Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen çalışmaya devam ediyormusun?
canım uğra kendin hakkında bilgi ver :54:

yok izinliyim 6.aydan beri evdeyim ücretsiz izin. sen ne yapıyorsun? ramazanda evde olmak güzel ama ders çalışıyorum iş stresinden de bıkmışım ben smmm stajyeriyim aynı zamanda.
akşamları birazda ders çalışıyorum bu sayede zaten ilk hafta çok zorlanmıştım oruçta ama bu hafta iyiyim şükür.
:) bak dediğini yaptım geldim ve kendimden bahsettim.

yok izinliyim 6.aydan beri evdeyim ücretsiz izin. sen ne yapıyorsun? ramazanda evde olmak güzel ama ders çalışıyorum iş stresinden de bıkmışım ben smmm stajyeriyim aynı zamanda.
akşamları birazda ders çalışıyorum bu sayede zaten ilk hafta çok zorlanmıştım oruçta ama bu hafta iyiyim şükür.
:) bak dediğini yaptım geldim ve kendimden bahsettim.

teşekkür ederim canım sen zaten hep uyumlu olmuşsundur:1:
ben hep evdeyim ev hanımıyım benim için ev çok sıkıcı
ben orucun ilk günü zorlanmıştım şükür şimdi çok kolay tutuyorum
annem kaza geçirdi kalça kemiğinde kırık var gerçi artık koltuk deynekleriyle yürüyor şükürler olsun annemlerde kalıyoruz anneme bakıyorum bir aydır benden bu kadar tedaviyle ilgili şu an hiç bişey düşünmüyorum belirtmek istedim ( SMMM nedemek bu arada)

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım sen zaten hep uyumlu olmuşsundur:1:
ben hep evdeyim ev hanımıyım benim için ev çok sıkıcı
ben orucun ilk günü zorlanmıştım şükür şimdi çok kolay tutuyorum
annem kaza geçirdi kalça kemiğinde kırık var gerçi artık koltuk deynekleriyle yürüyor şükürler olsun annemlerde kalıyoruz anneme bakıyorum bir aydır benden bu kadar tedaviyle ilgili şu an hiç bişey düşünmüyorum belirtmek istedim ( SMMM nedemek bu arada)

annene çok üzüldüm.Büyük geçmiş olsun. smmm serbest muhasebeci mali müşavir demek:)
ben tedaviye şöyle böyle kesin ara vermedim ilk yapmam gerekeni yaptım doğumevine gittim ve onlara kendimle ilgili bişey söylemeden 3 senelik evliyim çocuk olmadı eşimdede sorun yok dedim. herhangi bişey söyleyince onun üzerine yoğunlaşıyorlar .
tahlil falan ve klomen kullandım ama devam edicem doğum evine.
işte böylee:)

papatya özmen geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum Rabbim mübarek günde tez zamanda sağlığına kavuştursun

annene çok üzüldüm.Büyük geçmiş olsun. smmm serbest muhasebeci mali müşavir demek:)
ben tedaviye şöyle böyle kesin ara vermedim ilk yapmam gerekeni yaptım doğumevine gittim ve onlara kendimle ilgili bişey söylemeden 3 senelik evliyim çocuk olmadı eşimdede sorun yok dedim. herhangi bişey söyleyince onun üzerine yoğunlaşıyorlar .
tahlil falan ve klomen kullandım ama devam edicem doğum evine.
işte böylee:)
lale bende aynı şeyi düşünüp gittim doğum evine bekleme süremde basit yumurtlama ilaçlarıyla tedavi göreyim diye kan tahlillerini yaptırdım adetliyken gel dediler ama annemin kazası denk geldi gidemedim.Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim allah size göstermesin.
papatya özmen geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum Rabbim mübarek günde tez zamanda sağlığına kavuştursun

amin suskun teşekkür ederim iyi dileklerin için rabbim sizlere göstermesin

ilk fırsatta git İnşallah. en azından beklerken bişeyler yapmaya çalışıyorum ben de o yüzden gittim doğum evine.
görüşürüz bye

merhabalar arkadaslar kusura bakmayin girmiyorum coktandir merak edenlere basimdan gecenleri anlatim kisaca. tedavime kisa protokol ile basladim hersey cok guzel gitmisti yumurtalarim iyi gelisti histeroskopide yapilmisti ama malesef tutmadi. hic is yapmadim fazla dolanmadim elimden geleni yaptim ne yaparsak yapalim olmayinca olmuyor. kac yildir tatilim zehir gibi geciyor tedavi yuzunden artik herseyi oluruna biraktim. doktorumdan memnun kaldim cok iyi karsiladi her varisimda. ilk basta biraz aramizda kirginlik oldu ama gecti. tatilim bitti geldim tedaviye toplam yaklasik 6.000 tl harcadim. artik benim icin tedavi bitti cok yoruldum.hepinizide cok opuyorum fazla giremem artik.

evettttttttttt
ben hergün açıyorum sayfayı kimsecikler selam yazmıyor sende dahil bazen suskunla karşılaşıyoruz selamını almadan kaçıyor sende çok nadir uğruyorsun konu sahibi ortalarda yok yakında kapatılır heralde bu konu

BENDE HEMEN HEMEN HERGÜN AÇIYORUM. ama kısa selamlar ve senin bir önceki mesajın gelmişsin sayılmaz :) ona göre

merhabalar arkadaslar kusura bakmayin girmiyorum coktandir merak edenlere basimdan gecenleri anlatim kisaca. tedavime kisa protokol ile basladim hersey cok guzel gitmisti yumurtalarim iyi gelisti histeroskopide yapilmisti ama malesef tutmadi. hic is yapmadim fazla dolanmadim elimden geleni yaptim ne yaparsak yapalim olmayinca olmuyor. kac yildir tatilim zehir gibi geciyor tedavi yuzunden artik herseyi oluruna biraktim. doktorumdan memnun kaldim cok iyi karsiladi her varisimda. ilk basta biraz aramizda kirginlik oldu ama gecti. tatilim bitti geldim tedaviye toplam yaklasik 6.000 tl harcadim. artik benim icin tedavi bitti cok yoruldum.hepinizide cok opuyorum fazla giremem artik.

çok üzüldüm.ne diyeceğimi bilemiyorum anlıyorum seni teselli veremem bu yüzden yaşadığın şey üzülme demekle de geçmez hepimiz yaşadık.
bilmiyorum ki yanlışımız nerede?

Back
X