kayseri'de burun estetiği yaptırmayı düşünenler buraya :))

ne kadara oldunuz ameliyatınızı? acaba fotoğrafınızı gönderebilir misiniz ya da yükleyebilir misiniz?

öncelikle doktor beyin burnunuzu görmesi gerekiyor.Fiyatı burnunuzu gördükten sonra veriyor.ön görüşmeleri ücretsiz oluyor.ama emin ol çok beğeneceksin. en iyi hekim sayfasına girersen orda daha çok hasta yorumları var sana yardımcı olur.

Ben sitede yeniyim saffet orsun yaptigi burunlari cok merak ediyorum aranizda saffet beye ameliyat olan varsa yardimci olsun lutfen

geçmiş olsuuun :) inşallah güzel olmuşturr ben de olmak istiyorum ama daha hala doktora karar veremedm ( peki randevu hemen alınabiliyomuu ?

. Canim ya sen nekadar odedin soyleseydin en azindan ucreti hakkinda bi fikrimiz olurdu

Resim yokmu burnunuzdan?

Devlet hastanesndr opr.dr. Sinan ulusoya plastk cerrah kndisi ona amelyat olan varmı ününü dymuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yıl ocak ayında umut beye bnde muayene oldum ama 2500 istedi babam yaza yaptıralım dedi ama devlette opr dr sinan ulusoy u duydum arada kaldım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ve çok tedirginim.nefes almamda da sıkıntı var..dr umut özbebiti öneriyorlar ameliyat olan var mı??? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

ben saffet beye ameliyat oldum. açıkcası burda yazılanları okuyunca oldukça korktum ama gerçekten çok memnunum. ameliyat öncesi kendisi gayet ilgiliydi ve güler yüzlüydü, ameliyat masasında korkarak beklerkende güldürerek rahatlattı 5. günümde yüzümdeki şişlik ve morluklarım tamamen geçti şuan sadece olması gerektiği gibi burun ucumda ve kaşlarımın arasında hafif bi şişlik var. ameliyat sonrası da oldukça ilgilendi ben çok memnun kaldım tavsiyede ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…