arkadaşım sanki buradaki hazırlanış doğru değil gibi. çünkü saraçoğlunun sitesinde kaynamakta olan yarım litre suya diyor yani suyun önce kaynaması gerekir sonra keçiboynuzunu atmanız gerekir.
keçiboynuzu kürünü deneyen ve faydasını gören arkadaşlar var mı?
bizde bir haftadır kullanıyoruz fakat ben 7 dakika kaynatıyorum İbrahim saraçoğlu'nun son açıklaması bu şekildeydi
Selam!Keçiboynuzu kürünü uyguladım eşime tabii.Yaklaşık 4 ay önce eşime her akşam yapıp içirdim.toplam sayı 54 milyondu o zaman.Şimdi test yaptırdık 80 milyon olmuş kızlaaar!Artış az buz değil yani.Paylaşmak istedim sizlerle de.
merhaba canım... benim eşimdede sayıda ve hareketlilikte sorun var.. keçiboynuzunu 1 aydır kullanıyoruz inşallah şifa buluruz .. varikosel olmadığı için şanslıyız şükür
Cnm doktorunuz E vitamini filan önerdi mi?Bizim doktor -Hareket biraz düşük,bebekolmasına engel değil ama istersen E vitamini vereyim-demiş.Bizde hızlı hareketli %10 yavaş hareketli%40 yerinde hareketli%10 geriye kalanlar %40 hareketsiz.Acaba bu E vitamini harekete iyi gelecek mi gelse bile yine 3-4 ay beklemek mi gerekecek anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?