gecmiş olsun canm... masallah gayet ii canm içini ferah tut umarım dölllenenlerin her biri kaliteli yumoslar haline gelir. belki yarın transerin olur sabah 9 10 gibi arayıp haber verirler. idrara sıkısık olman gerek haberin olsun bu arada...selam kızlar ben geldim cumartesi opu oldu.ayyy hala içim ağrıyor.13 yumoş toplandı.bugün aradılar 8 i döllenmiş.dua edin benim için.allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
canım çok az kaldı doğuma bu günler geçmezde havalarda ısındı iyice yanıyorsundur bebiş nasıl çok tekmeliyormu ay çok heyecanlıyım doğumu nerde yapacaksın karar verdinmi.benim oğluşumunda dişler sertleşiyor kaşınıyo artık oyun oynamak istiyo yaramaz oldu tam bi görsen dünyanın en güzel varlıkları onlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
aminnnn inşallah gülom saol inşallah yarın bakıcaz degerlere hayırlısı olsun.güzel dualarınız için teşekkür ederim..gecmiş olsun canm... masallah gayet ii canm içini ferah tut umarım dölllenenlerin her biri kaliteli yumoslar haline gelir. belki yarın transerin olur sabah 9 10 gibi arayıp haber verirler. idrara sıkısık olman gerek haberin olsun bu arada...
amin canm rabbim kimsseciklerin boyunu bükük bırakmasın isteyen herkese nasip etsin....
ewet canm aynen hem az kaldı hem dediğin gibi havalar sıcak bide üstüne üstlük ayaklarım felaket şişiyor ama şükür yinede iiyim idare ediyorum, oglusum yormuyor öle teyzesi:))) tekmeliyor ama cok asırı deil öle özellikle uzandıgım zamanlar ve aksamları karnım bi o yana bir bu yana sallanıyor:)))) bayılıyorum o hareketliliği izlemeye rabbim herkese yasatsın bu duyguları(aminn)... özel erciyeste olacak büyük ihtimal kontrollerlim orda ya... ya ben biran önce dogsun istiyorum....
oy masallah olsun oglusunakocaman olmustur artık rabbim sana bagıslasın amin canmm.
canm bu arada senin oglus ne kadar dogmustu. en fazla kiloyu son ay mı alıyorlar...
canm benim cok sevindimmmm gözlerin aydın olsun. rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....
kız sevinilmez olurmu degerin gayet iii benimde 11. gün degerim 80 cıkmıstı... 20 nerde 77 nerde....
ama yinede dualarımız seninle darısı seminaya insallah...
canm bu arada cogul gebeliklerin ki daha yüksek oluyor ama yine de kişiden kişiye değişebiliyormus... hayırlısı olsun daha da ii haberlerini bekliyoruzzz
arkadaşlar tesimi yaptım bugün 11. gün 77.8çıktı.çarşamba tekrar yaptıracam o zamana kadar daha umutlanmıyorum ilkteki gibi olur diye degerim düşmez inşallah.dua edin
hadi gözün aydın benim 11.gün 81 çıkmışdı düşmez inşallahdeğerin herkesde değişiyo ama benimkide tekdi
selam kızlar transferim oldu bugün.allahım bu nasıl bi heyecanmış
çok şükür ALLAHIM HAMİLEYİMMMMM.
canımm gözün aydın olsunn rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn darısı bizlerede olsun inş..
aminnnn aminnn canım tabiki sizlerede olsun isteyen herkeze olsun...dualarım sizler içinnn inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
amin canım inş. gidecegin doktoru belirledinmi kime gidiceksin?
arkadaşlar merhaba, hafta başında turgut beye gittim. puregone 600 e başlattı, yalnız benim size bir sorum olcak, bu ilaç bende inanılmaz karın ağrısı yaptı. sürekli gaz sancısı çekiyorum sanki. arada mide bulantıları da yapıyor sizde oldumu böyle bir şey? cevaplarsanız çok sevinirim.
yok canım yaa daha belirleyemedim 10 gün sonra nurettin bey bekliyor.kime giderim bilmiyorum bildigin iyibi doktor varmı tavsiye edecen.yada arkadaşlar sizlerin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?