- 10 Temmuz 2017
- 277
- 79
- 48
- 43
- Konu Sahibi BokenHatun
-
bende 20 kiloya yakın verdim darısı başına inşallahHerkese iyi ve mutlu günler, umarım herkes hedefine ulaşır. Ben de burdayım artık, diyet günlüğümü yediklerimi burada paylaşacağım, inşallah bu da bana güzel bir motivasyon olacak.
Akşam görüşmek üzere
teşekkür ederimamiiin. tebrikler çok güzel bir kilo vermişsiniz
103 kg dan 69lara harikaaabu arada 88 kiloyum ve boyum 1.70
ilk hedefim 75 kiloya inmek, daha önce bir diyetisten kontrolünde 69 kiloya kadar indim yaklaşık beş yıl önce daha doğrusu 103 kilodan 69 kiloya indim.
hem diyet listem bundan oldukça kabarıktı. bu 5 yıl zarfında yine verip almalar, denemeler,diyete başlayıp bırakmalar derken bi de baktım 88 olmuşum ve bu gün burdan dönüyorum. bazen diyet yolunda tökezleyebilirim de ama asla vazgeçmemeye kararlıyım.
hadi o zaman bana kolay gelsin... zayıflamak isteyen herkese kolay gelsin.
inşaallah... çıkılan yol bir gün biter bizde amacımıza ulaşırızYolumuz uzun arkadaşım bende 88 kiloyum insaallah istediğimiz kilolara en kısa zamanda geliriz
Günlüğünüz hayırlı olsun en kısa zamanda istediğiniz kiloya kavuşmak dileğiyleHerkese iyi ve mutlu günler, umarım herkes hedefine ulaşır. Ben de burdayım artık, diyet günlüğümü yediklerimi burada paylaşacağım, inşallah bu da bana güzel bir motivasyon olacak.
Akşam görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?