çok uyanıkça kimsenin ekmeğine mani olmak istemem mübarek günlerde ama arkadaşın evine 2 kişi gelip 140 almışlardı ev 150 mt2 var rahat ve camlar inanılmaz büyük üstelik İstanbul'da 140 dan aşağı tam gün gelen bulamıyoruz bu çevrede sağlam ve genç biri tek kişi de yapar o fiyataMerhabalar. Haftaya çarşamba allah nasip ederse doğumum var. Bugün kapıcının karısını aradım temizlik için. Bana dizlerinin ağrıdığını tek başına işlerin altından kalkamadığını ve 2 kişi gelebileceğini söyledi tamam dedim. Aradan 3 saat geçti geldi eve. Kendinin dizlerinin şiştiğini yanında gelecek olanında ellerinde sinir sıkışması olduğunu,ikisinin birbirini tamamlayacağını söyledi. Ücret ne kadar dedim 120 den kişi başı dedi. 240 ediyor. Ben dedim ki halılarım temiz silinmeyecek duvar da temiz silmeye gerek yok. Cam kapı pencere mutfak banyo wc. Dolapların dışını sileriz falan içini ellemeyiz dedi. Senin ev sahibine de çok gittim falan laf kalabalığı yaptı. İçime pek sinmiyor normalde tek kişinin yapacağı işi 2 kişi yapıp 2 katı ücret alacak gibi hissediyorum. Kazıklanıyor muyum? Bir de diyor 120 lira ama sana kişi başı 100 yaparız ama sen dersen ki ramazan ramazan oruçlu haliyle hakkını vereyim dersen 120 lira. Kafam çok karıştı. Arayıp iptal mi etsem?
ben bursadayim yarim gün aliyorum 60 tl yol parasi icindeiyi de iki kişi gidiyorlar ama tek kişilik para almaları lazım
hem zaten kednileri rahatsız oldukları için demişler tek kişilik iş yapacaklar
inşaat artığı temizliği değil ev temizliği bu
hunter7 ablaya da pahalı gelmişti galiba görevlinin eşi onun da vardı öyle konusu
tanımadık olsa daha kolay
benim yardımcım her hafta yarım gün 55 e geliyor
iki kişi gitseler de tek para alınıyor
bursa, ankara ve aydın bu uygulamayı duyduğum iller
ben bursadayim yarim gün aliyorum 60 tl yol parasi icinde
benimde öyle ilk geldigi sene 40 veriuodum yol parasi bide snr 50 verdim bide yol parasi simdide 60 veriuorum yol parasi icinde Allah razi olsun cok yardimi dokunuyor şimdi haftada 2 cikarmayi düşünyorum bakalim nasil yapicambizim 3. senemiz bitti
yol parası yok yürüyerek geliyor
belki dışarı daha fazla gider ama ben eski ve düzenli müşteriyim 45 ile başladık geçen sene 50 veridm bu sene 55 eylül olunca da 60 yaparım
arada çocuklara harçlık hediye vs de alırım
Afyon. Temizlik şirketini aradım tek kişi 110 dedi.Yani iki kişi ama tek kişilik iş yapacaklar. . Çok kazık.. hangi şehirdensin? Istanbulda tek kişi 150 alıyor benim yaşadığım yer 100 mesela..
Afyon. Temizlik şirketini aradım tek kişi 110 dedi.
Ben de afyondayim bana da kadin 110 a geldi. 240 nedir yaa 2 kere alirsin o fiyata.Afyon. Temizlik şirketini aradım tek kişi 110 dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?