İnşallah hepimiz hayılrı haberler alırız canım, sen de söylediğin gibi kocişe en kısa zamanda keçiboynuzunu içir, bizimki başta mızmızlanıyordu ama şimdi hemen içiyor bebek umuduyla.
aminn canım inşl..ben sabah akşam taze taze yapıcam içersin dimi dediğimde içerim tabi demişti ama şimdi faydalarını okuyunca daha bi şevk geldi bana..yarın alayım başlıyım hayırlısı ile:))))
Oooooh içerim dediyse kesin yap, ben hiç aksatmadan önce bir hafta sabah-akşam, 30 günden fazlada da belirtildiği gibi sadece akşamları verdim. Çok şükür birgün sektirmedik. şifa bulanlar çok cnm, inşallah bizlerde şifa buluruz
adınıza çok sevindim. allah tamamını erdirsin inşallah. nasıl uyguladınız biraz bahseder misiniz? eşinizin durumu neydi acaba. kaç ay kullandırdınız. gerçekten adınıza çok sevindim :))))Kızlar ben bu kürden şifa buldum, darısı başınıza. 1.5 yılın sonunda hamileyim, 2 ay bu kürü kullandık. Darısı isteyenlerin başına...
hadi yaa üzüldüm canım allah acil şifalar versin düzelir inşallah en kısa zamanda bizimde hareketlilik iyi sayı az üstelik 1 haftalık değerlerdi onlar acaba normal yollardan gebe kalmamda bi sorun yaratırmıki? bende pcos tedavisi görüyorum zaten tam ilaçlar işe yaradı yumurtam gelişmeye başladı eşimin sonuç kötü çıktı bu seferdeebizimde 1 senemiz doldu ha kaldım hamile ha kalıcam bekledik bir umut hep korktum sorun bende diye ama eşimde çıktı hareketli sperm sayısı düşükmüş çok düşük değil dedi doktorumuz sınırın biraz altında eylüle kadar bıtkısel tedavi önerdi keçi boynuzu kürü değil ama pekmezini önerdi bizede liste yaptı keçi boynuzu pekmezi, fındık, kırmızı et, kara üzüm bunları eylüle kadar yiyebildiği kadar çok yicek eşimin miğde sorunu var pekmez direk dokunuyo bende yoğurtla karıştırıyorum keklere şeker yerıne pekmez koyuyorum kurabiyelere, süte her fırsatta tutuşturuyorum eline :), sürekli fındık tüketiyo fındıkta çok işe yarıyomuş e vıtamını yuksek bı kuruyemişmiş reklamlarda çıkıyoduya aganini naganigi cidden öyleymiş doktorun dediğine göre başladık 20 gün oldu keçi boynuzunun yanında sizde verin fıkdık kara üzüm bakalım biz faydasını göücekmiyiz sizlede paylaşim dedim bu ay pek beklentim yok benım daha ilk ay eylüle kadar inşalah faydasını görürüz de aşılama ilaçlar falan uraşmayız allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor
kızlar keçiboynuzu pekmezi de suyla karıştırıp içilirse fayda olur mu? yani çeyrek çay bardağına pekmez birazda su ekleyip karıştırsak öyle içirilse olurmu acaba fikri olan var mı?
hadi yaa üzüldüm canım allah acil şifalar versin düzelir inşallah en kısa zamanda bizimde hareketlilik iyi sayı az üstelik 1 haftalık değerlerdi onlar acaba normal yollardan gebe kalmamda bi sorun yaratırmıki? bende pcos tedavisi görüyorum zaten tam ilaçlar işe yaradı yumurtam gelişmeye başladı eşimin sonuç kötü çıktı bu seferdeeeşinin değerleri kaçtı peki
olur tabi canım neden olmasın[/QUOTE
tamam. aynen devam o zaman.
t
benim eşiminde 0 çıkıyor sperm sayısı bende uygulasam nasıl olur bu kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?