Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi:84::84:.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim:84::84:.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:26::26:

canım benimmm allah yardımcın olsun sabırlar versin üzme kendini inş. rabbim sağlıklısından hayırlısından normal yolla nasip etsinn çok üzüldüm

canım benimmm allah yardımcın olsun sabırlar versin üzme kendini inş. rabbim sağlıklısından hayırlısından normal yolla nasip etsinn çok üzüldüm

saol canım Allah razı olsun bizde çok üzüldük ama elden bişey gelmiyor işte.inşallah kendiliginden gelse de çok yıprandım bu defa hayırlısı diyorum yinede

canm benm cok üzüldüm rabbim bol sabırlar versin (((( belki de hayırlısı böledir üzülme diecem ama hiç kolay deil biliyorum rabbim yardımcın olsun...
canm bide kesin yokmu kalp atısı bazen gec duyulabiliyormus bi kac doktora daha gitseydin....

saol gülom Allah razı olsun inşallah kolay geçer atlatmaya çalışıyorum çok enteresan durumdayım bulantılarım kusmalarım devam ediyor aynı lekem yok tek bi ara ara adet agrısı gibi karın agrım var.arefe günü gittim bulantıma ilaç alayım diye hemde jel bitmişti yazdırayım diye.kalp atışlarını alamıyoruz dediler ve o gün ikiz gebelik dediler çok şaşkın ve haliyle çooookkk üzüldük ama elimizden bişey gelmiyor.arefeden önceki hafta urettin beyle son görüşmemizdi kalp atışını duymuştu ama kesede kalp atışıda tek di iki dememişti.dün gittim tekrar nurettin beye evet ikiz hemde tek yumurta ikizi dedi ve çok şaşkındı.büyük ihtimal birinde problem oldu ve kalp atışı durdu digerininkide otomatik olarak durmuştur dedi.tek yumurta ikizleri böyle olur dedi.bir hafta daha bekleyelim düşmezse kürtaj dedi.halada lekem filan yok.tek kafama takılan şey kan iğnesini kesince mi oldu diye takılıyor.ama o bu bahane işte kısmetimizde yokmuş diyoruz.

((( canm ne diecemi bilemiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun. dedim belki olabiliyor bazen kalp atısını gec duyuyorlar((
ama dediğin gibi hersey bi bahane kısmetten öteye hiç bişey gitmiyor hayırlısı böle dr belkide bilemeyizki. insallah en kısa zamanda bu zor dönemi atlatırsın ve insallah rabbim yeniden yüzünü güldürür....

canım diyecek bişey bulamıyorum takdir böyleymiş üzülme demek zor vardır bunda da bir hikmet dua et tevekkülle bekle inşallah aydınlığa çıkarsın dualarım seninle

arkadaşlar dün kürtaj oldum ve bebeklerime veda ettim.kendi düşmedi doktorda kızdı hemen alınması lazım dedi iki hafta beklettiler beni.düşer diye.ikiz oldugu için riske giriyormuştu ve aldılar dün.

arkadaşlar dün kürtaj oldum ve bebeklerime veda ettim.kendi düşmedi doktorda kızdı hemen alınması lazım dedi iki hafta beklettiler beni.düşer diye.ikiz oldugu için riske giriyormuştu ve aldılar dün.
ahh tatlım ahh Melisimmmmmmm çokkkk üzüldüm inanki yaa keşke kötü bi şaka olsaydı keşke keşke yanında olsaydık da sarılıp ağlaşsaydık Rabbim dayanma gücü versin tatlımmmmmmm benimmmmm Yüce Rabbimin var bir bildiği deyip isyandan uzak tutsun hepimizi inşallah dilerim tez zamanda tedaviye bile gerek kalmadan yeniden müjdeni almak vaktinde sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah çok zordur eminim bol sabır diliyorumm düğümlendim kaldım acı haberini aldığımdan beri yaa

canm benm gecmiş olsun (((
ne olur cok üzme kendini rabbimin takdiri böleymiş insallah en kısa zamanda yeniden bebişlerin göbişine konar....

geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda Rabbim sağlıklı bir şekilde yeniden nasip eder dua et sabırla bekle inşallah seninle yeniden sevineceğiz

slm canım nasılsın belirledinizmi sezeryan gününü senin oğlun sabırlı çıktı gününü bekleyecek herhalde benimki gibi yaramaz değilmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

slm canım nasılsın belirledinizmi sezeryan gününü senin oğlun sabırlı çıktı gününü bekleyecek herhalde benimki gibi yaramaz değilmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

iiyim canm şükür safak sayıyoruz:))) sen nasılsın oglus nasıl? hersey yolundadır umarım. ewt canm aynen sabırlı cıktı :)))))) insallah gününe kadar da sabreder ayın 8 i büyük ihtimal...
insallah canm saglıklı sıhhatlı sorunsuzca....

çok geçmiş olsun rabbim sabır versin inşallah tez zamanda acını unutturacak bir mutluluk yaşamak nasip olur

Arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz gülom oğluşumuz dünyaya geldimi sende aklım hep beni merakda bırakma

Arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz gülom oğluşumuz dünyaya geldimi sende aklım hep beni merakda bırakma

slm susukuncum nasılsın... ewet cok şükür dün yavrumu kucagıma aldım inanılmaz güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsın insallah... hersey yolunda gitti cok şükür ama sütüm cok az geliyor(( umarım biran önce düzelir... cok saol ilgin içinöpüyorum oglusu aeo

maşallah allah analı babalı büyütsün
normal mi yoksa sezaryenmi oldun genelde tüp bebeği sezaryen yapıyorlarya suskunun doğumu hariç merak ettim

maşallah allah analı babalı büyütsün
normal mi yoksa sezaryenmi oldun genelde tüp bebeği sezaryen yapıyorlarya suskunun doğumu hariç merak ettim

amin canm insallah darısı sizlere..
sezeryan oldu canm tersti bebek cünkü gerci öle olmasa bile benm tercihimde sezeryandan yanaydı...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün çok mutlu oldum. o duygu bambaşka Allah herkese yaşatsın şimdi onu izlemeye doyamazsın. sezeryanla olunca genellikle süt az geliyo sen devamlı emzir gelmiyor diye bırakma o çektikçe açlır bol bol su iç incir ye gerçekten güzel süt yapıyo kabakda aynı şekilde meyve suyu tüket ben şeftali içtiğimde daha çok çoğalmıştı öyle sadece şerbetler işe yaramıyor. oğluşunu benim için kokla h ayırlı bir evlat olarak büyür inşallah tekrar gözün aydın. benim oğlum doğumuma bir hafta kala normal doğum pozisyonuna girmişti doktorda şaşırmıştıhatta di yorum ya sabırsız diye yoksa bende sezeryanla olurdum ne kadar normal doğum istesemde

gözün aydın allah analı babalı büyütsün canımmm darısı bizlere olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…