kbal Grpnar ile hayatn iinden

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
hanımlar öğleden sonra akşam üzerileri için gayet ideal bir program
hafta içi hergün kanal7 de saat 17:00 ile 20:00 arası

bugün kanal gezerken gördüm acik simdide baya karisik bir konuda ama ikbal güzel sunardi pek beceremiyor gibi geldi...aslnda severim nedense mügeden sonra insanalr yapamiyor gibi geliyor

ay kizlar gecen canli yayinda rezalet yasandi
adamin kizi galiba canli yayinda bayilinca adam sinirden hepinizin seyine korum diye küfür etti ve saldirdi ortalik fena karisti ;:)))
yazik ikbal ciglik atiyor yayini kesin yayini kesin diyee,
video izle sitelerinde bulabilirsiniz,
link atsam yasak galiba
ben sok oldum )))))))))

geçen sene buket ve serkanı müge konu almıştı sanırım bu yıl ikbale kaldı ikbali severm ama bu pek olmamış

bu arada kizda yalandan bayilmis gecen ben bugün izledim sadece o bayilmayida bir haber sitesinde gördüm..ikbale sastim kaldim o kiz neler dedi ikbale sacma salak konusmayin dedi beni harciyorsunz reyting icin dedi cirkef birsey ama ikbal sustu sadece,normal bir aile gibi gelmedi hicbiri zaten anlayamadimda adam sapik mi ne bi gay laifi dönüyor Allahim nasi insanlar var

bence bütün düğüm onda çözülecek ama malesef lafları dolandırp dolandırıp duruyor... biliyorda bilmiyormuş gibi yapıyor

şimdi izledim videoyu da o demet mi dir nedir resmne oynamış
ne bayılması

o kiz cok tehlikeli hatta diger kizda..ne zaman ikbal demeti skistrsa böyle olmus dese hemen diger kardes koruyor ben biliyordum söyle oldu böyle diye..
birde hic sevinmedi ablasi ne bileyim anca yüzü degisti

bakin sonunda o kizdan acayip biseyler cikacak bugun o buketim diye ariyan kizin numarasini arifmiydi neydi birinden aldim dedi o kiside ben degildim ben vermemedim diyince hihihihiiiii ikbal koseye sksdirmaya basladigi an hemen sudutyoyu terketdi ordaki avukatada cok sinir oldum azcik ikbale yardimci ol yaniiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))ikbal cemberi daraltikca o olabilir bilmem ne diyip konuyu karisdirtiyor ay bugun iyi dellenmiim

Son düzenleme:
ikbal çizgisini bozdu yapmacıklaştı.

eskiden çok severdim kimse yokmuda falan.

bende avukata sinir oluyorum ya hemen ikbal i susturuyor gibi demet in hareketlerine herkes ayni tepkiyi verirdi..bakalim o kisi buket mi ikbal gidecekmis birde ikbal herseyi söylüyor canli yayinda mesela yarinda o olmazsa ne oalcak :=)

gerçekten ne kadar yapmacık olmuş ikbal,sunduğu programla hareketleri çok tutarsız,tıpkı seda gibi.
bu işi serapla müge iyi yapıyor

iyi aksamlar kizlar bugun icin birsey acikliyacakdi ikbal acaba bugun ne oldu izleyen olduysa kisa bir ozet gecermisiniz bugun izleyemedim turkiyeden halamlar gezmeye gelince onlari gezdirmeyle mesguldum

ben yarim izledimde dün bir kiz icin izmire gittiler polisler o olabilir demis almislar kizi ama o degilmis o kizda evden kacan birisymis pek bisy olmadi sanirim yine orda gördüm burda gördüm tarzi seyler oldu yani sonuc yok..bence bunlar öldü ya tas olsa catlardi

serkan oldu ama buket bence hayatda ve dedigim gibi dugumler edami neyin nesiyse o abla denen cok bilmisde kitlenip kaliyor biseyler cikacak ama bekleyip gorcez yada bu cirkef her ikisinidemi oldurtdu olmaz diye birsey yok oraya o baba nedemeye geliyorsa kizlar biciyor dikiyor onada tastiklemek dusuyor ...... yazik ikbalde bu konu yuzunden gul hastaligi olmus varya orda sunucu ben olsaydim o kizi birkerem yolmusdum klava:fisfisfis

annem sayesınde tanıstım bu programla,basit ve yapmacık..

ama olayın sonu ne oluck dıye ızzlıyorum ,demet cok sinir,

program da cok basit ,cıksalar da ortaya kurtulsak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…