Kazanılan tazminat

Öncelikle başınız sağolsun.
O kadındaki nasıl bir vicdanmış ki ölmüş kadının hakkını çatır çatır yeme planları yapıyor.
Kesinlikle alın hakkınızı. İçinize harcamak sinmiyor olabilir anneniz yaşasaydı mutlu olacağı bir şeylere harcayabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ya da bir iş kurup gelirin bir kısmını ihtiyaç sahiplerine hayır yapmak gibi şeyler olabilir. Babanızlada konuşun bence annenizin hatırasına saygısızlık yapmamak için şimdiki eşiyle harcamasın o da sizin gibi bir şey yapabilir. Kadın ne yapmak istiyormuş o parayla?
Konuşma sırasında çocuğuna ek hesap aömış para yatınca hesabına para yatıracağım dedi. Sanki kazanıp koymuş gibi.

Sadece ben evliyim kardeşlerim bekar. Kardeşlerimde her zaman maddi manevi babama yardım ediyorlar.
Bence almalısınız, atın dursun bankada, şimdi almadığınız o paranın sonradan el tarafından harcandığını görürseniz çok pişman olursunuz

Onu düşünmeye devam etsin de eski karısının vefatından oluşan bir parayla mı düşünecekmiş onu.. Ben olsam diğer kardeşlerimle birlikte hakkımızın hepsini almak üzere sözleşirdim. Diğer konunada yorum yapmıştım ama iyilikten asaletten anlamayan insana yapılmaz. Hakkının hepsini al.
Benim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.

Ay kusura bakma da hem baban hem o kadın özellikle ne midesiz insanlarmış.
Ölen annenden kalan parayı başka kadınla birikte mi yiyecek yani baban?!
Bu beni çok incitirdi şahsen şu an üzüldüm yani!

Al kendi hakkını,saf olma.
Bırak naparlarsa yapsınlar.Para herkese lazım.

Bence almalısınız, atın dursun bankada, şimdi almadığınız o paranın sonradan el tarafından harcandığını görürseniz çok pişman olursunuz
Ben de öyle düşündüm herkes kendi evladını düşünüyo. İlerde benimde evladım olacak Allah izin verirse ben neden almayayım dedim.

Benim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.

babanızın bir payı var değil mi bölün parayı 4 e isteyen kendi payıyla istediğini yapsın. Bence durum artık bu resmiyette ne ise uygulayın.

Biz rahmetli Annemde olan 3 kardeşiz en küçüğümüz 25 yaşında. Babamın şimdiki evliliğinden olan kardeşim 5 yaşında. Bu saaten sonra sadece onu düşünürmüş öyle diyo.
anladim siz evlenmissiniz sanirim ablanizda ole heralde ..25 yasinda kardesinizi deilde 5 yasindaki kardesinizimi dusunmus?ayrimcilik yapio yani hem annenizin olumu uzerne olan parayi kullanicak yeni esiyle bi guzel bunu yiyecek birde ayrimcilik yapicak yazik o babaya baska bisi demiyorum sizde kardeslerinizde hakkiniza dusen parayi alin sonuna kadar haklisiniz bundan sonra tavrinizi ona gore belirlersiniz

Ay kusura bakma da hem baban hem o kadın özellikle ne midesiz insanlarmış.
Ölen annenden kalan parayı başka kadınla birikte mi yiyecek yani baban?!
Bu beni çok incitirdi şahsen şu an üzüldüm yani!

Al kendi hakkını,saf olma.
Bırak naparlarsa yapsınlar.Para herkese lazım.
Kendi hayellerini anlatıyo biz de çok madfi sıkıntı taşıyoruz. Tüp bebek için arabamızı bile sattık. Alıcam hiç vijdan yapmamaya çalışacağım. İnşallah üstesinden gelirim .

Ben de öyle düşündüm neden ben iyi niyetli yaklaştıkça dürüst davranmıyo anlamıuorum.
İşin içine para girdimmi kimse kimseyi tanımıyor maalesef :( (istisnalar hariç) bu böyledir. Siz bu tazminatı alın ve neyapmak istiyorsanız onu yapın kalbinizi dinleyin

Kendi hayellerini anlatıyo biz de çok madfi sıkıntı taşıyoruz. Tüp bebek için arabamızı bile sattık. Alıcam hiç vijdan yapmamaya çalışacağım. İnşallah üstesinden gelirim .

Canım bu hayatta hayallerin beklentilerin sınırı yok.
Arabanız bile satılmış daha ne kadar sıkacaksın kendini?
Sana mı sormuş 3 çocuktan sonra evlenip bi tane daha doğurtacak.
Bırak ya sakın acıma ne demişler acırsan acınacak duruma düşersin.

Ben de öyle düşündüm herkes kendi evladını düşünüyo. İlerde benimde evladım olacak Allah izin verirse ben neden almayayım dedim.
annenizin olumu yuzunden odenen parada ne 5 yasindaki kardesinizin nede simdiki cici annenizin hakki yok malesef bunu babaniza belirtin ne yapicaksa kendi hakkiyla yapsin ne istio ise artik...sizde kendi hakkinizi alin istedigi kadar baski yapsin siz haklisiniz

Konuşma sırasında çocuğuna ek hesap aömış para yatınca hesabına para yatıracağım dedi. Sanki kazanıp koymuş gibi.
Annenizden kalan para üzerinde o çocuğun hakkı yok. Çocuğuna yatırım yapmak istiyorsa kalksın çalışsın.
Sizde tüp bebek istiyormuş bunun için harcayabilirsiniz. Her çocuğa 100 bin tl kalıyor anladığım kadarıyla üzerine ekleyip ev alabilirsiniz.
Diğer kardeşlerinizde vermemeli bence duygusalsınız anlıyorum ama o parayı babanız ve yeni eşi kullanırken içiniz daha mı olacak?

Zaten ne sizin nede babanizin esinin boyle bir konuda tek laf etmeye haklari yok.
Hakkinizi niye aldmiyorsunuz anlamadım.
Hassas bir konu sonucta evet ama o para ile yuvaniza geleceginize harcasaniz anneniz bunu görüp mutlu olur.
Esinizin karisi plan yapip yicegine parayi bunu anneme hak olarak goremezdim.
Her seyim var ben cok genis yurekliyim dersen bagislarsij parayi annenin hayrina. Ne yapar ne eder yinede o yüzsuz kadina yedirtmezdim.

bu tazminat sizin annesiz geçirdiğiniz yıllara bir teselli olsun en azından diye verilmiş bir şey neden feragat etmek istediniz onu da anlamadım. vicdanınızı rahatsız eden ne?

tup bebek icin ugrasiosunuz sizde sıkınti yasiosunuz sonuna kadar gidin kendi hakkinizi alin babanizida allah'a havale edin ....

Zaten ne sizin nede babanizin esinin boyle bir konuda tek laf etmeye haklari yok.
Hakkinizi niye aldmiyorsunuz anlamadım.
Hassas bir konu sonucta evet ama o para ile yuvaniza geleceginize harcasaniz anneniz bunu görüp mutlu olur.
Esinizin karisi plan yapip yicegine parayi bunu anneme hak olarak goremezdim.
Her seyim var ben cok genis yurekliyim dersen bagislarsij parayi annenin hayrina. Ne yapar ne eder yinede o yüzsuz kadina yedirtmezdim.

Evet ya ne yüzsüz insanlar var nası yedirecekse kendine o parayı.
Ölü yiyici dedikleri böyle tipler olsa gerek.

Back
X