Kazıklanıyor hissediyorum

Hatta dedim kadına gelmeyeceksen haber ver şirketten tutayım. Geçen gün komşu şirketten çağırmış memnun kalmamış dedi.

Oyle der. Ay onlar cok iyi der mi hic :)

Bir komsuya sor istersen. Memnunsa neden olmasin..

Onlara ayip olmasin dersen annem falan ayarlamis parasini vermis dersin.

Az önce temizlik şirketini aradım 110 lira dedi tek kişi. Kapıcının karısını aradım ev tlf açan olmadı. Açsa iptal edecem Of zor zamanımdan faydalanmak istiyor. Sinirden midir bilmem belimde ve karnımda ağrı belirdi

Hatta dedim kadına gelmeyeceksen haber ver şirketten tutayım. Geçen gün komşu şirketten çağırmış memnun kalmamış dedi.

Vay bir de senin yolunu kapatıyor aklınca. Kesinlikle kazıklanıyorsun.

Yapılan her işe, hele ki bu tarz işlere saygım sonsuz ve gerçekten hiç kolay değil işleri. Ama bu şekilde kurnazlık peşinde koşanlara sinir oluyorum.

Saydığın işlere 240 çok zaten bir de dolap içi yapmayacaklar. Şirkete yönel bence direk iptal et.

Ayrıca Ramazan ayını kullanarak duygu sömürüsü yapması da ayrı birşey. Zaten insanlar tahmin edebiliyor bunu...

Canım sakin ol, evi nerede bu kadının? Yakınlardaysa eşin kapıdan söyleyebilir. Yoksa ben seni aradım sen açmadın dersin. Hiçbirşey söyleyemez.

Canım sakin ol, evi nerede bu kadının? Yakınlardaysa eşin kapıdan söyleyebilir. Yoksa ben seni aradım sen açmadın dersin. Hiçbirşey söyleyemez.
Evini bilmiyorum eşim de bu gece nöbetçi. Aradım eşimi tarif et ben gidip iptal edeyim dedim. Ben yarın öğlen kadar gelmezse gidip iptal ederim dedi.

Valla yaşadıklarımdan yola çıkarak diyorum ki, bu tür şeylerde en iyisi hiç tanımadığın birinin gelmesi. İyi ki şu şirketler çıktı, çağırıyorsun, yüz göz olmadan bitiyor iş. Bu uyanıklara kalsak yandık...

Kaziklaniyosun bence de dolaplarin içini bile silmeyeçek 120 tl istiyo bide başka birini bul bence

Hayir orucu alet etmeseydi iyiydi zaten hakkini verirdin sırf bu oruç acindirmasini yapti diye pital et tek kisi bul.
Ya zaten hakkı neyse alsın. Ama diyor ki bana senin huyunu bilmiyorum şurda bi yer eksik kalır,arkamdan laf edersin falan istemem dedi. 2 kişi gelip halı ve duvar da olmayacaksa, dolap içi de yok eee daha neresi eksik kalacak anlamadım

Iptal et ben iki kiso toplamda yuz otuz verdim cam kapi wc banyo duvar tavan silme supurme ama bnmde dolap ici silinmedi

ohaaa
utanmasalar 1000 tl istiycekler

ohaaa
utanmasalar 1000 tl istiycekler
Ya hiç sormayın dar zamanımdan faydalanıyor. Bir de lütufta bulunuyor gibi normalde gitmiyorum ama senin işin görülsün zorda kalma dedi. Allah o anda ağzımı dilimi bağladı sanki. Ama içim içimi yiyor. Sinirden sabaha kadar yatamam

bi de kendisinin dizi eli tutmuyosa şöyle deseydin keşke
o zaman sen dur diğer kadın gelsin 120 ye

Benimde zor bir zamanimda geldi biri, gittigim kuaforun tanıdığı bir kadin. 2013 de 100 lirami aldi. 10.oo da geldi 5.oo te gitti...

Yaptığı her isi ben söyleyince yapti. Basindayim, birlikte yapiyorum. Mutfak dolabini dışardan siliyor, ic yapalim dedim ben döktüm icini.. cami icerden ben disardan o sildi. Hali yikama makinası kullanamiyormus koltuklari ben yikadim. Tulleri ben astim. Paranin yarisi benim olmaliydi aslinda

Vay orucum var dizim agriyo yanimda arkadas getircem ayh onunda elleri agriyo ama olsun gelir bi supurup sileriz 240tl aliriz. Oh ne guzelmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…