canım umut oldun bana.dün gece sağ kasığımın ağrısına uyandım.bugünde adet sancısı gibi sağ kasığımda ağrı var.adet tarihim ağustosun ilk haftası.bu ağrılar için embriyolog toplamadan kaynaklı ağrılar devam edebilir demişti.sendede olddumu bu tür ağrılar.normal mi??
selvik canım nasılsın görüşmeyelitedavin ne aşamada
canımm bilmezmiyiz senin heyecanını hepimiz yaşadıkcanım ben sana tek tavsiyem tedavi olduğunu unutmaya bak , kendinde sakın belirti arama sitresten uzak olman en güzeli kafanı bi hobi, bi elişiyle v.s. ile doldur
maşallah tatlım bencede 11. gün hatta 10. gün düşükte olsa çıkar sonuçburaya kadar herşey yolunda gitti sen ve eşin de ,dr da elinizden geleni yaptınız bundan sonrası Rabbimin emriyle , dileğiyle olacak tatlım hiç embrioların kalitesine filan takılma maşallah hem çok kailtelilermiş tedavilerimizde % 50 ihtimal vardır ki ya negatif ya pozitif olacaktır bunun için şartlanma tedaviyi unut ve bol bol dualar oku Yüce Rabbim ol demiştir inşallah tatlımm dileriz ki pozitifi göresin bizlere müjdeni paylaşırsın bu yönde duamız
kızlar eşinde azospermi spermogram sonucu 0 çıkıpta kayseride tedavi görüp hamile kalanlar varmı aranızda biz bunu yeni öğrendik nevşehirde yaşıyorum ve bilgi almak istiyorum.
canım sonucunu aldınmı merak ediyorum seni
olmadı;((( çok ümitlenmiştik, olumsuz hiç bi durum da yoktu ama olmadı canım benim hayırlısı olsun))
senin için çok sevindim Rabbim kucağına almayı nnasib etsin
bu merkezde tedavi ücretlerini kendimizmi karşılıyoruz sgk mı karşılıyor arkadaşlar ücretler nasıl.
kzılar ben nevşehirde yaşıyorum kayseride nurettin türktekin diye bir doktor varmış o kayseri tüp bebek merkezndemi acıbademdemi nasıl bir doktor bilgi verecek olna varsa seviniri.
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor sıcaklar arttı hiçbir yerde durulmuyo allah yardımcımız olsun
canım hoş geldin aramıza inşallah hakkında hayırlısı olur.nurettin beyin hastasıyım bende ve çok memnunum.tavsiye ederim turgut beye de çok iyi diyorlar zaten ednında dedigi gibi birlikte çalışıyorlar sayılır.ücretlere gelince kendimiz ödüyoruz kayseri tüp te.ama acıbademde rapor ayarlanıyor bildigim kadarıyla sadece ilaçlar için.ama kayseri tüp te anlaşmalı bi eczane var rapor çıkartmış kadar ücrette yardımcı oluyorlar...başka aklına takılan bişey varsa sorabilirsin elimden geldikce yardımcı olurum.
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için eşimi bir türlü ikna edemiyorum nereden nasıl başlıcaz bilemiyorum çok canım sıkılıyor ve bebeğim olmayacak diye çok korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?