Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

normal canım o oluyo doğal olarak her gün yeni bişey hissedersin sen en iyisi bol bol dua et başka yapacak bişey yok Rabbim verecek inşallah

arkadaşlar daha önce de yazdım ama çıkmadı msjım. aşılama için e2 testiniz kaçtı. benim dün yaptırdığım 2000 lerde çıktı.

şifacım aşılama istedik bu ay bakalım, e2 testi yaptı.sonuca göre iki gün sonra tekrar test yapalım ona göre dedi doktor. e2 nin kaç çıkması gerekiyor fikrin var mı?

arkadaşlar günaydın benim yumurtalarda endometrioma var yumurta rezerv azlıpı var fsh 22 tüp bebek denedik geçen hafta oda 5.günde iptal oldu gelişme olmadı benim gibi olup bebek sahibi olan var mı dr önerecek kayseri den?

kzılar ben nevşehirde yaşıyorum kayseride nurettin türktekin diye bir doktor varmış o kayseri tüp bebek merkezndemi acıbademdemi nasıl bir doktor bilgi verecek olna varsa seviniri.

kızlar eşinde azospermi spermogram sonucu 0 çıkıpta kayseride tedavi görüp hamile kalanlar varmı aranızda biz bunu yeni öğrendik nevşehirde yaşıyorum ve bilgi almak istiyorum.

kızlar eşinde azospermi spermogram sonucu 0 çıkıpta kayseride tedavi görüp hamile kalanlar varmı aranızda biz bunu yeni öğrendik nevşehirde yaşıyorum ve bilgi almak istiyorum.

canım mrb kayseri tüp bebek merkezinde nurettin bey.çok iyi bi doktor.acıbademdede turgut bey var nurettin beyle birlikte hareket ediyorlar.istersen eşinle gel bi görüşün.benim doktorum nurettin bey.çok memnunum.transferim yapıldı bugün 9.güntüplerim tıkalıydı benim.

olmadı;((( çok ümitlenmiştik, olumsuz hiç bi durum da yoktu ama olmadı canım benim hayırlısı olsun))
senin için çok sevindim Rabbim kucağına almayı nnasib etsin

canım çokkkkkkkk ama çok üzüldüm yaa.ama demiştim sana konuştumuzda çok ümitlenmek hiç iyi olmuyorbiliyomusun ilkte bende çok umutlandım ama sonu hüsran olmuştu.şu ana bile korkuyorum ve çok tedirginim.:26::26::18::18:
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...kendini toparla ve ikinci tedavin için hazırla kendini canım inşallah ikincide olcak inşallah...

bu merkezde tedavi ücretlerini kendimizmi karşılıyoruz sgk mı karşılıyor arkadaşlar ücretler nasıl.

canım hoş geldin aramıza inşallah hakkında hayırlısı olur.nurettin beyin hastasıyım bende ve çok memnunum.tavsiye ederim turgut beye de çok iyi diyorlar zaten ednında dedigi gibi birlikte çalışıyorlar sayılır.ücretlere gelince kendimiz ödüyoruz kayseri tüp te.ama acıbademde rapor ayarlanıyor bildigim kadarıyla sadece ilaçlar için.ama kayseri tüp te anlaşmalı bi eczane var rapor çıkartmış kadar ücrette yardımcı oluyorlar...başka aklına takılan bişey varsa sorabilirsin elimden geldikce yardımcı olurum.

kzılar ben nevşehirde yaşıyorum kayseride nurettin türktekin diye bir doktor varmış o kayseri tüp bebek merkezndemi acıbademdemi nasıl bir doktor bilgi verecek olna varsa seviniri.

slm canım aramıza hoşgeldin bende nurettin beyin hastasıydım kendisini tavsiye ederim ben çok memnun kaldım sana istediğin bütün soruların cevabını veriyor sabırla dinliyor ilgileniyor bu sorduğun azospermi konusunu onunla enine boyuna konuşabilirsin sana en iyi şekilde cvp verecektir bir gel görüş bak olurmu

teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için eşimi bir türlü ikna edemiyorum nereden nasıl başlıcaz bilemiyorum çok canım sıkılıyor ve bebeğim olmayacak diye çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

canım bir nurettin beye gelse ikna olur dosdoğruca sizin için ne olacağını söyler sen buraya gelmeye ikna et gerisi gelir inşallah ön görüşmede ücret felan almyolar zaten en azından aklına takılanları rahatca sorar

kızlar nasılsınız bi gittinizmi hep birlikte kayboluyorsunuz gülom senden ne haber günlerin iyice yaklaşıyor

arkadaşlar bende kayseri tüp bebek merkesine konuşmaya gideceğim ücreti ne bilgisi olan varmı birde labaratuarı nasıl ?
birde dr önerirmisiniz hemn tüp bebek başlayalım mı diyorlar yoksa tedavi gerekliyse önce tedavi sonra tüp bebek mi diyorlar bilgilerinizi paylaşırsanızı sevinirim

mrb arkadaşlar, ctd günü aşılamam oldu. bakalım artık hayırlısı ama ben hiç umutlu değilim. birşeyler içime sinmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…