol dualarımdasın tatlım
ne güzel yaa Melis de cevaplasın hangisiymiş öğrenelim
senin kaç transferin oldu????? şimdi nasısın?????????
napayım bende yatıyorum bol bol ufak tefek işlerimi yapıyorum işte bekliyorum 17 sini kısmetse inşallah.sen neleraıosn[QOE
nyo
ben uzun boylu olan lacivert vardı üzerimde ??
sen kırşehirli olansın o zaman?????
canım benim ahh bilmezmiyiz iğnelerden delik-deşik olduk hepimiz ama şifa olacak hepsi bebeğimiz içinarkadaşlar ben gonal f bide menapur mu ne öyle bişe iki iğne kullanıyordum. dün doktorum bir iğne daha ekledi çatlamamsı içinmiş.kollarım delik deşik.perşembe kontrol var terkrar cuma yada cumartesi opu galiba.ne biliyim bi heyecanlıyım çok.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
inşallah Melisim olacak Yüce Rabbimin hazinesi bol ve bereketliinşallah bu defa yüzümüz güler şifacım yaaa.güzel duaların için teşekkürler
canım benim ahh bilmezmiyiz iğnelerden delik-deşik olduk hepimiz ama şifa olacak hepsi bebeğimiz içinpeki göbekten iğne olmayı denesen hadi bismillah sıkıntısızca opuyu da atlatırsan transfer çok daha rahat bir işlem ve ayrı bir heyecanlı oluyor hadi yolun yarısını geçiyorsun bile dualarımdasın tatlım
inşallah Melisim olacak Yüce Rabbimin hazinesi bol ve bereketli
napayım bende yatıyorum bol bol ufak tefek işlerimi yapıyorum işte bekliyorum 17 sini kısmetse inşallah.sen neleraıosn[QOE
nyo
ben uzun boylu olan lacivert vardı üzerimde ??
sen kırşehirli olansın o zaman?????
3 kişiydik zaten o gün.siz yanında kız kardeşi olanmısınız kapalı olan?????? benim yanımdada annem eşim kücük kardeşim vardı.kırşehirli degilim :26::26:
ya göbek daha çok acır diye düşünüyorum o yüzden hiç denemedim
evet kız kardeşim ve eşim vardı yanımda3 kişiydik zaten o gün.siz yanında kız kardeşi olanmısınız kapalı olan?????? benim yanımdada annem eşim kücük kardeşim vardı.kırşehirli degilim :26::26:
pardon nevşehir dicektimmmevet kız kardeşim ve eşim vardı yanımda))))))))))))
pardon nevşehir dicektimmm))))))))))))
bi de bişi sorcam sen 17 sini iple çekiyorum demişsin ,bana Nurettin bey 18 inde test dedi tabi ben o güne kadar dayanabilir miyim bilmiyoruuum??:))))))))))
güzel haberler alıcaz inşallahhh:)))))
bir de ben sana özelden msj yazamadım 100 yorum yapmak gerekiyormuş galiba ,ben daha yeniyim buralarda o yüzden sistem msj ı engelled
i
meliscim çok karışık duygular içindeyim , ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ne zor yaİvakıt hem biran önce geçsin,hem de geçmesin:)))nolcak bu halimiz
Rabbime emenet bebeklerimiz Rabbim korusun))sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin )) amin amin aminnnnn
bi de bişi sorcam sen 17 sini iple çekiyorum demişsin ,bana Nurettin bey 18 inde test dedi tabi ben o güne kadar dayanabilir miyim bilmiyoruuum??:))))))))))
güzel haberler alıcaz inşallahhh:)))))
bir de ben sana özelden msj yazamadım 100 yorum yapmak gerekiyormuş galiba ,ben daha yeniyim buralarda o yüzden sistem msj ı engelled
i
meliscim çok karışık duygular içindeyim , ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ne zor yaİvakıt hem biran önce geçsin,hem de geçmesin:)))nolcak bu halimiz
Rabbime emenet bebeklerimiz Rabbim korusun))sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin )) amin amin aminnnnn
benim ilk tedavimin sonuç tarihi dogum günüme denk gelmişti ilk pozitifi aldım 3 gün sonra negaif gördüm. bu defada eşimin dogum tarihine denk geldi kısmet işte banada 18 i dedi ama ben dedim 17 sinde yaptırcam diye tamam dedi zaen öncekindede 1 gün önce yaptırmıştım bekleyememiştim.
özel msjımı aldınmı?????
msj tekrarı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?