selam canim ocagin ayari cok acik olmayacak ben 2-3 ayarliyorum alti cok acik olursa tasar canim orta ayarda kaynat
KIZLAR KEÇİBOYNUZU sanırım işe yarıyor. bizim sperm sayımızda artış var allahıma şükür :)
yalnız bir şey sorabilirmiyim.?sizler nerede ve nasıl saklıyorsunuz? ben 1 kg aldım ağzı kaalı saklıyorum daha bitmeden sanki kurtlandı gibi.
kızlar burdan geçerken tesadüfen burayı gördüm birinden duyduğum bir sperm artırıcıyı sizlere yazma gereği duydum.
sabahları aç karna içilen 1 tane çiğ bıldırcın yumurtasıda sperm artırırmış.
bende kendim bebek tedavisi gördüm ama en son seçenek olarak bir ebe vasıtasıyla hamile kalmıştım. o ebe bir hastasına bunu öneriyordu aklımda kaldıyerimseniben
Sanırım bir ara böyle birşey duymuştum.
Sen eşine içirerek mi hamile kaldın?
Bizde deneyelim bari,ama eşim tamam derse.
Sağol paylaşımın için.
Ben pekmezini içiriyorum eşime.
Bence sen yarım kilo ,yarım kilo al.Buzdolabına koy olmazsa.
Sonuç kaçtı,kaç oldu?
Morfolojide bi değişiklik olmuş mu?
Ben pekmezini içiriyorum eşime.
Bence sen yarım kilo ,yarım kilo al.Buzdolabına koy olmazsa.
Sonuç kaçtı,kaç oldu?
Morfolojide bi değişiklik olmuş mu?
canım morfolojiyi tam net bilmiyorum çünkü aşılamada spermleri o kadar incelemediler. sayı 1. aşılamada 52 milyondu 2. de 90 milyon olmuşama tabi bilmiyorum 2aydır keçiboynuzu kürü içiyor 3 aydır hergün fındık badem vb. yiyiyor. birde hergün bir karışım içiyorum gerçi zorlanıyor artık ama a.s
karışım. bir bardak sıcak süte 1-2 tatlı kaşığı keçiboynuzu TOZU- BAL ve 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu PEKMEZİ karıştırıyorum.
tabi allah bilir artmasında etkisi varmı ama biz 3 ay önce 1. aşılamadan önce sayı 5 milyondu(gerçi stress de vardı o zaman)
ya kızlar bi şey soracağım.Ama gülmeyin şimdi bu tüp bebek denemeleri bilmem şunlar bunlar hüsranlar derken.İlişki bana ölüm gibi gelmeye başladı şimdi doğal yolla olur mu acaba diye düşünüyorum ama onun olması içinde öncelikle bi şeylerin olması gerekir.Bu bayanlarda isteği artırıcı bi şey biliyormusunuz.Hem de bana baya keskin etkili bi şey lazım çok uzak ve itici geliyor bana.Yardım edin ya hadi bi şeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?