edacım korkma bende çok korkuyodum ilk tedavimde yapmamıştım ama bu tedavimde yaptım koldan pek bi farkı yok 2 taneden sonra alışıyosun.şifa olsun inşallah canım..
hiç korkma canım.kendi adıma cevaplayayım.uyudum uyandım,hiçbişey olmamış gibiydi.ağrı falan hiiç olmadı.eve geldim dinlendim.sancı falan olmadı hiç.11 yumurta toplanmıştı.haydi hayırlısı.inşallah canım çok teşekkür ederim.ya opudan korkiyimmi.yani bayıltacaklar demi.giderken bişe götürmeme gerek varmı.yani resmen ameliyatmı olacam ne yapacaklar bana bilmiyorumki
hiç korkma canım.kendi adıma cevaplayayım.uyudum uyandım,hiçbişey olmamış gibiydi.ağrı falan hiiç olmadı.eve geldim dinlendim.sancı falan olmadı hiç.11 yumurta toplanmıştı.haydi hayırlısı.
canım tşkler.senin kaçıncı tedavinde oldu.sorunun neydi.benim tüplerim tıkalı.o yüzden direk tüp bebek tedavisine başladık
inşallah canım çok teşekkür ederim.ya opudan korkiyimmi.yani bayıltacaklar demi.giderken bişe götürmeme gerek varmı.yani resmen ameliyatmı olacam ne yapacaklar bana bilmiyorumki
iiiyiz canm şükürler olsun sen nasılsın. oğlusumuz nasıl hersey yolundadır umarım aeo öpüyorumslm kızlar nasılsınız
inşallah canım çok teşekkür ederim.ya opudan korkiyimmi.yani bayıltacaklar demi.giderken bişe götürmeme gerek varmı.yani resmen ameliyatmı olacam ne yapacaklar bana bilmiyorumki
iiiyiz canm şükürler olsun sen nasılsın. oğlusumuz nasıl hersey yolundadır umarım aeo öpüyorum
canm korkmanı gerektirecek hiç bişey yok. herhangi bişey almana gerek yok yanına. gayet rahat olabilirsin öle ameliyat tarzı bişey deil. cıktıktan yarım saat sonra gayet rahat kalkıp evine gidebilirsin ben o kadar bile kalmadım en fazla 10 dk:)))[
selam canım.normalde cuma çağırmışlardı bugün hemşirearadı nurettin bey şehir dışına çıktı turgut bey bugün bakmak istiyor dedi.gittim acıbademe ultrasonla baktı.cumartesi opu tarihin dedi.sabah 10 da toplayacaklar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım
arkadaşlar bişe sorcam.şimdi ben bugün çatlatma iğnemi vuracam.cumartesi toplayacaklar.transfer ne zaman olu sizce ??????????
hmm ewet nurretin hocanın olmadıgı zamanlarda turgut bey bakıyor... hayırlısı olsun.
canm cumartesi opu varsa büyük ihtimal salıya 3 gün transfer olur ama bu durum senin yumurtalarının kalitesine baglı 2, 3 yada 5 gün transeri yapabiliyorlar. umarım en ii sekilde gecer hersey yolunda gider. rabbim fazla arattırmadan yüzünü güldürür...
canım hadi bismillah o zaman aşılama uğur getirsin meleğin göbişine konsun tatlım çok duam var çoktransferi olan arkadaşlar hepinizin hakkkında hayırlısı olsun inş. evlatlarınıza kavuşursunuz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inş. birde benim için nurettin veya ertugrul beye sorabilirmisiniz aşılama yapıyorlarmı ramazan sonrası bende yaptırmak istiyorum
canım aslında bugün de test yapsan çıkar sonuç10 gün geçti de 2 gün geçmiyor,pozitifi görsem de bi rahatlayıversem keşke,kızlar duanızda bana da yer ayırın .Rabbim nasibetsin inşallah))
canım hadi bismillah o zaman aşılama uğur getirsin meleğin göbişine konsun tatlım çok duam var çok
Edacığımm cumartesi opu varmışhalaaa korkuyorum deme lütfen bol dua oku gerçekten kısa süreli bi işlem uyandığında anlamayacaksın hiç bişi bol dualarımdasın inşallah kaliteli bol yumoşun toplansın
canım aslında bugün de test yapsan çıkar sonuçimkanın varsa çık yaptır testini hadi pozitif görelim bool bol hem senden hem Melis ten
Edacığımm uğramadın opu gayet rahat geçmiştir umarımtransfer günün netleşti netleşecektir umarım güzel haberlerini bekliyorum
canım benim çok teşekkür ederim yardımım dokunuyorsa ne mutlu banaşifa süpersin senin yazdıklarını okumak beni çok rahatlatıyo bence burdaki bi çok kişiye de destek oluyosun ,Allah razı olsun senden:)
çok sevdim ben seni adın gibi şifa gibisin))))
o zaman idrar testi al bikaç tane birini hemen şimdi yap diğerini yarın sabah ilk idrarla dene inşallah çift çizgi göreceksin sonraaa kan testine koşmada göreyim seniben testten de çok korkuyorum 8 ay bekliyim bebek çıkarsa hamileymişim derim))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?