Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben nurettin beyin hastasıydım kendisinden çok memnun kaldım turgut bey acı bademde iki yer birlikte çalışıyor arzu hanım var ama onun hakkında pek bilgim yok ön görüşme ücretsiz 80tl muane ücreti alıyolar eğer tedaviye karar verirsen ilk önce tedavi olman gerekliyse yaparlar çünkü boşa kürek çekmek onlarında işine yaramaz git konuş içinrahat ederse devam edersin muane ücretinide sürekli her gitmende almıyolar zaten bide tüp bebek fiyatı3600dü en son belki değişiklik olduysa öğrenirsin merkezden senin ilk denemen sevgideydi değilmi

slm arkadaşlar cumartesi keseyi gördük çok şükür herşey yolundaymış
darısı isteyen herkeze inşallah...

canım bence konuşmaya deger kafana yatarsa devam edersinbende nurettin beyin hastasıydım va memnunum çok şükür.fiyatta 3600.ilk görüşmeye ücret almıyolar.

Kızlar ben yurt dısında yasıyorum.Tüp bebek tedavisi için kayseriye geleceğiz ama 1 aylık bir tatilimiz var ve doğru karar vermem lazımÇünkü birdaha türkiyeye ancak gelecek sene gelebilirim.Yurt dısındada hastahaneler ilgili değil sonuç yok.Sorum kayseride 2 merkez varmıs.Kayseri tüp bebek merkezi nurettin bey ve acibadem de turgut bey sizce hangisini tercih etmeliyim ?Yardımcı olun fikirleriniz nedir acaba?:26:

hoşgeliyorsun diyorum öncelikle inşallah dolu dolu gidersin:)))))))) canım her iki doktorda gayet iyi formu okuduysan eğer ben nurettin beyden çok memnun kaldım diğer arkadaşlardan turgut beye gidip memnun kalanlar var zaten acı badem ve kayseri tüp bebek birlikteler sen en iyisi gelir gelmez hemen ilk gün ikisinede git hangisini gönlün arzu ederse için ondan yana rahat olursa onda tedavi ol zaten ön görüşmede karar verirsen hemen adetin başlar başlamaz tedavin olacak tatile geliş gününü adetine gör ayarlarsan zamanınıda iyi kullanmış olursun

hoşgeliyorsun diyorum öncelikle inşallah dolu dolu gidersin:)))))))) canım her iki doktorda gayet iyi formu okuduysan eğer ben nurettin beyden çok memnun kaldım diğer arkadaşlardan turgut beye gidip memnun kalanlar var zaten acı badem ve kayseri tüp bebek birlikteler sen en iyisi gelir gelmez hemen ilk gün ikisinede git hangisini gönlün arzu ederse için ondan yana rahat olursa onda tedavi ol zaten ön görüşmede karar verirsen hemen adetin başlar başlamaz tedavin olacak tatile geliş gününü adetine gör ayarlarsan zamanınıda iyi kullanmış olursun

kızlar merhaba ben bi kaç kez girdim ama burda kimseleri göremedim.size güzel haberim var .

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar merhaba ben bi kaç kez girdim ama burda kimseleri göremedim.size güzel haberim var .

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :)

aaaaaaaa ne güzel bi haberr sağlıkla al kucagına canım benimmmm bu mübarek günde bu ne sevinçli bi haberrr çok şükür rabbim sanaaa bizlerede dua et eedaaacımm

evet canım ilk sevgide oldu bayan dr diye rahat olur diye düşündüm ama yumurta gelişmedi bakalım bayramdan sonrada orayada bir gelip konuşayım rabbim yardımcımız olsun

diger topiktede yazmıştım canım tekrardan gözün aydın ne güzel bi mucizen olmuş ilk tedavinde çooookkkk sevindim.hayırlıetsi rabbim inşallah darısı keseni görmeye ve pıt pıt ları duymaya olsun inşallah.

slm arkadaşlar cumartesi keseyi gördük çok şükür herşey yolundaymış
darısı isteyen herkeze inşallah...
canm gözün aydın olsun darısı kalp atıslarına insallah sevindim herseyin yolunda olmasına umarım hep böle devam eder

canm gözün aydın olsun rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah ne güzel bebişlerimiz cogalıyor masallah darısı tüm isteeyen arkadaslara insallah....
kızlar nasılsınız bi gittinizmi hep birlikte kayboluyorsunuz gülom senden ne haber günlerin iyice yaklaşıyor
iiyim canmsaolasın ne olsun sıcaklarla bogusup duruyoruz. daralıyorum da artık iice zor oluyor. ewet zaman yaklasıyor hayırlısıyla bi tamamlasaydık. sen nasılsın ogluş nasıl sıcaklar sizide mahvetmiştir dikkat edin kendinize...
mrb arkadaşlar, ctd günü aşılamam oldu. bakalım artık hayırlısı ama ben hiç umutlu değilim. birşeyler içime sinmiyor...

canm hayırlı olsun asılaman umarım ii haberler verirsin bizlere... yine de umudu yitirme rabbim ol dedikten sonra olmayacak bisey yok

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin aşk olsun sen yazsaydın hem biz buralardaydık bebişler arka arkaya dizildiler artık ne güzel allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine diğer arkadaşlara olmayan herkese versin

Gülom iyi olduğuna sevindim sıcaklar herkesi mahvetti oğluşum bi türlü uyuyamıyor bunalıyor çocuk gündüz uykusu kalmadı gibi hemen hemen uyanıyor sen artık iyice bunalırsın rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah

evet canım ilk sevgide oldu bayan dr diye rahat olur diye düşündüm ama yumurta gelişmedi bakalım bayramdan sonrada orayada bir gelip konuşayım rabbim yardımcımız olsun

amin canım allah hiç ummadığın zamanda kapıları açar dua et inşallah bebeğine kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…