o zaman idrar testi al bikaç tane birini hemen şimdi yap diğerini yarın sabah ilk idrarla dene inşallah çift çizgi göreceksin sonraaa kan testine koşmada göreyim seni
seni çokkk iyi anlıyorum tatlım ama testten kaçamayız şu an içinde embrion hatta embrioların sana tutundu mu öğrenmek zorundasınilk tüp bebek denemem ama 3 yıldır bebek istiyoruz 3 yıldır tek çizgilerden ve 0 görmektan çok bunaldım yine oyle olacak diye ödüm kopuyo!!! ayyyyyyyyyyy
biraz zorlayınca derken :44: canım yaa bence farklı markalardan bikaç tane al dediğim gibi yap lütfenbugun sabah yaptım tek çizgi gördüm ,iyce bakıp biraz da zorlayınca 2. çizgi farkediliyo))ama yok yani benim hayali çizgim o ))
10 gün geçti de 2 gün geçmiyor,pozitifi görsem de bi rahatlayıversem keşke,kızlar duanızda bana da yer ayırın .Rabbim nasibetsin inşallah))
slm canm hosgeldin aramıza... mikrotese ameliyatı hakkında bi bilgim yok malesef ama baska konularda yardıma ihtiyacın olursa sor mutlaka arkadaslarım da bende elimizden geldigi kadar yardımcı oluruzselam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kayseri tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum benim eşimde sperm azlığı var bu merkezde mikrotese ameliyetı yapılıyomu acaba bilgisi olan varmı.
bugun sabah yaptım tek çizgi gördüm ,iyce bakıp biraz da zorlayınca 2. çizgi farkediliyo))ama yok yani benim hayali çizgim o ))
ilk tüp bebek denemem ama 3 yıldır bebek istiyoruz 3 yıldır tek çizgilerden ve 0 görmektan çok bunaldım yine oyle olacak diye ödüm kopuyo!!! ayyyyyyyyyyy
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kayseri tüp bebek merkezi hakkında bilgi almak istiyorum benim eşimde sperm azlığı var bu merkezde mikrotese ameliyetı yapılıyomu acaba bilgisi olan varmı.
selam kızlar ben geldim cumartesi opu oldu.ayyy hala içim ağrıyor.13 yumoş toplandı.bugün aradılar 8 i döllenmiş.dua edin benim için.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
canım hadi geçmiş olsun dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur sana çok iyi bence dinlen bebeğini almaya hazırlan
suskunum çok saol.gerçekten iyi demi.bugün aradlar 8 ide yaşamaya devam ediyormuş
bugun sabah yaptım tek çizgi gördüm ,iyce bakıp biraz da zorlayınca 2. çizgi farkediliyo))ama yok yani benim hayali çizgim o ))
selam kızlar ben geldim cumartesi opu oldu.ayyy hala içim ağrıyor.13 yumoş toplandı.bugün aradılar 8 i döllenmiş.dua edin benim için.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
benim 11.gün değerim 54 tü.ikinci sonuç 139 çıktı.şimdi 28 haftalık hamileyim. darısı başına inşallah.değerin süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?