- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
- Konu Sahibi siyahgelin
-
anın, çünkü eş adam olmayınca insan çok şey görüyor hayatta.Eşinizin annesi rezil bir kadın bu tipi çok iyi çok yakından tanıyorum ama eşiniz adam olsaydı size sahip çıksaydı o kaynana korkak kediye dönerdi.Kadın biliyor nasıl bir çirkeflik yaparsa yapsın ona gık diyecek koca da yok oğul da.Azdıkça azıyor azmaya da devam edecek.inanamıyorum bu başıma gelenlere
Size zor günler sizi bekliyor diye uyarıda bulundum ve daha da zor günler geçirmemek adına tedbir almanız gerekli.Ama siz tedbiri gururunuzla karıştırırsanız çözüm olmayacağı aşıkar.inanamıyorum bu başıma gelenlere
Hemen en yakın acil devlet hastanesi. Git hast polisi tutanak tutar acilden muayene ol darp raporunu al@WOLFROG @damdan @Brave Capricorn @Vera_mihrima @choccywhoccydoodah
eşimle güzelce konuşmaya çalıştım hadi o gün sustun bari sonrasında ben yokken savunsaydın dedim o zaman yanımda telefonla arayıp hiç olmazsa bir iki söz söyliceksin unutamam ben bu olanları dedim annenin dediklerini de yapmam dedim sinirlendim baya laflar saydım ona ve annesine .
gözü döndü sinir krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı asla öyle bişey olmayacak ailemi istemezsen bu iş biter deyip kıyafetlerimi dolaptan hışımla çıkardı odayı kırdı dağıttı herşeyi kolumdan boğazımdan tutup defalarca yere attı beni .
kolum mosmor oldu boynum da çok ağrıyor . 2 saat sonra geldi özür diledi çileden çıktığını onu bu hale getirdiğimi söyledi. gece boyu başımda bekledi ağladı özürler diledi ama ağzından tamam istediğini yapıcam lafı çıkmadı yine de
Size zor günler sizi bekliyor diye uyarıda bulundum ve daha da zor günler geçirmemek adına tedbir almanız gerekli.Ama siz tedbiri gururunuzla karıştırırsanız çözüm olmayacağı aşıkar.
Artık sakinleşin o günü geri almanız mümkün değil.
İş şiddet görmeye kadar vardı,daha ne kadar zarar görmek istiyorsunuz.
Ayrıca bu ilk üyeliğiniz mi merak ettim?
sürekli bir aksiyon olmuyor . konuyu ilk açtığımda evliliğimde yaşananları anlattım. bugünde son gelişmeyikonu sanki sinirimizi ziplatmak için açılmış aksiyon üstüne aksiyon
konu sahibi şiddette gördün bakalım devaminda ne var
Peki simdi ne yapmayi planliyorsunuz?sürekli bir aksiyon olmuyor . konuyu ilk açtığımda evliliğimde yaşananları anlattım. bugünde son gelişmeyi
İlk üyeliği değil bence ama izinlidir ya da tekrar üyelik almıştır bilemiyorum.Ben formda yeniyken sudan çıkmış balık gibiydim ,ama konu sahibi oldukça tecrübeli görünüyor.Kim olduğunu henüz çözemedim ama açıklarsa iyi olur tabi..konu ilerledikçe aklıma başka bir üye gelmiyor değil
daha 1 hafta olmadı eve döneli o yüzden böyle kalakaldım o yüzden böyle saçma bir durumdayım ailem pek destek değil
bu kadar acımasız konuşmanıza gerek yok bende bunları çekmek istemiyorum tabiki sadece afalladım
COLIN The Calender Gameking loveislovee austin
Böyle bir adam için ne gerek var bu kadar projeye ?Eşini seviyorsan ve boşanmak istemiyorsan annesine karşı rol yap onun istediği gibi davran bi süre kocanı yanına çek alltan alltan kocanı doldur ama hep masumca yap bunları eşini yanına çektiğinden emin olduktan sonra annesiyle yavaş yavaş uzaklaştır annesinin yapmanızı istediği şeylere karşı kocanın hayır diyemiyeceği şeylerle çık karşısına kayınvaliden istediklerini yaptıramaya başlasın bu sayede eşinizede kızmaya başlayacağı için eşinizle bir olursunuz
ben olsam inadına bu kadına bunu yapardım
Ne oldu? 2. Uyelik miymis?İlk üyeliği değil bence ama izinlidir ya da tekrar üyelik almıştır bilemiyorum.Ben formda yeniyken sudan çıkmış balık gibiydim ,ama konu sahibi oldukça tecrübeli görünüyor.Kim olduğunu henüz çözemedim ama açıklarsa iyi olur tabi..
Sanırım rapor ettim ama bana yeni üyelik gibi gelmedi.Ne oldu? 2. Uyelik miymis?
O halde afallamaya devam, kolay gelsin.daha 1 hafta olmadı eve döneli o yüzden böyle kalakaldım o yüzden böyle saçma bir durumdayım ailem pek destek değil
bu kadar acımasız konuşmanıza gerek yok bende bunları çekmek istemiyorum tabiki sadece afalladım
E bi hafta olduysa nolmus bi 6 ay daha beklicek misin ?daha 1 hafta olmadı eve döneli o yüzden böyle kalakaldım o yüzden böyle saçma bir durumdayım ailem pek destek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?