ne kadara oldunuz ameliyatınızı? acaba fotoğrafınızı gönderebilir misiniz ya da yükleyebilir misiniz?
burun için düşündüğün doktor kim?Arkadaslar 2 ameliyati birden olaniniz varmi?
meraba arkadaşlar cumartesi günü yani 08.06.13 te saffet beye ameliyat oldum 11 inde tamponum çıktı alçı daha duruyor pazartesi çıkartalım dedi ama benim iş başı yapmam gerekiyor pazar çıkartacaz inşallh.ama morluklarım ve şişler daha gitmedi yaa..
birde alçı sanki biraz kendini topladı gibi sanki yani şey gibi yıkanınca küçülen çamaşırla olurya onun gibi işte:)) bana mı öyle geliyor anlamadım akıntı da devam ediyor daha nefes alıp vermede sıkıntı devam edıyor inşallah sonucu iyi olur ya
. Canim ya sen nekadar odedin soyleseydin en azindan ucreti hakkinda bi fikrimiz olurduöncelikle doktor beyin burnunuzu görmesi gerekiyor.Fiyatı burnunuzu gördükten sonra veriyor.ön görüşmeleri ücretsiz oluyor.ama emin ol çok beğeneceksin. en iyi hekim sayfasına girersen orda daha çok hasta yorumları var sana yardımcı olur.
merhaba kızlar ben siteye yenı uye oldum..uzun zamandır takıp ettiğim ve gercekten bir cok konuda fıkır sahıbı olmamı sağlayan bir site kurucularına tesekkürler :)suan arastırdığım konu burun estetiği kayseride ıkı doktor ısmı duydum saffer örs ve ahmet tuna eren benım tercıhım tuna beyden yana bana bu konuda fikir verecek arkadaslar olursa cok sevınırım[/QUOT
slm kızlar ben 2 ay önce Ahmet tuna eren beye burun ameliyatı oldum.Bende sizler gibi çok kişi araştırdım. sonunda tuna beye karar verdim.benimle çok güzel ilgilendi ameliyat öncesi fotoğraflarımı çekti.yeni burnumu birlikte oluşturduk.ameliyatı olduktan sonra hiç ağrım ve morluklarım olmadı çok rahattım.Özellikle hastalarına olan ilgisi beni çok mutlu etti.Herkese tuna beyi tavsiye ederim.O artık bizim aile doktorumuz.
Resim yokmu???
Umut Beyi tercih ederseniz pişman olmazsınız. Burnunuzu güzel yüzünüze uygun yapiyor hemde çok ilgili biri. Ben çok memnun kaldim tereddüt etmeden tavsiye ediyorum. Benim için uzmanlığı kadar yaklaşımı da önemli. Hastasına değer veriyor. Daha ne olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?