Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edacım korkma bende çok korkuyodum ilk tedavimde yapmamıştım ama bu tedavimde yaptım koldan pek bi farkı yok 2 taneden sonra alışıyosun.şifa olsun inşallah canım..

inşallah canım çok teşekkür ederim.ya opudan korkiyimmi.yani bayıltacaklar demi.giderken bişe götürmeme gerek varmı.yani resmen ameliyatmı olacam ne yapacaklar bana bilmiyorumki

meliscim mesajını aldım teşekkür ederim.allahım güç cesaret versin inşallah hepimize.yarın kontrol vardı benim az önce mrk den aradılar nurettin bey yarın olmayacakmış cumaya gel dediler.opu tarihim belli olacakmış.

inşallah canım çok teşekkür ederim.ya opudan korkiyimmi.yani bayıltacaklar demi.giderken bişe götürmeme gerek varmı.yani resmen ameliyatmı olacam ne yapacaklar bana bilmiyorumki
hiç korkma canım.kendi adıma cevaplayayım.uyudum uyandım,hiçbişey olmamış gibiydi.ağrı falan hiiç olmadı.eve geldim dinlendim.sancı falan olmadı hiç.11 yumurta toplanmıştı.haydi hayırlısı.

canım tşkler.senin kaçıncı tedavinde oldu.sorunun neydi.benim tüplerim tıkalı.o yüzden direk tüp bebek tedavisine başladık

canım hiç korkma bayılıyorsun zaten hiçbir şey hissetmiyorsun uyanınca sadece adet sancısı gibi bir ağrın oluyo geçiyo hemen kendini strese sokma bol bol dua et

slm kızlar nasılsınız
iiiyiz canm şükürler olsun sen nasılsın. oğlusumuz nasıl hersey yolundadır umarım aeo öpüyorum

canm korkmanı gerektirecek hiç bişey yok. herhangi bişey almana gerek yok yanına. gayet rahat olabilirsin öle ameliyat tarzı bişey deil. cıktıktan yarım saat sonra gayet rahat kalkıp evine gidebilirsin ben o kadar bile kalmadım en fazla 10 dk:)))

arkadaşlar bişe sorcam.şimdi ben bugün çatlatma iğnemi vuracam.cumartesi toplayacaklar.transfer ne zaman olu sizce ??????????

arkadaşlar bişe sorcam.şimdi ben bugün çatlatma iğnemi vuracam.cumartesi toplayacaklar.transfer ne zaman olu sizce ??????????

hmm ewet nurretin hocanın olmadıgı zamanlarda turgut bey bakıyor... hayırlısı olsun.
canm cumartesi opu varsa büyük ihtimal salıya 3 gün transfer olur ama bu durum senin yumurtalarının kalitesine baglı 2, 3 yada 5 gün transeri yapabiliyorlar. umarım en ii sekilde gecer hersey yolunda gider. rabbim fazla arattırmadan yüzünü güldürür...

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

canım hadi bismillah o zaman aşılama uğur getirsin meleğin göbişine konsun tatlım çok duam var çok

Edacığımm cumartesi opu varmış halaaa korkuyorum deme lütfen bol dua oku gerçekten kısa süreli bi işlem uyandığında anlamayacaksın hiç bişi bol dualarımdasın inşallah kaliteli bol yumoşun toplansın

10 gün geçti de 2 gün geçmiyor,pozitifi görsem de bi rahatlayıversem keşke,kızlar duanızda bana da yer ayırın .Rabbim nasibetsin inşallah))

10 gün geçti de 2 gün geçmiyor,pozitifi görsem de bi rahatlayıversem keşke,kızlar duanızda bana da yer ayırın .Rabbim nasibetsin inşallah))
canım aslında bugün de test yapsan çıkar sonuç imkanın varsa çık yaptır testini hadi pozitif görelim bool bol hem senden hem Melis ten

Edacığımm uğramadın opu gayet rahat geçmiştir umarım transfer günün netleşti netleşecektir umarım güzel haberlerini bekliyorum

şifa süpersin senin yazdıklarını okumak beni çok rahatlatıyo bence burdaki bi çok kişiye de destek oluyosun ,Allah razı olsun senden:)
çok sevdim ben seni adın gibi şifa gibisin))))

ben testten de çok korkuyorum 8 ay bekliyim bebek çıkarsa hamileymişim derim))))

şifa süpersin senin yazdıklarını okumak beni çok rahatlatıyo bence burdaki bi çok kişiye de destek oluyosun ,Allah razı olsun senden:)
çok sevdim ben seni adın gibi şifa gibisin))))
canım benim çok teşekkür ederim yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana elimden geldiğince yardımcı olmayı çok seviyorum canım inşallah vesile olurum herkes pozitif olsun canım evet hepinize şifa dağıtmaya geldim ben

bak dediğimi dikkate al test yaptır hadi koşş

ben testten de çok korkuyorum 8 ay bekliyim bebek çıkarsa hamileymişim derim))))
o zaman idrar testi al bikaç tane birini hemen şimdi yap diğerini yarın sabah ilk idrarla dene inşallah çift çizgi göreceksin sonraaa kan testine koşmada göreyim seni

ilk tüp bebek denemem ama 3 yıldır bebek istiyoruz 3 yıldır tek çizgilerden ve 0 görmektan çok bunaldım yine oyle olacak diye ödüm kopuyo!!! ayyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…