Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım. aklım hep sizde olacak ama :gitme:

hadi yaa. hayırlısıyla halledersiniz inşallah canım :Saruboceq:

İnşallah canım.:Saruboceq:
Şimdi mesajlaşıyoruz.:gitme:
Ayy sen bi güzel dinlen benim yerimede tadını çıkar.kaydirigubbakcemile2

İnşallah canım.:Saruboceq:
Şimdi mesajlaşıyoruz.:gitme:
Ayy sen bi güzel dinlen benim yerimede tadını çıkar.kaydirigubbakcemile2

tamam canımkaydirigubbakcemile2
sevgilinle mi mesajlaşıyorsun? barışın artık. izin alsın bakıyım o da klava:

tamam canımkaydirigubbakcemile2
sevgilinle mi mesajlaşıyorsun? barışın artık. izin alsın bakıyım o da klava:

a.s evet onunla.Valla umrumda değil alır yada almaz.Benim için izin meselesi bitmiştir.Çok üzgünüm çoook

aaaa yaptığı çok ilginç yaa Çok üzgünüm çoook

Evet güvendiğim dağlara kar yağdı :umursamaz:
Dahada gitmem yanına.
Van minüüüttt :roflol: :roflol:
Ya neyse boşver canım.
Seviyoruz birbirimizi ama böyle uzunca süre görşümediğimizde çatlaklık oluyo ilişkide senağlama

sevginize şüphe yok zaten :asigim:
neyse olur arada böyle şeyler :1hug:

yaa yok ben aslında çağırmıyolar rahat bırakıyolar ama oo amaçalrı rahta bırakmak deil götürmek istemiyolar yani istemiyolarr kız ama burda gurbette olunca bekliyosun işte aman ben aslında böle daha mutluyumda işte görümce görümceliğini yapıyoo aman boşver benim adam anladı ablasını saçma bi insna diyooo istemezdim kötü gelin gibi durmakta istemem barıştrmak için uğraşıyorum aman banane nappiimm ne halleri varsa görsünler gel kıs döv walla

en güzeli :lepi:
oraları sıcak olur zaten hiç çekilmez :roflol:

varya denizim yanıyooo buralar hayat mı işkencemi belli değilll gelmeyin buralara de babana batı karadenize gidin ayvalığa gidin erdeğe gidin bukadar sıcak deildir eminim....

varya denizim yanıyooo buralar hayat mı işkencemi belli değilll gelmeyin buralara de babana batı karadenize gidin ayvalığa gidin erdeğe gidin bukadar sıcak deildir eminim....

eminim öyledir. tv de gölgede 45 derece diyo :1shok:
ama biz oraya alıştık:1rolleyes:.
inşallah o dediğin yerlerede gitmek kısmet olur :Saruboceq:

kızlar geçmişi okumadığımdan sizin konulara fıransız kaldım kusura bakmayın :1ninca:

kızlar geçmişi okumadığımdan sizin konulara fıransız kaldım kusura bakmayın :1ninca:

yok canım bişi görümcemle olan sorunları paylaştımm onu diyooo bir iki sayfa önde inşallah görürüsün canım oralarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…