arkadaşlar 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi:84::84:.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim:84::84:.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:26::26:
canım benimmm allah yardımcın olsun sabırlar versin üzme kendini inş. rabbim sağlıklısından hayırlısından normal yolla nasip etsinn çok üzüldüm
arkadaşlar 8+5 haftalık bebegimi kaymettim hatta bebeklerimizi:84::84:.arefe günü hem ikizlere hamile oldugumu ve kalp atışlarının duyulmadıgını ögrendim:84::84:.malesef buraya kadarmış elimizden bişey gelmiyor.ve dünde tek yumurta ikizleri oldugunu ögrendim.şimdi düşmesini bekliycem bi hafta düşmezse kürtaj olacakmışım:26::26:
canm benm cok üzüldüm rabbim bol sabırlar versin(((( belki de hayırlısı böledir üzülme diecem ama hiç kolay deil biliyorum rabbim yardımcın olsun...
canm bide kesin yokmu kalp atısı bazen gec duyulabiliyormus bi kac doktora daha gitseydin....
saol gülom Allah razı olsun inşallah kolay geçer atlatmaya çalışıyorum çok enteresan durumdayım bulantılarım kusmalarım devam ediyor aynı lekem yok tek bi ara ara adet agrısı gibi karın agrım var.arefe günü gittim bulantıma ilaç alayım diye hemde jel bitmişti yazdırayım diye.kalp atışlarını alamıyoruz dediler ve o gün ikiz gebelik dediler çok şaşkın ve haliyle çooookkk üzüldük ama elimizden bişey gelmiyor.arefeden önceki hafta urettin beyle son görüşmemizdi kalp atışını duymuştu ama kesede kalp atışıda tek di iki dememişti.dün gittim tekrar nurettin beye evet ikiz hemde tek yumurta ikizi dedi ve çok şaşkındı.büyük ihtimal birinde problem oldu ve kalp atışı durdu digerininkide otomatik olarak durmuştur dedi.tek yumurta ikizleri böyle olur dedi.bir hafta daha bekleyelim düşmezse kürtaj dedi.halada lekem filan yok.tek kafama takılan şey kan iğnesini kesince mi oldu diye takılıyor.ama o bu bahane işte kısmetimizde yokmuş diyoruz.
ahh tatlım ahh Melisimmmmmmmarkadaşlar dün kürtaj oldum ve bebeklerime veda ettim.kendi düşmedi doktorda kızdı hemen alınması lazım dedi iki hafta beklettiler beni.düşer diye.ikiz oldugu için riske giriyormuştu ve aldılar dün.
canm benm gecmiş olsunarkadaşlar dün kürtaj oldum ve bebeklerime veda ettim.kendi düşmedi doktorda kızdı hemen alınması lazım dedi iki hafta beklettiler beni.düşer diye.ikiz oldugu için riske giriyormuştu ve aldılar dün.
arkadaşlar dün kürtaj oldum ve bebeklerime veda ettim.kendi düşmedi doktorda kızdı hemen alınması lazım dedi iki hafta beklettiler beni.düşer diye.ikiz oldugu için riske giriyormuştu ve aldılar dün.
slm canım nasılsın belirledinizmi sezeryan gününü senin oğlun sabırlı çıktı gününü bekleyecek herhalde benimki gibi yaramaz değilmiş hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
arkadaşlar dün kürtaj oldum ve bebeklerime veda ettim.kendi düşmedi doktorda kızdı hemen alınması lazım dedi iki hafta beklettiler beni.düşer diye.ikiz oldugu için riske giriyormuştu ve aldılar dün.
Arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz gülom oğluşumuz dünyaya geldimi sende aklım hep beni merakda bırakma
slm susukuncum nasılsın... ewet cok şükür dün yavrumu kucagıma aldım inanılmaz güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsın insallah... hersey yolunda gitti cok şükür ama sütüm cok az geliyor(( umarım biran önce düzelir... cok saol ilgin içinöpüyorum oglusu aeo
maşallah allah analı babalı büyütsün
normal mi yoksa sezaryenmi oldun genelde tüp bebeği sezaryen yapıyorlarya suskunun doğumu hariç merak ettim
slm susukuncum nasılsın... ewet cok şükür dün yavrumu kucagıma aldım inanılmaz güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsın insallah... hersey yolunda gitti cok şükür ama sütüm cok az geliyor(( umarım biran önce düzelir... cok saol ilgin içinöpüyorum oglusu aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?