- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle doğru yapıyosun hakkını al benimde vardı miras davam 3 kuruşta olsa alırım gerekirse herkesin önünde yakarım yinede yedirmem demiştim koyun bankaya çocuğunuzun eğitimine harcayın yahu babalar, anneler ölünce bencillikte sınır tanımıyor şahsen yaşıyorum.Pişman olursunuz almazsanız benceArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Babanıza söylediniz o zaman parayı alacağınızı.. bir de kadına bak ya o parada kendine ve çocuğuna hak görüyor birde üstüne hakkınızı istediniz diye kavgalı oldunuz. .Arkadaşlar tazminat parası henüz hesaba yatmadı. Ama hakkımı alacağım Allah izin verirse zaten babamın eşiyle kavgalıyız . Avukat karşı taraftan tahsil edemedi daha
Kavga hakkımı istediğimden çıkmadı. Eşimin hakkımı onlara vermek istemediğini biliyorlar. Bayramda onlara gitdik olmadık şeylerdrn eşime yonla laf saydırdı hatta konu açtım burda. O olaylardan sonra görüşmedik zaten. Onlarında para istemeye yüzleri kalmadı yani.Babanıza söylediniz o zaman parayı alacağınızı.. bir de kadına bak ya o parada kendine ve çocuğuna hak görüyor birde üstüne hakkınızı istediniz diye kavgalı oldunuz. .
O konu da biliyorum hatta orada da demiştim hakkını al diye..Kavga hakkımı istediğimden çıkmadı. Eşimin hakkımı onlara vermek istemediğini biliyorlar. Bayramda onlara gitdik olmadık şeylerdrn eşime yonla laf saydırdı hatta konu açtım burda. O olaylardan sonra görüşmedik zaten. Onlarında para istemeye yüzleri kalmadı yani.
hayırlı olmuş sevindim. boş ver .Kavga hakkımı istediğimden çıkmadı. Eşimin hakkımı onlara vermek istemediğini biliyorlar. Bayramda onlara gitdik olmadık şeylerdrn eşime yonla laf saydırdı hatta konu açtım burda. O olaylardan sonra görüşmedik zaten. Onlarında para istemeye yüzleri kalmadı yani.