E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.941
ialçlarla duruyorum annem de diyo ki diloom benim de ööle cekilecek dediler diyo ilaçlan neylen. durmuşş hala ağzında imiş . kimisi cektirme ya kendi cıkar yaad ööle duurur diyoo.. canım benm yaasende hemşiresinn ilaç ver bana hanıım
ialçlarla duruyorum annem de diyo ki diloom benim de ööle cekilecek dediler diyo ilaçlan neylen. durmuşş hala ağzında imiş . kimisi cektirme ya kendi cıkar yaad ööle duurur diyoo.. canım benm yaasende hemşiresinn ilaç ver bana hanıım
kp derken kayseri parkı mı kastettin?
kız orda kokular öyle karışıyor ki. hele ki bu sabah midemin içi dışına çıkmışken oraya gidemem. :umursamaz:
ya ne bileyim, ankarada giderdim salata isterdim, boyu en az bir karış olan kocaman bir kasede salatam gelirdi afiyetle yerdim. burda salata isteyince küçük bir tabağın içinde geliyor yani bu salata yeme kültürü olmadığını gösteriyor. o yüzden biraz utanıyorum. eski köye yeni adet getirenlerden olmak kem küm mirmirmirmir cümleyi bağlayamadım ya :roflol:
kızlar açlıktan ölecem
kayseride dışarıda hafif ne yenir?
Ankarada salata bar vardı ne güzel, salata yemek istiyorum burda yiyecek doğru düzgün yer yok.
elmecıya gitsem salata istesem garip karşılarlar mı ki? CADIARZU
esra nie sıkılıyo kuşum canın.
kp derken kayseri parkı mı kastettin?
kız orda kokular öyle karışıyor ki. hele ki bu sabah midemin içi dışına çıkmışken oraya gidemem. :umursamaz:
ya ne bileyim, ankarada giderdim salata isterdim, boyu en az bir karış olan kocaman bir kasede salatam gelirdi afiyetle yerdim. burda salata isteyince küçük bir tabağın içinde geliyor yani bu salata yeme kültürü olmadığını gösteriyor. o yüzden biraz utanıyorum. eski köye yeni adet getirenlerden olmak kem küm mirmirmirmir cümleyi bağlayamadım ya :roflol:
kız seçkin gittinmi kayseriyee bende yarın geliyomm oh ohhihoyyythihoyyyt
mutfağa girebilsem yapacam da.. ölüyorum.. herhalde dışarı da çıkamam. sabahtan beri kıvranıyorum açlıktan baktım ikram paketi taaaa ne zaman açmışım yarısı duruyor. içinden bir tane aldım zar zor yedim; yemez olaydım çıkarttım yine. çok kötü bu bulantı kusma ya mafoldumben ben başka bebek yapmayacağım. ne bu çektiğim senağlama
Ya git mis gibi markete al evinde yap.Afiyetle ye.
Ne dışarda yiyecen.
Burda dışarda yemek yeme kültürüde azdır canım.
evet valla iyi aklıma getirdin. keşke biraz kendime gelsem de gidip yesem. ah ah senağlamabak ben orda çalışırken otantik kumpir varya süper salata veriyo hemde sen istediğini koyduruyosun hemde dediğin gibi koca kasede ben orda çalışırke nası yerdik walla
Hoşgeldin seçkiiiinn :)))
Yeraltında cafe mi varmış?? :) Neresindeymiş ya.Yeni duydum valla
selam kızlarrr..
duyduguma gore bazıları kocalarıyla kavga etmek istiyomuşş rahat batıyo herhaldee:roflol:
napıyosunuz hemşolar?
yer altındaki cafede mi buluşacaksınız
Hoşgeldinnn :))
Bugün kalacakmısınız yoksa gidecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?