Kazanılan tazminat

alın paranızı tutun bi bankada bakalım gidişat ne olcak. olduda içinize sinmedi transfer yaparsınız babanıza biter gider. bastan vazgecmeyin

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
kesinlikle doğru yapıyosun hakkını al benimde vardı miras davam 3 kuruşta olsa alırım gerekirse herkesin önünde yakarım yinede yedirmem demiştim koyun bankaya çocuğunuzun eğitimine harcayın yahu babalar, anneler ölünce bencillikte sınır tanımıyor şahsen yaşıyorum.Pişman olursunuz almazsanız bence

Ay lütfen 3 kardeşte hakkını alsın.
Erkekler yeni bi eş gördümü maalesef degisiyorlar buna emin olun.
Benim dedemde yıllar once malını mülkünü yeni karısına ve karısının kızına bıraktı. Yani şöyle kadın dedeme kadının kızı da amcama geldi... sanki dedemin başka çocukları yokmuş gibi herşeyini onlara yedirdi.
Bizim ahımızı aldılar ve inanın ahımızda tuttu.
Allah'ıma bin şükür bize ev nasip etti onlarda ellerindeki evleri satmak zorunda kaldılar.
Sakın ama sakın gerekirse konuşmayın ama 3 kardeşte hakkınızı alın!!

O parayla babaniz ev alir. kadin da allem eder kallem eder o evi ustune alir. siz de boyle kukumav kusu gibi kalakalirsiniz miras dusucek diye. 300 bin mi bolunur uc e herkes ne yapiyorsa yapar. hayir kurumu degilsiniz bence. hic de vicdan yapacak bisey yok ortada. hele ki o kadindan olan evladini sizinden yukarda gordugunu boyle acikca belli etmisken ve onceligi oyken.

Ne demek benim annemin tazminatıyla sonradan gelen plan yapacak. Ay bilmiyorum ama kesin kavga kıyamet kopardı herhalde. Alın Hakkı'nızı alla alla ne veriyorsun babana. Yazacak çok şey var şu an aklımda ama yazamıyorum. İş para konusuda olmaz. Ama ayıp günah yazık. AĞLAYANIN malı gülene yar olmaz.

Annenize allah rahmet eylesin ,paranin gelis sekli hos degil ama size annenizden bir guvence kalmis boyle dusunun,babanizin yeni esine yedirmeyin ,

Arkadaşlar tazminat parası henüz hesaba yatmadı. Ama hakkımı alacağım Allah izin verirse zaten babamın eşiyle kavgalıyız . Avukat karşı taraftan tahsil edemedi daha

Arkadaşlar tazminat parası henüz hesaba yatmadı. Ama hakkımı alacağım Allah izin verirse zaten babamın eşiyle kavgalıyız . Avukat karşı taraftan tahsil edemedi daha
Babanıza söylediniz o zaman parayı alacağınızı.. bir de kadına bak ya o parada kendine ve çocuğuna hak görüyor birde üstüne hakkınızı istediniz diye kavgalı oldunuz. .

Herkes Hakk'ını alsın konu kapansın.Niye Babanızın yeni eşine hibe edesiniz?Onun annesi miydi anneniz.O da bulmuş parayı ister tabi,Babanızın hakkı varsa ve ne kadarsa o kadarını verirsiniz,isterse yeni eşine harcar orası ayrı.

Babanıza söylediniz o zaman parayı alacağınızı.. bir de kadına bak ya o parada kendine ve çocuğuna hak görüyor birde üstüne hakkınızı istediniz diye kavgalı oldunuz. .
Kavga hakkımı istediğimden çıkmadı. Eşimin hakkımı onlara vermek istemediğini biliyorlar. Bayramda onlara gitdik olmadık şeylerdrn eşime yonla laf saydırdı hatta konu açtım burda. O olaylardan sonra görüşmedik zaten. Onlarında para istemeye yüzleri kalmadı yani.

Kavga hakkımı istediğimden çıkmadı. Eşimin hakkımı onlara vermek istemediğini biliyorlar. Bayramda onlara gitdik olmadık şeylerdrn eşime yonla laf saydırdı hatta konu açtım burda. O olaylardan sonra görüşmedik zaten. Onlarında para istemeye yüzleri kalmadı yani.
O konu da biliyorum hatta orada da demiştim hakkını al diye..

hayırlı olmuş sevindim. boş ver .

Back
X