kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Siz de orda yemeyin çok ayıp yaptıkları, nasıl insanlar var okudukça hayret eder oldum ha. Yapsan bir dert yapmasan ayrı dert. Yaranılmaz kimseye...

Benim kayinvalide de zorla yaptigini yedirirdi yemeyince tavir yapardi.. ama ben begenmedigim icin yemiyordum bazi yemeklerini.. bazen sevmedigim yemek denk gelirdi ondan yemezdim.. bazen de ya tatsiz tuzsuz yada cok tuzlu yapardi.. iki kasik alip birakiuordum tavir yapmasin diye. ama mesela bayramda tatli ve sarma yapardi yerdim gizel olurdu onlari yerdim

bundan sonra yemege gitmiyevwgim ben diyetteyim esimede yemek var evde diyecegim kızlar
Ornegin benim de pek kimse yemegimi yemez cunku elimin lezzeti yok.. marifet yok elimde yani.. ben bile begenmem yemeklerimi niye cogu zaman guzel olmuyor tadi... niye guzel olmuyor cunku yemek yapmayi sevmiyorum hatta nefret ediyorum o yuzden isteyerk degil karnimiz doysun diye yapiyorum cogu zaman

Midem bulandı resmen

Ya benim kv de bende aslaaa yemez.. gecende ilk defa bize yatili misafirlige gelmislerdi, kendi yemegini yaninda getirmis oglu ile birlikte hazirlayp güzel olmus diye diye yedi (ben hic begenmedim). Bence misafirlige gidilen bir yere ana yemegi götürmek hakaret sayilir, sanki benim elimden hic birsey gelmiyormus gibi. Bir diger igrenc huyuda kendi yemeklerini bir över ama saatlerce.. malesef esimde babasida hepsini öyle alistirmis, yemge oturduktan itibaren annesinin yemegini överler yemek bitene kadar. Kadin 60 yasinda, yani senelerdir evde yemek yapiyor, herseyi tutturmasi normal ama insan kendini bu kadar mi över.. bende ilk zamanlar tatli falan götürürdüm agzinin ucuya isirir birakirdi gicik. Evlendigim ilk hafta manti yapmistim sok olmustu.. bence bazi kv gelinlerini yemek konusunda kiskaniyor.. benim kv demde zaten sofra kültürü ne arar.. artik bende nezaketten bile birsey yemiyorum onun evinde.. aslinda kafaya takmamak lagzim b+k yesinler ama bazen insanin sinirini bozuyorlar haketten

Sizin yerinizde olsam.bende asla onlarda yemek yemem ayrica o cikan sacida kv gosteriri anne lutfen saclarini topla diye kendim soylerim esime soyletmem. Tabi asla oraya yemekde goturmeyin bence sizde de suc var yemeginizi yemeyeceklerini.bile bile yemek tasiyorsunuz tencereyle yapmayin ben olsam.bir bardak su bile goturmem.Cocugunuzu da kv cok yormamak bahanesiyle kres e verin bakici tutun cok girip cikmayin.

Sebebini çözemedim.
Varmis ama örnekleri

Bende eskiden annem veya dışarı yemeği olacak /ti baska kimseden yemezdim.

Unv de falan ac kala kala buldugum yemeği yemeyi öğrendim.
Yinede mesela tanımadığım komsudan falan geleni yiyemedim..
Asure gelmişti mesela asure ayinda bircoguna evde yokmus gibi yaptım alsam çöpe dökecem .
Belki onlarda böyle huyludur.

missmadam konu sahibi sizde boyle olun lutfen. Bakin ne guzel tepki kaygi bozukligu yasayacak kadar psikolojinizi bozmaniza ne gerek var yazik caniniza

Bunlardan bi çift te bende var Oldukça kıskançlar el lezzetimi herkes bilir ve bunu kıskandıkları için yemek dokundu işte tatlı kokuyo derler görüncelerim de dibini sıyırırlar tencereninBunların sürümü böyle keşke eskisini verip yeni modellerini alabilsek

Zıkkım yesin tövbe ya..evinizde yiyin onlara gidince tokum deyin bosverin.onlar nezaket biliyormuda siz nezaketli olmayı kafaya taşıyorsunuz.Benim yemeklerimi 80 yaşındaki anneannem bile 'boynuz kulağı gecmis' diyerek yer kp kaybın eşim bayılır.Beraber yaşadığımız dönemlerde nohut yemeği yapmıştım.Herkes çok beğendi gıcık kv tabiki beğenmedi hemde ustune bunu suradaki kopegin onune dok bak bakalim yiyormu demişti.Bende o günden sonra yemek yapmamistim.Arada oğlumla yaptığım pasta boreklerden gönderirim kp kaynim yesin diye sırf gıcık olsun diye..

Ailesiyle gündüzleri hiç oturmuyor mu eşin. Birde seni çok iyi anlıyorum. Esimin ailesi benim de hayatımı kararttı.

Ben sizin beğenmediğim, yemek istemediğim yemeklerinizi nezaketsizlik olmasın diye yiyorum. Siz ne hakla benim yaptığım bişeyi yemiyorsunuz. Bundan sonra size yemeğe gelmeyeceğiz çağırmayın diyin.

Bizimkiler de yemez
Bize geldiklerinde sadece geldikleri gün yemek yaparım başkada yapmıyorum onlara gidince de yapmıyorum
Geçen yurtdışında toplantı vardı daha önce ona bir kaç kere yoğurt mayalamıştım şimdi alıştı kendi yapıyor hergün bir kase yiyorum diyordu neyse yaptım kaselere, her öğünde yesinler diye ve dolaba yerleştirdim 10 gün kaldım döndüm yoğurtlar ekşimiş hiç bir tane bile yememişler dedim neden yemediniz fırsat olmadı dedi çocuklara bile vermemişler üzüldüm bende
Bir dahaki gidişimde zıkkım bırakacağım onu yesinler beğenirlerse
Sizde yemeyin yemeklerini eğer yapamıyorsanız da evlerine yemek götürmeyin lafı geçince de yemeklerini yemediklerini söyleyin

eskiden gelecekler yogurt cok yenir diye 5 kilo yogurt yapmıstım hiç yemediler ve 3.5 kilo yogurt almıs gelmiş kayınvabam sanki okadr yogurdu napacaksam baba evde yogurt vardı dedim yaa o cocugun yogurdu felan dedi sanki cocuk 5 kilo yicek . sonra ozman az alsaydın siz gidince kim yicek dedim her geldipinde az az hazır yogurt alıyodu eve. benim yogurduma eksi diye diye geziyodu tatlı mayadan yaptıgım halde .

Ben sizin yerinizde olsam her cagirdiklarinda kendi yemegimle giderim. Nasil olsa yemek goturdugunuzde yemiyorlar.Sizde madem yemiyorsunuz ben yiyeyimde cope gitmesin deyin. Onun yemegini yememis olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…