kızlar gebelik takibimi yaptırmak için bana ilgili konuşkan daha önemlisi tecrübeli bir doktor önerirmiziniz
hamile arkadaşlarım sizler kime yaptırıyorsunuz takiplerinizi
arkadaslar nerelerdesiniz kimseden cıt yok ne zamandır bi slm verin en azından.suskuncum sende yazmıyorsun hersey yolundadır umarım
slm canım bi kaç gündür giremiyordum bende yeni bakıyım dedim bizde herşey yolunda aklımda sen varsın günler git gide azalıyo say sayda bitmez şimdi
herkse merhabalar hayırlı ramazanlar valla ramazanda çok sık giremiyorum aklım dagılmadan işlerimi toparlamak için müthiş dalıyorum çünkü hepinizi öpüyorummmmmm
slm canm hayırlı ramazanlar..bende merak edip duruyordm ne oldu bu kızlara die aman ii olunda gerisi sorun deil... ewet haklısın canm oructu sıcaktı derken rabbim yardımcınız olsun aeo
aminn canımm sen nasılsın artık uykular filan kaçmıştır allah hayırla kurtarsın inş.
cok şükür sewindim bende dedim bişey mi var acaba kimsecikler yok ne zamandr . aynen canm ya az kaldı kontrollerde sıklasıyor artık, acayip bi heyecan basıyor, bazen de dogru sölemek gerekirse korkuyorumda aklıma bir sürü kötü seneryo geliyor acaba söle olur mu böle olurmu (allah göstermesin). kafamın içi, karman corman oluyor rabbim hayırlısı versin sag salim saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasip etsin
kasie geceniz mübarek olsun kızlar bol bol dua edin Rabbim kabul edecektir inşallah bizide unutmayın
kızlar herkesin bayramını kutluyorum şimdiden.. şifaa nerelerdesin bir sorun yok inşallah. gülom dikkat et kendine bayramda yoğun olur kendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?