- Konu Sahibi gulbeseker
-
ben bu kızın ablasını çok aşırı sinsi buluyorum babalarını sinirli gibi gösteriyorlar ama bence adam baş edemediğinden sinir olmuş öyle kızlar yanı bence o kızda hayatta ve izleyip eminim ailesiyle dalga geçiyordur analarıda sessiz vur elinden al tipli ama bence oda bişeyler biliyor ya babaya söyleyemedikleri bir gerçek var yada kız kötü yolda başka seçenek düşünemiyorum ama ablada bitecek herşey pek güvenemiyorum cümlelerine insan kardeşi kayıpken nasıl o kadar soğuk kanlı olur kafayı yer insan onda hiç tık yok aile tam bir sinir hastalığına kalmış iletişim zaten yok geçen bi programda gösterdi kavga olmuş bi ara baba kızına o başkasına anaları desen hepten bi tuhaf birbirine vuran vuranaymış ne biçim bir aile anlamadım sorumsuz sevgisiz sinir hastalıklı bağlılık yok nasıl insanlar yatişiyor ülkeize böyle ailelerin elinde anlamadım ki baba desen dünyadan bir haber kim ne derse ona hee diyor reislik diye bişeyi söz konusu değil arkasından bi dolaplar dönmüş ama ne??*....:uhm: olan kaçan kıza olacak :mymeka:
yenı gordum burayı
ıkbalı severdım
ama kanala gore kılıgını kıyafetını durusunu degıstırıp durdugu ıcın artık sempatımı yıtırdım
programını da ebru dıye bı kadının programı vardı ona benzetıyorum
aynen katılıyorum ikbal hanım samimi gib duruyor ama bu olayda kadıncağızın sinirlerinimi bozdu nedir :teselli:programı çok akip etmiyorum ama BANA BU OLAY HİÇDE GERÇEKÇİ GELMİYOR SANKİ SENARYO YAZILMIŞ GİBİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?