Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben geldim cumartesi opu oldu.ayyy hala içim ağrıyor.13 yumoş toplandı.bugün aradılar 8 i döllenmiş.dua edin benim için.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
gecmiş olsun canm... masallah gayet ii canm içini ferah tut umarım dölllenenlerin her biri kaliteli yumoslar haline gelir. belki yarın transerin olur sabah 9 10 gibi arayıp haber verirler. idrara sıkısık olman gerek haberin olsun bu arada...
amin canm rabbim kimsseciklerin boyunu bükük bırakmasın isteyen herkese nasip etsin....

ewet canm aynen hem az kaldı hem dediğin gibi havalar sıcak bide üstüne üstlük ayaklarım felaket şişiyor ama şükür yinede iiyim idare ediyorum, oglusum yormuyor öle teyzesi:))) tekmeliyor ama cok asırı deil öle özellikle uzandıgım zamanlar ve aksamları karnım bi o yana bir bu yana sallanıyor:)))) bayılıyorum o hareketliliği izlemeye rabbim herkese yasatsın bu duyguları(aminn)... özel erciyeste olacak büyük ihtimal kontrollerlim orda ya... ya ben biran önce dogsun istiyorum....
oy masallah olsun oglusuna kocaman olmustur artık rabbim sana bagıslasın amin canmm.
canm bu arada senin oglus ne kadar dogmustu. en fazla kiloyu son ay mı alıyorlar...

arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin

canm benim cok sevindimmmm gözlerin aydın olsun. rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....
kız sevinilmez olurmu degerin gayet iii benimde 11. gün degerim 80 cıkmıstı... 20 nerde 77 nerde....
ama yinede dualarımız seninle darısı seminaya insallah...
canm bu arada cogul gebeliklerin ki daha yüksek oluyor ama yine de kişiden kişiye değişebiliyormus... hayırlısı olsun daha da ii haberlerini bekliyoruzzz

selam kızlar bugün aradılar merkezden bebişler 8 de 8 devam ediyolarmış yaşamaya.yarın yada çarşamba transferim olacak dualarınızda benide unutmayın nolur.hepinizi çok öpüyorum dualarım sizlerle

aminnnn inşallah gülom saol inşallah yarın bakıcaz degerlere hayırlısı olsun.güzel dualarınız için teşekkür ederim..

arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8 çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin

hadi gözün aydın benim 11.gün 81 çıkmışdı düşmez inşallahdeğerin herkesde değişiyo ama benimkide tekdi

canım bende öyle diyordum bir an önce doğsa diye Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşum büyüdü okadar hızlı büyüyorlarki göreceksin hayırlısı ile. oğlum 3kilo doğdu son ayda alıyo dediğin gibi haftalık 200 grmı buluyo son ayında

canm nerelerdesin sen merak ettim ne oldu sonuc umarım müjdeli haberler verirsin bize biran önce...

arkadaşla bi düzeltme yapmalıyım 11. gün degil 10. gün degerim 77.8 çıktı.ben tranfer gününüde hesaplıyoz diye yanlış biliyormuşum .bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum dua edinnnn:26::26::26:

canımm gözün aydın olsunn rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn darısı bizlerede olsun inş..

aminnnn aminnn canım tabiki sizlerede olsun isteyen herkeze olsun...dualarım sizler içinnn inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

arkadaşlar merhaba, hafta başında turgut beye gittim. puregone 600 e başlattı, yalnız benim size bir sorum olcak, bu ilaç bende inanılmaz karın ağrısı yaptı. sürekli gaz sancısı çekiyorum sanki. arada mide bulantıları da yapıyor sizde oldumu böyle bir şey? cevaplarsanız çok sevinirim.

canım ben kullanmadım o ilacı ama yan etkilerine bak bi ilacın kafana takılıyorsa turgut beyi arayıp fikrini al.belki bünyen kaldırmıyo olabilir.ama şuda var bu ilaçlar baya bi kasık agrısı yapıyor sen yinede doktorunla irtibata geç bence daha rahatlarsın.:26:

yok canım yaa daha belirleyemedim 10 gün sonra nurettin bey bekliyor.kime giderim bilmiyorum bildigin iyibi doktor varmı tavsiye edecen.yada arkadaşlar sizlerin varmı?

ben cahit beyi çok begeniyorum hasas davranıyo erşat beyde iyi bi doktor ama cahit bey daha yumuşak her ikiside çok yogun ama

şimdiden randevunu al nasılsa bir ay sonrasına veriyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…