- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi Pinaryilmazlar22
-
Evet one doğum knt hapları vs bende istemiyorum. Kullanmıyorum da zaten
Przvtf de kullanmıyoruz eşim korunuyor. Çünkü hele hele ilk gebelikten önce kimyasallar ile korunarak bebek olma olayı uzuyor. Genelleme yapıyorum. Ilk önce bünye eskiye dönmeliki bebek olsun o yüzden ben kullanmam hap vs. Spiral de annemin başına geldi eğer cikaramasalar ameliyat olacaktı.
Aile planlaması diye bişey var. Daha evlenmeden ogreniliyor artık nasıl korunulmasi gerektiğini. Ki ilk anda prezervatif kullanan da var. Ben kızımı kaza ile dogurmadim. Bile isteye yaptım. Zaten kazayla da çocuk olmaz.
O bi yöntem değil. Bahsettiğiniz çift çok şanslıymış sadece. Doktorlar korunma yöntemlerine dahil etmiyor çünkü kaza olasılığı en yüksek durum ayrıca sevişmenin kalitesini de bozuyor. Hazzın en yoğun olduğu anda ilişkiyi panikle kesiyorsunuz. Erkeğin çok iradeli olması gerekir ayrıca tüm sevişme hamile kalmaktan korunma korkusuyla gerçekleşir. Son olarak da ereksiyon halindeyken gelen sıvının içinde de sperm mevcut. Kaza dedikleri de zaten bu kısımda oluyor. Erkek istediği kadar dışa boşalsın şartlar müsaitse gebelik oluyor yani.
İnsanları da yanlış yönlendirmeyin.
Kızlar herkese iyi akşamlar 22 yaşındayım 1 ocakta 2 yaşına girecek ikiz kızlarım var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim napıcam ben şimdi
Allah ikisinede ömür versın cnm.Valla gene 2 yasina getreblmissin canim.
Ben ilk hamileligimi cok istedim rabbim nasip etti erken dogumla 33 haftada dogdu oglum derken sonra 2 ay sonra anam bi baktim hamileyim tabi karalar bagladim pskoljim bozldu vs derken insanlarn tepkilerini saymiyorum bile.
Kabullenemedim aldirmayi bile dsndum sonra napyrm ben ya dedim rabbim nasip etti o benm canim nasil kiyarim derken zorlu bi sürec gecirip dogurdum :))
Simdi 2 aylik diger oglumda 14 aylik zormu evet zor ama onlar bambaska :))
Bikac yil zorlanicam byere gidip gelmem kisitlandi ikiiside kucakta cnku olmuyor ama bikac yl snra insllah rahat edicem busfer 40im cikar cikmaz ònlemimi aldim hemen gttim eskiden implanon diye geciyormus smdi piyasada ykmus degismis nexplanon deri alti implant taktirdim daha 1 ay oldu yan etkilerini braz yasiyorum ama 1 kac aya duzelir dediler tabi bdha cocuk olmasndan sa iyidir tabii :))
Rabbim.nasip etmis yapck bsey yok byür gderler allahin izniyle ama busferki dogumdan snra ònlemini iyi al :)))
kadın hamileyim doğurucam zaten diyor benim bu konuda anlamadığım iki şey var bi hayırsever çıkıp anlatsın
1-madem doğuracaksa 15 sayfadır siz neyi konuşuyorsunuz?
2-konu sahibi zaten kararını vermişse bu konuyu niye açmış?
Ben kendi adıma kamu spotu babında yazıyorum geri çekilmeyi aile planlaması diye anlatanlar olmuş
ben hayretle okudum yorumlari. dogur baska caren yok ne demek. yasal sure 10 hafta daha 5 haftalikmis. eger maddi durumlari uygun degilse nasil gelecek saglayacaklar nasil okutucaklar bu 3 cocugu? allah rizkini verir demiyorlar mi bide kafami duvarlara vurmak istiyorum. iste bu zihniyet bizi mahvetti. ALLAH IRADE AKIL FIKIR DE VERMIS ILIM BILIM OGRENMEK ICIN BEYIN DE VERMIS. korunmadiniz ( prezervatif , hap , spiral vs.) bu zaten hata. bak internete girmeyi vecerebiliyorsun demek ki dagin bir kenarinda magarada yasamiyorsun demek ki. ki yil olmus 2015. okumak okusan bile is bulmak her gecen gun daha da zorken eger ki GERCEKTEN COK IYI DURUMDA DEGILSENIZ 3 TANE NE DEMEK? omur boyu suruneceginize daha 5 haftalik bir kan pihtisiyken kalp atisi bile yokken ben olsam aldirirdim. yazik gunah pessss. allah rizkini verir de bu sogukta sokakta ciplak ayak gezen cocuklari uzaylilar getirdi dimi? is yok para yok allahim 5 gun sonra kiramiz var ver allahim diyosun kira yatiyo dimi? ozur dilerim dusunemedim. boyle soyleyenleri ayakta alkisliyorum. devam boyle devam ...sonra bu zihniyetin yestirdigi ( daha dogrusu yetistiremedigi ) insanlarla benim cocugum ayni mi olucak. ben 1 tane yapiyim varimi yogumu ona veriyim 2 dil ogrensin is bulamazsa evde oturup bi evden kira alsin .ya erkek olur da is bulamazsa en azindan dil bilsin.( ben univ mezunu issiz oldugum icin ama allahtan kadindim ve ev kadini olarak yasarim ama ev adami yok ne yazik ki) sinemaya gitsin dunya gorusu ilerlesin soyle olsun boyle olsun diyerek buyutiyim diye cocuk yapmiyorum hazir olana kadar da yapmayacagim hic hazir olmazsak hic yapmayacagim.kendi egomu tatmin etmek icin bir cani surunduremem cunku. ama siz yapin daha da cok yapin verilir rizki daha da yapin 40 yasinda 10 cocugun olmus olsun aferin tebrik ederim.
Evet one doğum knt hapları vs bende istemiyorum. Kullanmıyorum da zaten
Przvtf de kullanmıyoruz eşim korunuyor. Çünkü hele hele ilk gebelikten önce kimyasallar ile korunarak bebek olma olayı uzuyor. Genelleme yapıyorum. Ilk önce bünye eskiye dönmeliki bebek olsun o yüzden ben kullanmam hap vs. Spiral de annemin başına geldi eğer cikaramasalar ameliyat olacaktı.
aynen haplarla hormonlarımın değişmesini istemiyordum açıkcası ilk zamanlar o yüzden de çekinmiştim hap kullanmaktan,
peki eşin prezervatif de kullanmıyorsa nasıl korunuyorsunuz acaba bilgi amaçlı soruyorum ki burada ki arkadaşlara da bana da faydası olur diye gerçekten benim ihtiyacım var açıkcası prezervatif de çok iyi bir çözüm değil ama mecbur kalıyoruz.
ben hayretle okudum yorumlari. dogur baska caren yok ne demek. yasal sure 10 hafta daha 5 haftalikmis. eger maddi durumlari uygun degilse nasil gelecek saglayacaklar nasil okutucaklar bu 3 cocugu? allah rizkini verir demiyorlar mi bide kafami duvarlara vurmak istiyorum. iste bu zihniyet bizi mahvetti. ALLAH IRADE AKIL FIKIR DE VERMIS ILIM BILIM OGRENMEK ICIN BEYIN DE VERMIS. korunmadiniz ( prezervatif , hap , spiral vs.) bu zaten hata. bak internete girmeyi vecerebiliyorsun demek ki dagin bir kenarinda magarada yasamiyorsun demek ki. ki yil olmus 2015. okumak okusan bile is bulmak her gecen gun daha da zorken eger ki GERCEKTEN COK IYI DURUMDA DEGILSENIZ 3 TANE NE DEMEK? omur boyu suruneceginize daha 5 haftalik bir kan pihtisiyken kalp atisi bile yokken ben olsam aldirirdim. yazik gunah pessss. allah rizkini verir de bu sogukta sokakta ciplak ayak gezen cocuklari uzaylilar getirdi dimi? is yok para yok allahim 5 gun sonra kiramiz var ver allahim diyosun kira yatiyo dimi? ozur dilerim dusunemedim. boyle soyleyenleri ayakta alkisliyorum. devam boyle devam ...sonra bu zihniyetin yestirdigi ( daha dogrusu yetistiremedigi ) insanlarla benim cocugum ayni mi olucak. ben 1 tane yapiyim varimi yogumu ona veriyim 2 dil ogrensin is bulamazsa evde oturup bi evden kira alsin .ya erkek olur da is bulamazsa en azindan dil bilsin.( ben univ mezunu issiz oldugum icin ama allahtan kadindim ve ev kadini olarak yasarim ama ev adami yok ne yazik ki) sinemaya gitsin dunya gorusu ilerlesin soyle olsun boyle olsun diyerek buyutiyim diye cocuk yapmiyorum hazir olana kadar da yapmayacagim hic hazir olmazsak hic yapmayacagim.kendi egomu tatmin etmek icin bir cani surunduremem cunku. ama siz yapin daha da cok yapin verilir rizki daha da yapin 40 yasinda 10 cocugun olmus olsun aferin tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?