keci boynuzundan baska

HAVUÇ KÜRÜ

Her gün gece yatmadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu içilecek, içtikten sonra kesinlikle birşey yiyip içilmeyecek.Havuçların taze ve olgunlaşmış olanları tercih edilecek.3-4 ay bu küre devam edilecek.Sonra haftada 2 kez olmak üzere devam edilecek.Havuç kürünü yapanlar sigara kesinlikle kullanmayacak.Umarım herkese faydalı olur

uygulayan bir arkadaşımızın yazısı
QUOTE=volga78] Arkadaşlar havuç kürünün burada tarifini vermeyip size Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlunun Bitkisel Beslenme Rehberi adlı kitabını öneriyorum.Mutlaka alın ve oradaki havuç kürü ve keçiboynuzu kürünü aynen yazdığı şekilde uygulayın.Eşim 1 ay önce bu iki küre başladığı zaman çok fazla yararlı olacağını düşünmemiştim hatta eşimle dalga bile geçmiştim. Ama şimdi eşimin test sonucu normal değerlerinde üstünde çıktığı için eşimi tebrik ettim. Gerçekten çok düzenli ve disiplinli olarak bu kürleri yaptı ha bu arada asla sigara kullanılmayacak.Arkadaşlar bu kürleri lütfen yapın gerçekten işe yarıyo.Eğer size bu konuda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Biz şuan çalışmalara başladık umarım müjdeli haberleri de sizinle paylaşırım.Allah hepimizin yardımcımız olsun.Saygılar sevgiler....[/QUOTE]

ÇAKŞIR KÖKÜ

çakşır toz halinde ise bir tatlı kaşığını bardağa koyup üzerine kaynar su dökülür ve 15 dk.demlenmeye bırakılır.kök halinde ise bir parça alıp üzerine bir bar bardaktan az fazla su koyup kaynatılır.kaynadıktan sonra altı kapatılır.ve demlenmeye bırakılır 10 15 dk. süzülüp içilecek

çakşırla ilgili arkadaşın yazdığı

sumru
Kıdemli Üye
Gönderilenler: 122 Gönderen: 28-Nisan-2006 Saat 11:04 | Kayıtlı IP

KURU İNCİR

cnm Yazdı:
ARKADAŞLAR, VARİKOSEL TEDAVİSİ VE SPERM SAYISINI ARTIRMAK İÇİN 1 KG SAF ZEYTİNYAĞINA 1 KG KURU İNCİR İ DOĞRAYIN 1 HAFTA DİNLENSİN YAĞIN İÇİNDE,SABAH AKŞAM YENECEK YAĞINDAN DA BİR KAŞIK İÇİLECEK BU KÜR 3 EVRE TEKRARLANACAK DENEMEKTE FAYDA VAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...

incirler ikiye bölünüp yağın içine atılacak sabah 4-5 TANE akşam 4-5 tane yenilebilir.3 evre dediği karışım bittikçe 3 defa tekrarlanacak

Mavi Arkadaşimizin Yazdiği Sperm Arttirici Kullanilip Olumlu Sonuç Alinmiş

50gr Zencefiltozu,50 Gr çam Fistiği,1 Kutu Ari Sütü Poleni,30gr Ari Sütü Yada(8,li-6,li Kutularda Ari Sütü)cam Bir Kapta Tahta Kaşikla 1 Kg Balla Kariştirip Sabah Akşam 1 Yemek Kaşigindan Az Yenecek.ayrica Yumurta Kalitesinide Artirdiği Için Bayanlar Içinde Uygunmuş

Bu formul doğrudan spermlerle ilgili sorun yaşayanlar içinmiş ve çok etkiliymiş.
50 gr. Keten tohumu
100 gr.Arısütüpoleni
250 gr. Bala yukarıdakiler karıştırılır sabah aksam 2'şer kaşık yenir.Tok karnada alınabiliyo ama aç karna daha etkili olur diye düşünüyorum.
Ayrıca 2 'şer kaşıkta keçiboynuzu pekmezi alınacak gene sabah aksam ve ballı karışımdan hariç olarak.
ve gece 1 adet supravit vitamin alınacak
Son olarakta 200 gr. kavrulmuş kabak çekirdeği yenecek günde.
Bu formül denendikten sonra değerlerde(sayı, morfoloji.vs.) kısa bir süre zarfında % 50leri bulan artışlar görülmüş...
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah.
"BENGU72"

senayyildirim Yazdı:
arkadaşlar ben de size eşimin başına gelen bir olayı anlatmak istiyorum.....

eşim ticaretle uğraşıyor.geçen hafta balıkesirden 2 bayan gelmiş müşterisi yani ...muhabbet olmuş aralarında .. evli misin? kaç yıllık evlisin? çocuk var mı? vs..... eşimde 4 yıllık evliyiz, çocuk yok henüz deyince....kadın birden kağıt kalem istemiş eşimden ve bu yazdıklarımı akşam eşine ver demiş....eşim şaşırmış tabi...kağıtta şunlar yazıyor....
100 gr zerdeçal
100 gr zencefil
50 gr karabiber
bunları bir kavonozda karıştır...hergün 1 bardak ılık süte 1 tatlı kaşığı karışımdan koy, bal şeker ilave edebilirsiniz......düzenli kullanın

bunları eşim hiçbirşey söylemeden yapıyor...bizimde 5 yıl olmadı,bu karışımı kullanmaya başladıktan 2 ay sonra hamile kaldım demiş...aralarındaki konuşma bu kadar olmuş....tabi eşim birşey diyememiş karşısında..almış kağıdı ve akşamına bana verdi...
13 mayısta kullanmaya başladık, bir ümit işte deneyelim dedik, ben süt içmediğim için balla karıştırıp yiyorum biraz zor yutuyorum acı olduğu için ama kullanmaya devam edeceğim.....

sizlerle paylaşmak istedim sadece.........görüşmek üzere arkadaşlar....

Değerli Arkadaşlar,
Biz 3 yıldır çocuk sahibi olmak için uğraştık durduk. En sonunda Allah'a çok şükürler olsun muradımıza erdik. Eşim şu anda 7 haftalık hamile. Ben bu süreçteki tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah bu sayede bizimkine benzer sorunları olan çiftler de bu bilgilerden yararlanarak çocuk sahibi olabilirler.
Bende sperm sayısı azlığı (1 milyon), morfoloji (yapısal) bozukluğu, ve hareketli sperm azlığı vardı. Üroloğa gittik varikosel teşhisi koydu. Varikosel ameliyatı olan arkadaşlarımdan bazılarında sonuçların daha da kötüye gittiğini duyduğum için varikosel ameliyatı olmak yerine 2 Kez mikroenjeksiyon denedik, ikisi de tutmadı. Bizde önce varikosel ameliyatı olup daha sonra mikroenjeksiyon denemeye karar verdik. İstanbul'un en iyi androloğunu araştırdım, ameliyatımı o yaptı (Allah razı olsun). Ameliyattan 3 ay sonra sperm sayım 3,5 milyona çıktı fakat yapısal bozukluk ve hareketsizlik devam ediyordu.
Varikosel ameliyatımdan yaklaşık 6 ay sonra internetten araştırarak Keçiboynuzu kürü, taze sıkılmış havuç suyu kürü, çakşır kökü suyu ve benzeri gıdasal takviyeleri öğrendim. Bu kürleri uygulamaya başladıktan yaklaşık 3 ay kadar sonra tam üçüncü mikroenjeksiyona gidecekken eşim normal yollardan hamile kaldı. Buradaki en önemli etken varikosel ameliyatı mı yoksa bitkisel kürler mi bilemiyorum ama bence hepsini bir arada uygulamış olmam olabilir.
Değerli arkadaşlar uyguladığım bitkisel kürler ve diğer yöntemler şunlardı:
1. Keçiboynuzu (Harnup) Kürü: Kaynamakta olan yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin. Dinlenme süresi bittiğinde suyunu süzün ve soğuyunca yarısını sabah aç, diğer yarısını akşam yatağa giderken içiniz. İlk hafta hem sabah hem akşam için, ilk haftadan sonra sadece akşamları içiniz.
2. Taze Sıkılmış Havuç Suyu Kürü: Akşam yemeğinden 2 saat kadar sonra bir bardak taze sıkılmış havuç suyunu üzerine 5-6 damla zeytinyağı damlatarak içiniz. Daha sonra üzerine başka birşey tüketmemeye özen gösteriniz.
3. Çakşır Kökü Suyu:
4. Fındık, Ceviz, Bal,(Tereyağ) Karışımı: Eşit miktarda ezilmiş fındık ve cevizi bala karıştırın (İsterseniz tereyağ da ekleyebilirsiniz) sabah akşam birer kaşık yiyin.
5. Multivitamin hapı: Piyasadaki en kaliteli mültivitamin haplarından günde 1 adet (tercihen sabah) alınız. ; ;
6. Bol su tüketmek: Günde 7-8 bardak su içiniz.
7. Stresten uzak almak:Biliyorum günümüzde kolay değil ama şart. Stres yönetimini öğrenin.
8. Kafeinden uzak durmak: Günde 3 bardak kafeinden fazlasını almayın. (Kola, kahve, çay). Mümkünse yeşil çayı tercih edin.
9. Alkol ve sigara içmemek:Hemde hiç (Ben malesef sigara içtim)
10. Kabak çekirdeği tüketmek: Haftada bir iki gün iyi olur.
11. Dua etmek:Bence en önemli madde bu. Önce derin arzu duymak, sonra dua ederek istemek, sonra olacağına gönülden inanmak.

Değerli arkadaşlar ben doktor değilim sadece sizlerle tecrübemi paylaştım, önerdiğim bitkisel kürlerin zararı olmadığını biliyorum ama herhangi bir sorumluluk almak istemiyorum bunun için sizler yine de doktorunuza danışarak kullanın.
Değerli akadaşlar tüm dualarımız sizlerle. İnşallah en kısa sürede hepiniz çocuk sahibi olursunuz. Bizde İnşallah sizin dualarınızla tamamına ereriz.
Derin Saygılarımla.

SPERM SAYISINI ARTTIRICI BESLENME DİYETİ: 5 ay süresince keçiboynuzu meyvesinin çayı içilir. Hayvansal besinler yerine sebze ve meyve ile beslenilmelidir. Sigara ve alkolden uzak durulmalıdır.

bizde eşimde keçi boynuzu kürünü uyguladık sonuç 1 ayda gerçekten çok değişmişti .. şubatda tüp bebeğe geçince yine eşim devam edecek ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

selam arkadaslar hepinize yorumlariniz ve bilgileriniz icin cok cok tesekkür ederim hepinizden allah razi olsun canlarim,esimde bu günlerde ari bali sütüde yiyor daha dogrusu süte katip iciyor bu sitede oda iyi geliyor diye okumustum ama haftada 2-3 kere iciyor,allah hepimizin emegini bosa cikartmasin ve yüzümüzü güldürsün arkadaslar,benim durumum bazi arkadaslara bakarak daha kötü cünkü esim azosperm yani hic sperm yok

melısacım benim eşim 3ay boyunca keçi boynuzu kürünü denedi ve sperm sayısında ve hareketliginde önemli ölçüde artış oldu ama düzenli kullanması lazım ben polıkıstık olmasam belkide hamile kalmıştım sende sorun yoksa kürü düzenli kullanmaya devam et inşallah bebişe kavuşursun

cevabin icin cok tesekkürler canim,keci boynuzunu hergün iciyor tabi arada bi unutdugumuz oldu ama su son günlerde unutduk genelde,yaklasik 3-4 aydir yapiyoruz,esimde hic sperm olmadigi icin faydasi oldumu bilmiyorum artik pazartesi hastanede randevümüz var spermiogram sonucunu ögrenecez insallah olmustur ama benim esimde bide chromoson 47xxy cikti

mrb herkese yazmistim size ama kimse beni bilgilendirmedi lutfen ne yapacagimi bilmiyorum keci boynozuna bende baslattim esimi 1 hafta sabah aksam bitti simdi her aksam yatmadan veriyorum ama onceden 2 bardaklik olcu biliyosunuz simdide ayni olcuyu yapiyorum hepsini iciyor dogrumu siz nasil yaptiniz yatarken lutfen bu kuru yapmis ve sonuc gormus arkadaslar bana cevap yazin yanlis bisey yapmak istemiyorum 1 taneyi 3 e falan boluyorum cok sert anca okadar oluyor dogrumuyum aa birde 2 gun ust uste icemedi problem olurmu beklicegim lutfen yardim tesekkur ederima.s.

İçinde kırmızı ginseng bulunan bir ilaç var.doğal bir ilaç.umarım işine yarar canım.eczanelere sor istersen a.sa.s çinko içeren ilaçlarda etkili oluyor canım.

selam canım bu kürü benim eşim sadece 1,5 ay kadar uyguladı.. ilk hafta sabah akşam bir bardak günde 2 bardak ediyor sonraki haftalarda ise gece yatarken bir su bardağı bazen gece unutuyorduk sabah kahvaltıdan önce içiyordu, içmediği günlerde oldu hatta tadını sevmediği için çay fincanı bazen çay bardağıyla içti ama bu 1,5 aylık süre sonunda aşılama yapıldı değerinde müthiş artış vardı merak etme önemli olan içmesi.. sen iki bardaklık ölçüyü bir seferde içirme kananıda ertesi gün içsin.. biz aşılamadan sonra bıraktık tüp bebek aşamasında tekrar başlayacağız...

benim esimde iciyor ama son yapilan spermiogramda yine sperm yokmus,yaklasik 3 aydir iciyor esim biz zaten azosperme iyi gelip gelmeyecegini bilmiyorduk umut diye denedik,ama tese oluncaya kadar icmeye devam etcek esim allah büyüktür belki öyle bise bulunur,gerci bende umut kalmadi ya neyse

cok tesekkur ederim canim paylasimin icin bende aynen uygluyorum olcu aynen devam tek fark gece mecbur sabah icilemeyecegi icin 2 bardaklik iciyordu dedigini yapsam ayni olur gene sabah aksam gibi neyse sanirim bu okadarda onemli degil icmesi onemli 220 gun falan oldu baslayali 3 aya kadar test yaptirmasini istemiyorum 3 ay sonra cok merak ediyorum ama nasip bakalim 2 tup bebek denememde olmadi malesef ama bunlar bahane bence ALLAHvericegi zamani bilir sonucta ne yaparsak yapalim biz yada doktorlar bir can dunyaya getirmemiz imkansiz tabi ALLAH vermeden hayirlisi dilerim 2008 yili nda hamilelik olur herkes icin yillarca bekleyenler var ALLAH yardim etsin ben daha 2 yilli evliyim ama oyle uzucuki neyse zaten ayni dertteniz anlatmam sacma belki cok saol canim hoscakala.s.

kizlar bisey daha hani su kur de diyorya tencerenin kapagini kapatin bende kapiyorumda tasiyor kenarardan hafif acik biraksam olurmu etkisi gitmez demi sizce ne yapim saolun hoscakalin bye byea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…