ben cahit beyi çok begeniyorum hasas davranıyo erşat beyde iyi bi doktor ama cahit bey daha yumuşak her ikiside çok yogun ama
şimdiden randevunu al nasılsa bir ay sonrasına veriyolar
canm cok sevindm sonucunun yükselmesine hayırlı olsun allah tamamamına erdirsin saglıcakla kucagına almayı naip etsin insallah ...çok şükür ALLAHIM HAMİLEYİMMMMM.
arkadaşlar merhaba, hafta başında turgut beye gittim. puregone 600 e başlattı, yalnız benim size bir sorum olcak, bu ilaç bende inanılmaz karın ağrısı yaptı. sürekli gaz sancısı çekiyorum sanki. arada mide bulantıları da yapıyor sizde oldumu böyle bir şey? cevaplarsanız çok sevinirim.
yok canım yaa daha belirleyemedim 10 gün sonra nurettin bey bekliyor.kime giderim bilmiyorum bildigin iyibi doktor varmı tavsiye edecen.yada arkadaşlar sizlerin varmı?
hastane olarak hangisindeler?
dün dr a gittiğimde dikkatimi çektihüma canım ikiside
amin canım malesef ben tutmasamda orucunu tutan herkese Rabbim kabul etsin diyorum dediğin gibi şükür kavuşturanahepimizin ramazanı mübarek olsun şükür kavuşturana
Edacığımm tatlım seni ihmal ettik kusurumuza bakmakızlar nereye gittiniz.nerelerdesiniz.buraya kimse yazmıyor.benim transferin 6.günü bugün.sizler ne alemdesiniz.
kızlar nereye gittiniz.nerelerdesiniz.buraya kimse yazmıyor.benim transferin 6.günü bugün.sizler ne alemdesiniz.
dün dr a gittiğimde dikkatimi çektiHüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi yazıyordu ya Hümanın ismimi değişti yoksa ben mi şimdi farkettim doğum hastanesi olduğunu :26:
amin canım malesef ben tutmasamda orucunu tutan herkese Rabbim kabul etsin diyorum dediğin gibi şükür kavuşturana
Edacığımm tatlım seni ihmal ettik kusurumuza bakmahadi yolu yarılamışsın maşallah test günün ne zaman sitresten uzağız bu arada demi dualarımdasın tatlım seninde müjden olacak inşallah
canım merhaba, hayırlı olsun. edacım sen nerede yaptırmıştın. dr un kimdi?
dün dr a gittiğimde dikkatimi çektiHüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi yazıyordu ya Hümanın ismimi değişti yoksa ben mi şimdi farkettim doğum hastanesi olduğunu :26:
amin canım malesef ben tutmasamda orucunu tutan herkese Rabbim kabul etsin diyorum dediğin gibi şükür kavuşturana
Edacığımm tatlım seni ihmal ettik kusurumuza bakmahadi yolu yarılamışsın maşallah test günün ne zaman sitresten uzağız bu arada demi dualarımdasın tatlım seninde müjden olacak inşallah
merhaba canım.teşekkür ederim.kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım.çok memnun kaldım nurettin bey ve ekibinden.acıbademle birleşmiş şimdi.Turgut bey de var oda çok iyi.sizin sorununuz neydi canım tedavi hangi aşamadasın.merkez mi araştırıyosun
selvik canım nasılsın görüşmeyelicanım merhaba, hayırlı olsun. edacım sen nerede yaptırmıştın. dr un kimdi?
canımm bilmezmiyiz senin heyecanını hepimiz yaşadıkşifacım hele şükür ya çok heyecanlıyım sürekli ağlama krizine griyorum.sizdende kimseye ulaşamıyorum.bugün altıncı gün belimde ağrı var.kasıklarımda hafif ağrı.halsizliğim biraz geçti.diğer günlere nazaran.nurettin bey çok olumlu konuştu ama ben emin olamıyorum bi türlü bişeyler içimi kemirip duruyor.herşey yolunda gitti oysaki allahım sen yardımcımız ol.
maşallah tatlım bencede 11. gün hatta 10. gün düşükte olsa çıkar sonuçtest günüm 29 temmuz ama ben dayanamıcam galiba 11. gün yaptıracam testi.:)) şifacım sence benim durumum iyi mi.yani 4.gün embriyosu ve bir tanede 1. kalite 2 embriyo transfer edildi.embriyonun biri 8 hücreli süper kalite dedi nurettin bey.embriyolog endometriyumda bi sorun olmadığını söyledi.8 yumurta döllenmişti.diğerleri dondurma çözmeye dayanamayabilir dediler.dondurmadılar.senin düşüncen ne???
selvik canım nasılsın görüşmeyelitedavin ne aşamada
canımm bilmezmiyiz senin heyecanını hepimiz yaşadıkcanım ben sana tek tavsiyem tedavi olduğunu unutmaya bak , kendinde sakın belirti arama sitresten uzak olman en güzeli kafanı bi hobi, bi elişiyle v.s. ile doldur
maşallah tatlım bencede 11. gün hatta 10. gün düşükte olsa çıkar sonuçburaya kadar herşey yolunda gitti sen ve eşin de ,dr da elinizden geleni yaptınız bundan sonrası Rabbimin emriyle , dileğiyle olacak tatlım hiç embrioların kalitesine filan takılma maşallah hem çok kailtelilermiş tedavilerimizde % 50 ihtimal vardır ki ya negatif ya pozitif olacaktır bunun için şartlanma tedaviyi unut ve bol bol dualar oku Yüce Rabbim ol demiştir inşallah tatlımm dileriz ki pozitifi göresin bizlere müjdeni paylaşırsın bu yönde duamız
rica ederim amin tatlım hayırlısı ile müjdeni alalım dualarımıız kabul olsun inşallah bu mübarek ramazan ayındaçok haklısın teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.hayırlısı olsun hakkımızda
test günüm 29 temmuz ama ben dayanamıcam galiba 11. gün yaptıracam testi.:)) şifacım sence benim durumum iyi mi.yani 4.gün embriyosu ve bir tanede 1. kalite 2 embriyo transfer edildi.embriyonun biri 8 hücreli süper kalite dedi nurettin bey.embriyolog endometriyumda bi sorun olmadığını söyledi.8 yumurta döllenmişti.diğerleri dondurma çözmeye dayanamayabilir dediler.dondurmadılar.senin düşüncen ne???
evet suskunum canım şükür kavuştukcanım şükür kavuşturana nasılsın herşey yolundadır inşallah
evet suskunum canım şükür kavuştukhamdolsun iyiyim canım benim dün dr. kontrolümüz vardı maşallah bebeğimin gelişimi gayet iyiymiş 1 ay sonra sıradaki kontrol sen ve oğluşun nasılsınız
canım kendini strese sokma herşey güzel olacak şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bol dua et kafandakileri boşalt benim bebeğimde 8 hücreliydi 5 aydır kucağımda seviyorum sende seveceksin Allah'ın izni ile dua et tevekkülle bekle bak müjdeni alacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?