Kazanılan tazminat

Bilmiyorum avukat üstün kötü geçmiş de olabilir. Ben avukatla daha önce hiç görüşmemeiştim vekaleti yenilememiz gerekiyo diye aradı öyle öğrendim. Gayrimenkul satışı yaptırılacakmış haciz yoluyla. Bi de sigorta şirketinden alacakların tahsili için etti madde ekletti vekaletnameye.

Şansa öğrendin yani. Baban kesinlikle iyi niyetli değil. Kendi öz kızını kandırıp annesinin kan parasini kacarimaya çalışıyor. Senin babana kusmen lazım. Senin onu arayip kıyameti koparman lazım. Büyük olay çıkarman lazım. Kardeşlerini de ara bence.

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Hakkın neyse al.Baban da olsa kimseye verme.O senin hakkın.Bugünün yarını da var.İhtiyaç hasıl olur.

Canım ablam değil kız kardeşim ben hakkımı alırım dedi. Babamda ona demediğini bırakmadı. Dava sonuçlandı ama tahmini rakamların olmasının sebebi gayri menkül satışı yaptırcak avukat haciz ile . Gayrimenkul satışından elde edilen para bize paylaştırılacak.
babanız neden demediğini bırakmıyor.
ne paraymış mübarek . adam çocuklarının hakkına bile göz dikmiş

Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
evet çok haklısın.
işte ortaya çıktı babanın sevgisi. para sevgisi daha ağır geliyor .

Konuşma sırasında çocuğuna ek hesap aömış para yatınca hesabına para yatıracağım dedi. Sanki kazanıp koymuş gibi.
yaaa maşallah , onun çocuğunun hakkı mı şimdi o para.
vermeyin sakın. annenizin istediği bu mu olurdu .

Biz rahmetli Annemde olan 3 kardeşiz en küçüğümüz 25 yaşında. Babamın şimdiki evliliğinden olan kardeşim 5 yaşında. Bu saaten sonra sadece onu düşünürmüş öyle diyo.
hepsini sildi attı yani.
para düşmeseydi de böyle mi derdi.

Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
Yokk artık siz ağaç kovuğundan mı çıkmışsınız aceba??
Böyle babalara cok kızıyorum ve ben kızınca berbat olur babamı mahf ederim böyle bir durumda..
ay cok kötü şeyler söyleyesim geldi babanıza..
O ki sizi düşünmüyor 2.evlilik cok kıymetli geldi. ozaman ben tazminatada karışmam ilk eşimden olan çocuklarım alsın ne istiyorsa yapsın desin bir zahmet..

11 sene once vefat olduysa babanizin bu evliligindeki cocugu nasil 25 yasinda? yanlis anlamis olabilir kusura bakmayin..
Kadinin plan yapmasi cok rahatsiz edici, gerci iliskilerinize gore degisir ama eger dalavere cevirip sizi saf dışı etmek niyeti varsa sonuna kadar alin payinizi, gerekirse bi yerlere bağış yapin..

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
doğru yapıyorsun kendi hakkını al.

11 sene once vefat olduysa babanizin bu evliligindeki cocugu nasil 25 yasinda? yanlis anlamis olabilir kusura bakmayin..
Kadinin plan yapmasi cok rahatsiz edici, gerci iliskilerinize gore degisir ama eger dalavere cevirip sizi saf dışı etmek niyeti varsa sonuna kadar alin payinizi, gerekirse bi yerlere bağış yapin..
vefat eden anneden olan 3 çocuğun en küçüğü 25 yaşında
ikinci eşten olan 5 yaşındaymış. geçmiş sayfada yazmış

vefat eden anneden olan 3 çocuğun en küçüğü 25 yaşında
ikinci eşten olan 5 yaşındaymış. geçmiş sayfada yazmış
Anladim simdi, tesekkurler..
Diger kadin da 5 yasindaki icin planlar yapiyodur o zaman? Ne bileyim, paraya karıştığını dusunerek yorum yapiyorum, bi vefatin uzerine gelmissin bu aileye, para konusuna yorum bile yapmamasi lazim, ne soylese yanlis anlasilir.. Kaldi ki plan yapmak..

öncelikle başınız sağolsun.
ikisini de ilgilendirmez. iy yapmışsınız aslında ama sonuçta kan parası yani ben kullanamazdım .
bağış yapmak güzel olurdu

Ben haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.

bak canım benim genç kızım var ve bana birşey olsa benden kalan her hakkın kızıma geçmesini isterim, tekrar evlenip çoluk çocuğa karışan babalarına böyle yalan dolanla geçerse eğer mezarımda ters dönerdim herhalde.
o tazminat rahmetlinin hayatının karşılığı.

başınız sağolsun öncelikle. bence hakkınızı alın ve babanızın eşinin karışma hayal kurma vs hakkı asla yok bu parada

Back
X