eskisini anlarının babalarının hayrına verip yenisini hiç almasak daha iyi olurBunlardan bi çift te bende varOldukça kıskançlar el lezzetimi herkes bilir ve bunu kıskandıkları için yemek dokundu işte tatlı kokuyo derler görüncelerim de dibini sıyırırlar tencerenin Bunların sürümü böyle keşke eskisini verip yeni modellerini alabilsek
Ben sizin yerinizde olsam her cagirdiklarinda kendi yemegimle giderim. Nasil olsa yemek goturdugunuzde yemiyorlar.Sizde madem yemiyorsunuz ben yiyeyimde cope gitmesin deyin. Onun yemegini yememis olursunuz.
KesinlikleKendi yemegiyle doyursun karnini.Çok gicik bir durum sanki zehirlencekler.
Hahahahhahahhaeskisini anlarının babalarının hayrına verip yenisini hiç almasak daha iyi olur
Valla ben olsam bende oyle yapardim.Ben konu sahibinin adina gicik oldum.Kadina gunah.yok hic gicik olmaya gerek yok,
aksine tam gicik etmelik,
en sevdikleri yemeklerden bir porsiyonluk yapip gidersin, ballandira ballandira yersin,
ustune de yaparsin turk kahveni icersin,
oh mis.
konu sahibi sizin yerinizde olsam cok keyif alirdim ahaha
Corba da yapma onlara...birdaha seni ararlarsa "dolapta peynir ,zeytin var..canım kahvaltı yapmak çekti"de.Daha önce de paylaştım burda....yıllar önce başka şehirden KV KP bana geldiler.Calistigim halde herşeyi kendimce dört dörtlük yaptim.Fasulyenin türü çok güzelmiş diyerek zeytinyağlı fasulyeyi ikiser tabak yediler.Nohutun cinsi güzelmiş eti nereden aldın güzelmiş diyip ikişer tabak etli nohut yediler...pirincin turu guzelmis markası ne oğlum? diyip pilavın ikinci tabağını istediler.Sofradan kalkarken kayınpeder "insanoğlu işte ...kuru ekmekle de doyuyor "dedi Kalan yemeğin yanına ertesi gün kayınvalidem hazır mercimek çorbası ek yaptı .Onu ve dunden kalan yemegi yerken kayınpeder üç kez çorbanın çok güzel olduğunu söyledi. Yaklasik dört yıl bana geldiklerinde onları otogardan alıp direk lokantada yemek yedik.Son birkaç gelişlerinde de "hazır mantı ve hazır çorba " yapiyorum aslinda evime hazır çorba almamama ragmen.Senin yemeğini yesinler diye kendini lütfen paralama
Nasıl yani? Ağır yemeklermi yapiyor ?Ben de kv nin yemeğini yemiyorum. Ayıp belki evet ama midem almıyor kültür farkından napim.
Sizde de mi öyle acaba.
Corba da yapma onlara...birdaha seni ararlarsa "dolapta peynir ,zeytin var..canım kahvaltı yapmak çekti"de.Daha önce de paylaştım burda....yıllar önce başka şehirden KV KP bana geldiler.Calistigim halde herşeyi kendimce dört dörtlük yaptim.Fasulyenin türü çok güzelmiş diyerek zeytinyağlı fasulyeyi ikiser tabak yediler.Nohutun cinsi güzelmiş eti nereden aldın güzelmiş diyip ikişer tabak etli nohut yediler...pirincin turu guzelmis markası ne oğlum? diyip pilavın ikinci tabağını istediler.Sofradan kalkarken kayınpeder "insanoğlu işte ...kuru ekmekle de doyuyor "dedi Kalan yemeğin yanına ertesi gün kayınvalidem hazır mercimek çorbası ek yaptı .Onu ve dunden kalan yemegi yerken kayınpeder üç kez çorbanın çok güzel olduğunu söyledi. Yaklasik dört yıl bana geldiklerinde onları otogardan alıp direk lokantada yemek yedik.Son birkaç gelişlerinde de "hazır mantı ve hazır çorba " yapiyorum aslinda evime hazır çorba almamama ragmen.Senin yemeğini yesinler diye kendini lütfen paralama
Terbiyesizmis gercekten. Herseyin en iyisini o mu biliyorBenimki de yemezdi, üç yıldır küsüm konuşmuyorum.O zamanlar çok takmamıştım aslında.Keyfi bilir.Şimdi geçmişe baktığımda hatırlıyorum, tokum, hastayım, midem kötü filan deyip durur. En son gördüğümde konu açılmıştı, gözleme yapmış, oğlum çok seviyor arada bende yapıyorum bayılır demiştim.Burun kıvırıp, sen mi yaptın demişti. Eşim gittiğinde de tarhana göndermek istemiş, eşim de nastasya yaptı gerek yok demiş, onun yaptığı tarhanadan ne olur diyormuş.Hayır tek yemeğimi beğenmeyen, beni beceriksiz gören de kendisi, tanıdığım herkes beğenerek yer eskiden beri.Ne dertleri varsa bilmiyorum.
Allah Allah peki konu sahibi evinde başka birşey yiyorlar mi ne bileyim herhangi bir şey.Bir kaç üyenin aklına gelen şey benimde geldi .Hani b*y* falan mı yapıyorsun sanıyorlar acabakeserim bende uzun tutamam oje dahi sürmem.
2 sene kayınpederim bizle yaşadı . Yaptığım yemeği yerdi birde etrafa gelin yemek yapmıyor aç geziyorum dermiş. Görüşmeyi kesince herkes anlattı neler söylediğini kimseye yaranamazsın ki.eskiden gelecekler yogurt cok yenir diye 5 kilo yogurt yapmıstım hiç yemediler ve 3.5 kilo yogurt almıs gelmiş kayınvabam sanki okadr yogurdu napacaksam baba evde yogurt vardı dedim yaa o cocugun yogurdu felan dedi sanki cocuk 5 kilo yicek . sonra ozman az alsaydın siz gidince kim yicek dedim her geldipinde az az hazır yogurt alıyodu eve. benim yogurduma eksi diye diye geziyodu tatlı mayadan yaptıgım halde .
Ne Seker anneymis oOfff suan aklıma bomba bir anım geldi. Yaprak sarması sardım. Uğraşmayı da severim sanki baska derdim yokmus gibi. 1 tencere sardım. Ertesi gun babamlari ve kayinvalidemi de davet ettim. Baska yemeklerde yaptim annemde yapip getirmis kaynanada tatli getirmiş
Eşim yamyami geceden yedi zaten, cok guzel olmus senden bu kadarini da beklemezdim diyor. Sanki daha evel yaptığım yemekleri silip süpürmemiş gibi...
Megersem sarmayı tersten sarmışım
Ee o kadar sinire strese kafa yorgunluguna normal. Bunuda hickimse farketmedi ne kaynana ne esim ne bacım. Farkede farkede annem farketti bir de sinsi sinsi gülüyor bana da gizliden söylüyorhepsi yediler ama.
Ya anlamadığım beceriksiz de olabilirim, güzel de olmayabilir yaptıklarım da iyi geçinmekten daha mı önemli bu hiç anlam veremiyorum.Eşime onun yaptığından ne olur diyecek kadar saçmalanması hayret ettiriyor.Terbiyesizmis gercekten. Herseyin en iyisini o mu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?