Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım saolasın cümlemizinkini... aynen öle valla insan doyamıyor rabbim herkese yasatsın bu duyguları...
öle yapmaya calısyorum canm ama gögüs uclarım felaket yara oldu şimdiden((( acayip acı veriyor...
tamam canm aklımda olsun... amin cnım cok soal ii dileklerin için allaha emanet ol oglusu öp benm için...

gözün aydın allah analı babalı büyütsün canımmm darısı bizlere olsun inş..

amin canm saolasın aynen canm insallah darısı sizlere....

arkadaşlar nasılsınız kimseler yok nerelerdesiniz ses soluk yok kimsede

slm canm ewet artık kimsecikler uğramıyor topiğe ikimizden baska sen nasılsın?
bu arada şifa dan haberin varmı epeydr oda yok özelden msj attım ama girse mutlaka yazardı. umarım hersey yolundadır. öpüyorum seni oglusu allaha emanet olun

evet canım bi ikimiz kaldık:) şifadan haberim yok bende onu merak ediyorum nasıl diye girerse yazar mutlaka. bende iyiyim iş güç uğraşıyorum bi yandan kpssye hazırlanıyorum herşey yolunda.oğlumda rahatsız teyzesi salgın varmış grip oldu çok şükür hafif atlattık ama çok huysuzlandı. en nasılsın düzene girdimi herşey bebişimiz nasıl benim için kokla onu doyulmaz kokusuna şimdi

canm benm kuzum kıyamam cok gecmiş olsun... allahtan hafif atlamısınız... bizde iiyiz şükür sütüm hala az(( gögüs uclarım berbat( mecbur sagıp veriyorum mamaya da devam ediyoruz... insallah en kısa zamanda düzelir şükür baska sıkıntımız yok....
aynen canm öle güzel bi kokusu varki dediğin gibi insan doyamıyor koklamaya.... tamam canm öpüyorum cok aeo

şifa iyi pc si bozuk tamirde yakında katılır aramıza

slm ben de kayseride tedavi oluyorum orda 2. deneme nurettin beyden memnunum bakalım

slm arkadaslar herkes iidir umarım...
bu topik iice sahipsiz kaldı artık kimseler ugramıyor slm bile veren yok (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…