AMAN BİTSİN YETERKİ FAYDASI OLSUN BU AYSONU TÜP BEBEK YAPIYORUZ PEK SORUN YOK AMA BEN YİNE SORUN ÇIKMASINDAN KORKTUGUM İÇİN DESTEK OLARAK UYGULUYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISIN VERSİN İNŞALLAH HEPİMİZİNselam canım, kaynattığım keçiboynuzlarını tekrar kullanmıyorum atıyorum.. bir arkadaş onlarıda yiyor eşim demişti ama tadı kalmıyorki zaten bütün özelliği suya geçiyor...birde biz bir kilo suya 6-7 keçiboynuzunu koyuyoruz ve bir su bardağı sabah bir subardağı akşam içiyor yani kaynattığımı eşim 2 günde içiyor bitiyor sonra yine kaynatıyordum bir hafta sonrada günde bire düşürdük...... bu sitede ve başka sitelerde okuduğum tarif böyleydi.. ama sonuçta içiyorlarya ne şekilde olursa olsun faydası oluyor..
eşim baş ağrısı yapıyor dediği için bir kaç kerede çay bardağı ile içti..ben 3 kere kaynattım aralardada öyle kaynatmadan yedi eşim ve bende şu anda 2 kaynatmalık daha var... sen yarımkilo su koyduğun için bitiyor..
AMAN BİTSİN YETERKİ FAYDASI OLSUN BU AYSONU TÜP BEBEK YAPIYORUZ PEK SORUN YOK AMA BEN YİNE SORUN ÇIKMASINDAN KORKTUGUM İÇİN DESTEK OLARAK UYGULUYORUM RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISIN VERSİN İNŞALLAH HEPİMİZİN
hadi bakalım canım, inşallah bu son tedaviniz olur bebişine kavuşursun...
Allahım biz ve bizim gibi bebek isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin....
inaşallah tutmuştur canım meleğine biran önce kavuşursun hayırlısıylaa.s.ben cuma günü son aşılamam oldu beklemedeyim.. bu kür sayesinde eşimin değerleri bu sefer çok iyiydi.. bol bol dinlenerek geçiriyorum..
inaşallah tutmuştur canım meleğine biran önce kavuşursun hayırlısıylaa.s.
arkadaslar bizim icin neolur dua edin carsamba hastanede urologda randevümüz var esimde galiba sperm testi yapilcak cünkü 3-5 gün cinsel perhis yapin dediler,esimde hic sperm yok ve klinefelder sydrom cikti,esimde bir umut diye keci boynuzu kürünü yapiyor 2 ayi gecgin süredir,rabbim hepimizin dualarini kabul etsin kimseye cocuk hasretiyle birakmasin
arkadaslar bizim icin neolur dua edin carsamba hastanede urologda randevümüz var esimde galiba sperm testi yapilcak cünkü 3-5 gün cinsel perhis yapin dediler,esimde hic sperm yok ve klinefelder sydrom cikti,esimde bir umut diye keci boynuzu kürünü yapiyor 2 ayi gecgin süredir,rabbim hepimizin dualarini kabul etsin kimseye cocuk hasretiyle birakmasin
cok sagolun canim rabbim dualarimizi kabul etsin isteyen herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsinCanım inşallah iyi sonuçlar alırsınız.İnşallah kürün faydası çok olur canım.Amin bizimde dualarımız seninle..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?