kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Kesinlikle.. sacmalamis ve yaptigi terbiyesizlik herseyi o bilmiyor. Her yigidin ayri yoğurt yiyişi vardir senin tarhanani yemistemi konusuyor akli sira seni küçümseyecek tuhaf insanlar gerçekten şaşırıyorum

aklıma geldi bu durum cünkü insn tas olsa tadına bakar ya coguz aman böyleler . ama onlarla bir derdim olsa sehir duaından getirttirip ev kiralamazdık aynı sitede
Canım sana birşey söyleyin mi bir arkadaşın kayinvalideside hiç yemeğini yemezdi.Bir gun arkadaşa kahvaltıya gittik,biz otururken kayinvalideside geldi.Beni de sever görürüz birbirimizi.Bana ne dedi biliyor musun ,bu tiple oğlum nasıl aldı hala inanmıyorum.O yüzden yemeklerini yemiyorum,b#y# yapıyor bence bu gelin dedi.Ben şok.Tabi arkadaşım kaç yıllık evliydi biliyor musun ,8yillik.Yaaaaa hiç ama hiç yememiş sekiz yılda.Bide aynı binadalar düşün.Etrafta manyak mi yok

Benim kayınvalidemde benimkini Bilmem kaç sene yemedi. Namaz kalmadığım için...

Konuyu okuyunca şaşırdım ne kadar uyuz insan varmış ya gelinlerin yemeğini yememek nedir, ayıp ötesi ayıp.

Valla ben ilk evlendim. Aybi apartmandayiz. Ben oyle ic ice kimseyle yasamadim. Sulalemle de. Ama iste evlenince heves ettim. Tatli yapip goturdum. Biz tatli yemeyiz dedi goturdugumu geri cevirdi. Nezaketende almadi. Bende alinmadim . Dikkat ediyorlar diye. Sobra tuzlu goturdum borek acma vs. Biz onu da yemiyoruz kilo yapiyor dedi kv. Sonra ben bi afalladim. Sonra baktim kizi gelince tatli da yapiyor. Normal gunlerde borek de yapiyorlar. Sonra bir gun komsu kizin getirdigi tatliyi gordum yemislerde. "Vayy bana yemeyiz diyosunuz ondan aliyosunjz oyke mi " dedim. Kizim o el almazsak ayip olur dedi. Bende umursamadim. Yaptim yaptim goturmedim. Hic de umursamiyorum artik. Bana gelirse goruyor ama ozel olarak evlerine cikarmiyorum. Sizin yerinizde olsam da sunu yapardim. Giderdim ben yedim derdim. Yer giderdim. Asla yemezdim. Ben o havalara girerdim. Gorsunler.

Benimkiler eskiden bayila bayila yerlerdi ne yapsam beyenirlerdi
Eve kedi aldigimdan beri anldim yemiyolar icmiyolar bende artik biseyde koymuyom önlerine sonucta evdeki kedi yemeklerin icinde gezmiyor hergün evimi temizlerim mutfagada sokmam kedimi zaten kedi pis bir hayvanda degil bilenler bilir

Ne kadar kıl insanlar varmış ya şok oldum bir kez daha burada okuduklarima.

Zor işte

Dışarıda yeme orda yeme burada yeme aç kalır insan

Kötü demedim ki zor dedim

Şöyle sorayım yemeği başkası yapsa anlar mısınız yani anneniz bir başka yemeği ben yaptım dese yeseniz hayır onun değil diyebilir misiniz

Yani bilince mi yemiyorsunuz yoksa yiyince mi tadı kötü geliyor

Son düzenleme:
Gerçekten annemin yemeğiyle başkasının yemeğini ayırabiliyorum diyeyim.
Ya da ayıramasam bile utanmadan misafirlikte soruyorum "anne sen kırdın yumurtayı değil mi? Anne sen mi yaptın? Anne kimse karışmadı değil mi?" diye soruyorum.
Gerçekten zor birşey. Ama bende bir fobi oldu bu,başkasının yaptığı çay bulaşık suyu gibi geliyor,zoraki içmek zorunda kalsam bile kasılıp duruyorum. (Küçükken bir evde balık yemiştim,daha sonra yoğurt yiyince zehirlendim içim dışıma çıktı 2 gün hastanede kaldım o yüzden bende bir alışkanlık olnuş,hayatta başkasının elinden birşey yiyemem)
Dışarıda da ev yemeği yemiyorum,genelde fast food yiyorum,balık,tantuni vs asla yemem.

Ay hakkaten bende şok üstüne şok oluyorum, cidden ne garip huylar varmış yaa.

senin gibi dik duruşlu boyle net kadinlara bayiliyorum iyi ki varsiniz hep olun lütfen çoğalarak artin fazlalasin dunya daha yaşanılır hale gelir

Tam tersi olduğunu duymustumda bunu ilk kez duyuyorum.yeni gelin kv yi beğenmez yemez falan ya bazen... Huy mu acaba yoksa size özelmi valla içime atıp dert olacağına dışa söyler mert olurdum k.bakmayın siz benim yemeğimi beğenmiyorsanız ben sizinkini hiç yemem diye

Terbiyesizler. Kılıbık kp de karısına yaranmak istemiştir aklınca. İyi yapmışsınız sadece eşinizin hazır yemeklere tepkisini merak ettim

Banada benzerini görümcelerim yaptılar.benim evime gelmezler ama eaim onlara giderdi bir gün gitmiş kız kardesi sanki benim eşim aç yemek bulamıyor gibi eşimle koca kap kuru fasulye yollamıs bende bozuldum tabi.eşime dedim bu kap bos gitmez dedim irmik helvası yaptım yolladım.bidaha bisey yollamadılar.gecen kız kardesleri toplanıp börek yapıcaklarmıs abi gel sende demişler.eşimde gitmedi tabi ben böreksizmi kalmısım diyerekten.haftasına bende yaptım börek facede paylastım gören görmüştür artık.Ben onlar gibi bütün gün evde oturup onun bunun dedikodusunu yapmıyorum hem calısıp hemde böreginden cöreginden hepsini yapabiliyorum cok sükür.siz esinin ailesine bakmayın cok affedersiniz zıkkım yesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…