Kayvınvalidemin terbiyesizliği

Aynen öyle . annesi çok üzülmüş çok kırılmış ben o lafların hepsini haketmişim hatta o lafları unutup eskisinden daha iyi olacakmışım annesiyle .

öyle dedi bana

Aynen öyle . annesi çok üzülmüş çok kırılmış ben o lafların hepsini haketmişim hatta o lafları unutup eskisinden daha iyi olacakmışım annesiyle .

öyle dedi bana
daha önce de yazdım kesinlikle babanız ya da başka bir erkek eşinizi karşısına alsın ve hatalarını vs anlatsın, hakaret etsin, bu kız bir daha üzülürse hayatı sana zindan ederim. O annen de sen de kızıma saygısızlık etmiceksiniz. O da size etmeyecek. Böyle evlilik olmaz diyecekler. Eşini şöyle bir sarsıp kendine getirsinler.

Esiniz bi kavgada size tavir edinmese bence oda bazi seylerin farkina varmis yok eger annesi için oda kin goderse bilki bu adamdan koca olmaz

Siz en iyisi bir biber gazı alın. Hadsiz kadın tekrar gelirse sıkın hepsinin yüzüne. Köpeksiz köyde degneksiz dolaşmak neymiş görsün. Bu evlilik yürümez belli. Hiç değilse içiniz soğusun.

öyle dedi bana
Yok devenin nalı.
Amma ağır saçmalamış eşiniz. Kendisi söyleyemiyormuymuş sizinle bir sorun yaşadığında da velisini tutup getiriyormuş çocuk gibi.
Sakın dikkate almayın söylediklerini zira annesiyle iyi olursanız iyice azıtır haklıyım ben diye diye.
Kimsenin size kendi evinizde böyle davranmaya hakkı yok. Çocuk değilsiniz yani.

Canım senin bu yaşadıklarının farklı versiyonunu yaşadım.
Evlilik denen oyun 2 ay sürdü.
O kadar çok ama çok kötü şeyler yaşadım ki bi kadının geçirebileceği en ağır depresyonu geçirip haftalarca karanlık odada yaşadım. Güneş ışığı değdiği her noktama akıl almaz ağrılara sebep oluyor, başımın dönmediği dakka ve bir damla su içsem kusuyordum. Yaşadıklarimi sen düşün.
Yanlız seviye asla bu şekilde olmadı, sana yakın olayımı anlatayım.
Ben işteyken evimize gelirler planlar yaparlar giderlerdi. Kendisi, babası, annesi 3 lü kualisyon tabi fonda görümcemde var.
Neyse ayrılcam dedim ailen kabul etmez felan diyo. Ki ailemin medeniyet seviyesi yüksektir hani sığ görüşleri de yoktur.
Valla hemen dönmemi bekliyorlar dedim.
Neyse bunların hepsi bitti.
Yıllar yıllar sonra tekrar evlendim.
O kadar mutluyum ki, iş erkekte bitiyor.
Eşimin aileside cok fenalar ve gerçekten fenalar, ama erkek arkadaş erkek eşine sahip çıktıktan sonra hiç bir şey yapamıyorlar.
Hakkında rabbim hayırlısını versin.

aynen öyle iyice saçmaladılar . birde kaynanam her gün arayıp dolduruyor eşimi . dört bir koldan saldırıyor utanmaz kadın

keşke daha ağır şeyler söyleyip küfür edip kovsaydım evden

Ohani soz vermisti geri getirdiginde bunlari esinize spylemediniz mi bu kv ler oldugu surece rahat yok bize cocuk yapmayin kesinlikle

Kendi evliligim gozumun onunden gecti.ben cok benzer durumlari yasadm biz altli ustlu otryorduk 9 ay birlikte yedik ictk.her haltimiz onlarla.ona ramen asla memnun kalmadilar.esimde cok bocaladi ailesinin kulturunu normal kabul ediyordu.benimde oyle bi patlama olayim oldu kv kp evime indi babani arayalim gelsin alsinlara kadar gitti konu.esim ailesine bisey demedi ama onlarin yaninda benden ozurdiledi ben sucluydum dedi. Gozleri doldu.o ana kadar tartismanin sonunda birakip gidecegimi planlarken o an inat ettim.gitmiycem gitmiyorum...DUR AYAĞIMA YER EDEYIM GÖR BAK SANA NELER EDEYIM... sozunu felsefe edindim kendime sustum esimle baristm tamam dedim.tipis tipis evlerine ciktilar.ve gunden gune sabrederek esimi kendi tarafima cektim..2.5 yillim evliyiz.simdi onlar benden okadar cekiniyorki gezmege bile cagircak olsalar esimden ön izin aliyorlar :) esim bana citlatyor.istemezsem esim onlari tersliyor ne isi var benim esimin orda diye ...seviyorsan sabret gucun sende toplanmasini sagla

Ayrica burdada hemen evi terket diyenlere aldirma.esinin bugunki tavri yillarca o kulturde buyudugu icin.zamanla ogreniyorlar.kims eailesini 6 ayda silmiyor hatali diye.zamanla hatalari gorup kendilerini toparliyorlar o isik o kisilik varsa arada sevgi saygi yitirilmediyse.yani kocanla aile disinda bi problemin yoksa onlara inat esinle arayi iyi tut.3. Kisiler yuzunden bosanmak cok uzucu geliyor bana.sabredilmeli 1 sene gerekirse 2 sene diye dusunuyorm

Çocuk yokken yol yakınken boşanacaksın. Çocuk yapma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…