Kazıklanıyor hissediyorum

Ar
çok uyanıkça kimsenin ekmeğine mani olmak istemem mübarek günlerde ama arkadaşın evine 2 kişi gelip 140 almışlardı ev 150 mt2 var rahat ve camlar inanılmaz büyük üstelik İstanbul'da 140 dan aşağı tam gün gelen bulamıyoruz bu çevrede sağlam ve genç biri tek kişi de yapar o fiyata

iyi de iki kişi gidiyorlar ama tek kişilik para almaları lazım

hem zaten kednileri rahatsız oldukları için demişler tek kişilik iş yapacaklar

inşaat artığı temizliği değil ev temizliği bu

hunter7 ablaya da pahalı gelmişti galiba görevlinin eşi onun da vardı öyle konusu

tanımadık olsa daha kolay

benim yardımcım her hafta yarım gün 55 e geliyor

iki kişi gitseler de tek para alınıyor

bursa, ankara ve aydın bu uygulamayı duyduğum iller

ben bursadayim yarim gün aliyorum 60 tl yol parasi icinde

ben bursadayim yarim gün aliyorum 60 tl yol parasi icinde

bizim 3. senemiz bitti

yol parası yok yürüyerek geliyor

belki dışarı daha fazla gider ama ben eski ve düzenli müşteriyim 45 ile başladık geçen sene 50 veridm bu sene 55 eylül olunca da 60 yaparım

arada çocuklara harçlık hediye vs de alırım

Yok artık, iptal edin tabi ki, pis kalsın daha iyi, resmen fırsatçılık yapmışlar. Gezmeye geliyoruz, üstüne de para alacağız deseler daha iyi olurmuş.

Canim bende sürekli cagiririm 120tl ama sabahtan öglene kadar dünya kadar ütümü de yaptiriyorum ögleden sonra evi gıcır gıcır da yaptiriyorum. Bazen ütüm çokken mutfagi toplar temizlerim o kadar. Ne bu tavır hastaysan yat evinde dinlen kime neyin lafını ediyosun a be kadin , sinir oldum kadina. İptal et kesinlikle

benimde öyle ilk geldigi sene 40 veriuodum yol parasi bide snr 50 verdim bide yol parasi simdide 60 veriuorum yol parasi icinde Allah razi olsun cok yardimi dokunuyor şimdi haftada 2 cikarmayi düşünyorum bakalim nasil yapicam

Baya baya ramazan adi altinda diyvu somurusude yapmis
Te allahim ya
130 lira verip bu dediklerini yapan ustunede utumu yapan bi yardimcim vardi 2 ay oncesine kadar malesef artik calismiyor gecen ay bende 4 saate 180 lira verdim ramazan diye sesimide etmedim ama pisman oldum.
Baska birini bulursunuz bence o ne sartli surtlu oldu evi ben temizlim si buyrun oturun rahatsiZsiniz diyin bari ramazan ramazan sevaba girersiniz onlarin gozunde.

Böylesine şark kurnazı derler.
Oruçken kafası dolandırıcılığa basıyo ama.
Parayı sokakta mı buluyosun canım?240 liraya neler yapılır.
Söylediklerin için fiyat çok fazla, yol ver gitsin.

120 tl'ye burada iki kisi geliyor.iki kisi gelecegiz diyenler yari yariya paylasir.Baskasini bulun.Kaziklanmayin.

Evet kazıklanıyorsun. Fiyat kırması gereken o bir kere. Lütfediyormuş gibi konuşmuş uyanık.

Evim 4 balkonlu, toplam 140m2 galiba.

Tam gün gelirse 120tl, yarım günde olurda 60tl.

Fakat ben her hafta alıyorum. Dışarıya da bu fiyata yapıyormuş.

Büyük şehirlerde ise 140-150tl tam gün fiyatı.

Bu nedenle çağırma derim, enayi bulmuş resmen.

Yani iki kişi ama tek kişilik iş yapacaklar. . Çok kazık.. hangi şehirdensin? Istanbulda tek kişi 150 alıyor benim yaşadığım yer 100 mesela..

Yani iki kişi ama tek kişilik iş yapacaklar. . Çok kazık.. hangi şehirdensin? Istanbulda tek kişi 150 alıyor benim yaşadığım yer 100 mesela..
Afyon. Temizlik şirketini aradım tek kişi 110 dedi.

O zaman kesin kazıklanıyorsun.. hem üslubu da hiç hoş değil ne demek sen bilirsin ramazan günü hakkımızı yemek istemezsenmiş.. töbe sanki normal zamanda helal mı hak yemek. . Geçen bir dizi izliyoruz kadın eve gelen yardımcıyı eziyor eşim dedi ki yazık ya.. dedim ne yazığı dizi bu normalde ağzının içine bakılıyor kadının.. kahvaltısı, kahvesi, öğlen yemeği. . Hepsini ben hazırlayıp önüne koyuyorum. .

İnsanın bazen basireti bağlanıyor ilk anda anlayamıyor , sonra farkına varıyor . Sizin ki de biraz öyle olmuş galiba . Çok ayıp yaptığı . Kimsenin işine mani olacak yorum yapmak istemem ama böyle yaparak kendi ekmeklerine kendileri mani oluyorlar . Siz de parayı emek harcayarak kazanıyorsunuz nihayetinde , gökten kimseye para yağmıyor .

Şirketten çağırma imkanınız varsa zaten hiç başkasıyla işiniz olmasın.
Bence çok ağır kazklamaya çalışmışlar hatta
Madem birbirlerini tamamliycaklar taş çatlasın 120 lira olmalı ve tek kişi parası almalıdır.
Burda hiç bir rahatsızlıkları olmadan iki bayan geliyor. Ve islerini çok iyi yaptıklarını duydum. 100 lira tek kişilik ücret alıp bolusuyorlar. Çünkü bir eve bir gün için geliyorlar.
Size gelenler neyin kafasını yaşıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…