Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman idrar testi al bikaç tane birini hemen şimdi yap diğerini yarın sabah ilk idrarla dene inşallah çift çizgi göreceksin sonraaa kan testine koşmada göreyim seni

bugun sabah yaptım tek çizgi gördüm ,iyce bakıp biraz da zorlayınca 2. çizgi farkediliyo))ama yok yani benim hayali çizgim o ))

ilk tüp bebek denemem ama 3 yıldır bebek istiyoruz 3 yıldır tek çizgilerden ve 0 görmektan çok bunaldım yine oyle olacak diye ödüm kopuyo!!! ayyyyyyyyyyy
seni çokkk iyi anlıyorum tatlım ama testten kaçamayız şu an içinde embrion hatta embrioların sana tutundu mu öğrenmek zorundasın inşallah çok güzel bir değer göreceksin bence idrar testi yaparak kendini hazırla bi nebze olsa işe yarayacak

bugun sabah yaptım tek çizgi gördüm ,iyce bakıp biraz da zorlayınca 2. çizgi farkediliyo))ama yok yani benim hayali çizgim o ))
biraz zorlayınca derken :44: canım yaa bence farklı markalardan bikaç tane al dediğim gibi yap lütfen

çünkü bende test yapmaya cesaretim yoktu hatta negatife bağlamıştım sonra idrar testi yapmak istedim bol bol yaptım 8. günden itibaren yaptım evde kendi çapımda işte 10. gün ve 11. gün silikte olsa 2 çizgi görmüştüm

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kayseri tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum benim eşimde sperm azlığı var bu merkezde mikrotese ameliyetı yapılıyomu acaba bilgisi olan varmı.

10 gün geçti de 2 gün geçmiyor,pozitifi görsem de bi rahatlayıversem keşke,kızlar duanızda bana da yer ayırın .Rabbim nasibetsin inşallah))

insalllah rabbim yüzünü güldürecek canm...ben hiç birindede 12 günü bekleyememiştim hep bir kac gün erken yaptırdım sende yaptırabilirsin az cok belli olur...

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kayseri tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum benim eşimde sperm azlığı var bu merkezde mikrotese ameliyetı yapılıyomu acaba bilgisi olan varmı.
slm canm hosgeldin aramıza... mikrotese ameliyatı hakkında bi bilgim yok malesef ama baska konularda yardıma ihtiyacın olursa sor mutlaka arkadaslarım da bende elimizden geldigi kadar yardımcı oluruz

canm idrarda kolay kolay cıkmıyor belki cogul gebeliklerde...ha cıkanlarda var ama kötü cıkarsa bosyere moralin bozulmasın en garantilisi kan testi, yarın git herhangi bi merkezde yaptır olmazsa, saglık ocakları da yapıyor ama sonucu ertesi güne kalıyor...

selam kızlar ben geldim cumartesi opu oldu.ayyy hala içim ağrıyor.13 yumoş toplandı.bugün aradılar 8 i döllenmiş.dua edin benim için.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

ilk tüp bebek denemem ama 3 yıldır bebek istiyoruz 3 yıldır tek çizgilerden ve 0 görmektan çok bunaldım yine oyle olacak diye ödüm kopuyo!!! ayyyyyyyyyyy

canım bende senin gibi düşünmüştüm idrar testinde bendede çift çizgi çıkmadı ama 2ertesi günü kan testinde çıktı hiç belli olmuyor bizlerde yıllarca deneyip aynı kaderi yaşadık Rabbime bol bol dua et şuanda yapacağın tek şey bu ben o kadar ümitsizdimki kan testnin sonucunu almaya eşimi gönderdim aradı beni sonuç pozitif dedi inanmadım değeri alıp nurettin beyi aradım oda gözün aydın dedi ama gel görki yine inanmadım keseyi gördüm kalp atşını duydum kendini göreyim tatmin olurum dedim sonra tekmelesin inanacam dedim enson doğunca içim rahatladı bizlerin kaderi bu işte zor elde ednce inanmak o kadar zor oluyoki Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarım seninle

canım hoşgeldin ben kendi açımdan kayseri tüp bebek merkezinden memnun kalanlardanım dersenki bebeğin olduğu içn memnun kaldın diye ben o merkeze 6ay gittim geldim 6 ay sonunda bebeğime ulaştım hiç bir doktora merkeze bu kadar şans vermemiştim ama onlara gelince durum farklı oldu emin ellerde olduğumu çok iyi hissetmiştim içime sinmişti nurettin beyde benle arkadaş gibi konuşuyor kafamdaki sorularıma net cevap veriyordu sen yinede önce git görüş konuş bak derim içine sinerse başla kendi gözünle görmen daha iyi

selam kızlar ben geldim cumartesi opu oldu.ayyy hala içim ağrıyor.13 yumoş toplandı.bugün aradılar 8 i döllenmiş.dua edin benim için.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

canım hadi geçmiş olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur sana çok iyi bence dinlen bebeğini almaya hazırlan

canım çok az kaldı doğuma bu günler geçmezde havalarda ısındı iyice yanıyorsundur bebiş nasıl çok tekmeliyormu ay çok heyecanlıyım doğumu nerde yapacaksın karar verdinmi.benim oğluşumunda dişler sertleşiyor kaşınıyo artık oyun oynamak istiyo yaramaz oldu tam bi görsen dünyanın en güzel varlıkları onlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

bugün kimse yokmu yahuu ben çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istediğim şeyler var nerelerdesiniz şifaaaaaaaaa suskuuuuuuunnn

caı öyle deme bendede aynısı oldu iki defa yaptım ikisindede tek çizgiydi sonra baktım silik çizgi belli belirsiz.ona takılma derim

inşallah canım inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin

arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin

benim 11.gün değerim 54 tü.ikinci sonuç 139 çıktı.şimdi 28 haftalık hamileyim. darısı başına inşallah.değerin süper

benim 11.gün değerim 54 tü.ikinci sonuç 139 çıktı.şimdi 28 haftalık hamileyim. darısı başına inşallah.değerin süper

inşallah öyledir canım saol inşallah.ikiz filan degil demi seninki bana olabilir diyolarda:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…