- 10 Temmuz 2017
- 277
- 79
- 48
- 43
- Konu Sahibi BokenHatun
-
aynı benim düşüncem. bi 79 u görsem Allahın izniyle acayip motive olacağıma inanıyorum. inşallah başarabiliriz. bende bugün sabah tartıldım. 83.2 geldim. 3 hafta sonra inşallah 79 u görürümaslında 79 lu kilolara bir insem çok motive olucam. kendimi tanıyorum, benim psikolojik eşiğim orası.nasip olursa bir aya inebilirim diye düşünüyorum
inşaallah. çok az kalmış bütün isteyenlere rabbim sağlıkla zayıflamayı nasip etsin. ben 70 kilo olduğumda kendimi çok iyi hissediyorum, hem ince, hem sağlıklı çok fazla bişey istemiyorum 70aynı benim düşüncem. bi 79 u görsem Allahın izniyle acayip motive olacağıma inanıyorum. inşallah başarabiliriz. bende bugün sabah tartıldım. 83.2 geldim. 3 hafta sonra inşallah 79 u görürüm
Canım takımda yarışmak ıstersen 13. Takıma beklerımbu arada 88 kiloyum ve boyum 1.70
ilk hedefim 75 kiloya inmek, daha önce bir diyetisten kontrolünde 69 kiloya kadar indim yaklaşık beş yıl önce daha doğrusu 103 kilodan 69 kiloya indim.
hem diyet listem bundan oldukça kabarıktı. bu 5 yıl zarfında yine verip almalar, denemeler,diyete başlayıp bırakmalar derken bi de baktım 88 olmuşum ve bu gün burdan dönüyorum. bazen diyet yolunda tökezleyebilirim de ama asla vazgeçmemeye kararlıyım.
hadi o zaman bana kolay gelsin... zayıflamak isteyen herkese kolay gelsin.
teşekkür ederim. ilerleyen zamanlarda neden olmasın henüz günlükleri çözemedim.yazan arkadaşların çoğunun günlüğünü bulmayı bile beceremedimCanım takımda yarışmak ıstersen 13. Takıma beklerım
Bence gel tanısalımteşekkür ederim. ilerleyen zamanlarda neden olmasın henüz günlükleri çözemedim.yazan arkadaşların çoğunun günlüğünü bulmayı bile beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?