kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

eskisini anlarının babalarının hayrına verip yenisini hiç almasak daha iyi olur

Ben sizin yerinizde olsam her cagirdiklarinda kendi yemegimle giderim. Nasil olsa yemek goturdugunuzde yemiyorlar.Sizde madem yemiyorsunuz ben yiyeyimde cope gitmesin deyin. Onun yemegini yememis olursunuz.

en guzeli bence de :)
hatta kendine kadar gotursun sadece.

Kesinlikle Kendi yemegiyle doyursun karnini.Çok gicik bir durum sanki zehirlencekler.

yok hic gicik olmaya gerek yok,
aksine tam gicik etmelik,

en sevdikleri yemeklerden bir porsiyonluk yapip gidersin, ballandira ballandira yersin,
ustune de yaparsin turk kahveni icersin,
oh mis.

konu sahibi sizin yerinizde olsam cok keyif alirdim ahaha

Valla ben olsam bende oyle yapardim.Ben konu sahibinin adina gicik oldum.Kadina gunah.

Büyü vs gibi şeylere inanıyorlardır yoksa felaket olsa bir kaşık alıp derler bir arkadaşıma eski sevgilisi gelmişti kız sofra kurmuş birşey yememiş bu sefer kiraz almış ikinci gelişinde sonra otururlarken sen bana büyümü yaptın ben döndüm demiş kız çok kızmıştı
Böylesi şeylere inananlar var boşver sen de tokum de çok kötü bir şey bu

Ben de kv nin yemeğini yemiyorum. Ayıp belki evet ama midem almıyor kültür farkından napim.
Sizde de mi öyle acaba.

Konu sahibi selam,
Konu yemek olunca dikkatimi çekti
Sence sen guzel yemek yapiyor musun?
Eşin,çocuklar,evine gelen bir misafir immmmh cok guzel olmus diyor mu?
Sakın yanlış anlama beni ,bazi insanlar guzel yemek yapamaz. Evet dogru teknikle yapar ama bu ne ya tuzsuz imhh yağlı falan diye düşünebilirler
Yani sen kendinden emin misin yemek konusunda.
Eger sen guzel yemek yapiyorsan ve yemiyorlarsa cok ayıp yaptıkları bence sende onlarin evinde yemek yeme
Bir kiz vardi,esimin arkadasinin karısı. Bizden önce evlenmisler.1 bucuk senelik evlilerdi ve kiz ev hanimi
Biz nişanlıyken,yemege davet etti. Aşırı beceriksizdi. Mutfağa birlikte girdik. Bazi seyleri yanlış yaptı ama ben ukalalik etmemek icin canim o oyle yapilmaz diyemedim :/
Eşim aç kaldı.
Bende doydum sayılmaz..
Hatta ordan çıktık yemek yedik ;/
Tabi kizda begenmediniz dimi falan dedi
Bak hepsi biticek kizarim haa espiriler yapti.
Biz de olurmu cok guzel olmus ellerine saglik. Esim de diyor yenge cok guzel eline saglik

Sonra esime dedim ben karismak istemedim ama boyle yapti bana diyor ki e söyleseydin ya ben söyleyemem belki alınır
Telefonda cok basit bir tarif vermistim illaha dedi ki sen gel bana yap bende goreyim seni.
Bende gittim yaptim. Bir tatlıydı. Su cikolatali toplar var ya. Misafiri gelcekti .herkes cok begendi vs dedi (sair burada kendini ovdu)
2. Ihtimal ise ,seni kiskaniyor olmalari. Esin belki senden habersiz karim cok guzel yemek yapiyor vs demistie ya da onlara gittiginse tokum valla benim hatun bugun dokturmustu falan demistir catlamistir o kaynanan da

İnsan oğlu işte nankör oluyor deseydin keşke sinir oldum şuan . İnsanlar neden bu kadar kötü anlayamıyorum

Benimki de yemezdi, üç yıldır küsüm konuşmuyorum.O zamanlar çok takmamıştım aslında.Keyfi bilir.Şimdi geçmişe baktığımda hatırlıyorum, tokum, hastayım, midem kötü filan deyip durur. En son gördüğümde konu açılmıştı, gözleme yapmış, oğlum çok seviyor arada bende yapıyorum bayılır demiştim.Burun kıvırıp, sen mi yaptın demişti. Eşim gittiğinde de tarhana göndermek istemiş, eşim de nastasya yaptı gerek yok demiş, onun yaptığı tarhanadan ne olur diyormuş.Hayır tek yemeğimi beğenmeyen, beni beceriksiz gören de kendisi, tanıdığım herkes beğenerek yer eskiden beri.Ne dertleri varsa bilmiyorum.

Herseyi anladım da bu insanlar kac kg dir sence tahmini? Bu kadar yemegi nasil yediler
Ve cok hainlermis haa kayinbaban...
Benim arkadas geldi aklıma. Kaynana kayinbaba evine gelir çökerler 15 gün,1 ay Allah ne verdiyse.. Arkadasimda şovmen. Kahvalti hazırlıyormuş masanin bir ucundan bir ucuna doluyormus tabaklar. Patates kizartmasi,zeytin salatası,peyniri osu busu. Yapar da yani bilirim..Mercimek çorbası yapiyormus kaynana 2 tabak iciyormus. Diyormus ki içtikten sonra "tuzu gıt" (kıt)

Bi yemek yapiyormus eşi diyormus ellerine saglik hayatim super olmus. Kaynana diyormus ki amaan eeeeyşkiii işte (ekşi) ah ne fena insanlar var ya

Terbiyesizmis gercekten. Herseyin en iyisini o mu biliyor

Offf suan aklıma bomba bir anım geldi. Yaprak sarması sardım. Uğraşmayı da severim sanki baska derdim yokmus gibi. 1 tencere sardım. Ertesi gun babamlari ve kayinvalidemi de davet ettim. Baska yemeklerde yaptim annemde yapip getirmis kaynanada tatli getirmiş
Eşim yamyami geceden yedi zaten, cok guzel olmus senden bu kadarini da beklemezdim diyor. Sanki daha evel yaptığım yemekleri silip süpürmemiş gibi...
Megersem sarmayı tersten sarmışım
Ee o kadar sinire strese kafa yorgunluguna normal. Bunuda hickimse farketmedi ne kaynana ne esim ne bacım. Farkede farkede annem farketti bir de sinsi sinsi gülüyor bana da gizliden söylüyor hepsi yediler ama.

2 sene kayınpederim bizle yaşadı . Yaptığım yemeği yerdi birde etrafa gelin yemek yapmıyor aç geziyorum dermiş. Görüşmeyi kesince herkes anlattı neler söylediğini kimseye yaranamazsın ki.

Ne Seker anneymis o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…