hanımefendi ne alakası var anlayamadım marjinallikle
çocuk muyuz biz, ergen miyiz saçma sapan işlerle uğraşalım marjinallik uğruna
ben ısrarla korkuyorum ve ısrarla sevmiyorum
sevmek ve korkmamak gibi bi niyetim de yok
kediseverleri ne bu kadar rahatsız ediyor bunu anlamış değilim?
hiç konunun başından beri kedi seviyorsunuz, korkmuyorsunuz diye kalkıp birine saçma bi laf ettim mi?
seven ve korkmayan fikrini beyan eder, sevmeyen veya korkan da kendi fikrini...
ama kalkıp da marjinallikle, insan sevmemekle, gaddarlıkla suçlayamaz
selam canım
korkabilirsin..(sokakta olanlardan pire geçer mi,durup dururken tırmalar mı vs gibi)
sevmeyebilirsin de.. belli sebeplerin vardır..
zaten durum şu ki;
sevmeyenler,mutlaka onlara fenalık ediyorlar gibi bir yanlış algılama var..
hiç böyle bişey olduğunu düşünmüyorum ben..
sevmeyenler de yazın onlara 1 kap su verirler,yemek artıklarını çöp tenekelerinin yanına bırakırlar..
sevmemek demek,onlara kötülük etmek istemek demek değildir..
(ben tam bir kediciyim,yanlış anlaşılmasın)
Canım ne yaparsan yap , bende bundan bahsediyorum işte sevmemek ısrarla olursa korkman ve tepkili olmanda çok normal. sevmezsen sevme , bana bu şekilde ısrarla hiçbirsey yapmadan sevmiyorum direten insanların bu korkularını biraz gösteri amaçlı yaptıklarını düşünüyorum.
sevmiyorum ama oda bir can bazıları tatlı oluyor ayrı bişey, sevmiyorum sevmeyeceğim bu hakkımı kullanıyorum demek apayrı bişey. kedi fobim var balıgını gorunce bende bu fobiyle ilgili yardım istenecek fikirler sunulacak diye düşündüm ancak sayfalarda ilerledikçede ısrarla fobim var deyip ısrarla sevmediğini aktarnları görüncede aklıma marjinallikten başka bişey gelmedi.
resmen ıyy yaa..bugun zavallı kuşu kaptığı gibi koşa koşa gitti bi kenarda yiyiverdi..zaten sevmiyorum korkuyorum iyce tiksinme geldi.
canım ben kedilere zarar vermediğim sürece (yok daha neler) insanların tepkisi bana göre yersiz olur.napıym gördüğümü anlatıyorum duygularımı anlatıyorum.tiksiniyorum elimde değil.köpekleri çok seviyorum oynuyorum ama kedi korkunç geliyo.şahsi fikrim yani bunlar
resmen ıyy yaa..bugun zavallı kuşu kaptığı gibi koşa koşa gitti bi kenarda yiyiverdi..zaten sevmiyorum korkuyorum iyce tiksinme geldi.
yazik kimse yemek vermezse ne yiyecekler. ne kadar acimasizsiniz . siz de minik pilicleri , minik kuzucuklari ya da sevimli baliklari yediginiz icin biz de sizden mi tiksinelim. ayrica Doganin kanunu bu.
Canım ne yaparsan yap , bende bundan bahsediyorum işte sevmemek ısrarla olursa korkman ve tepkili olmanda çok normal. sevmezsen sevme , bana bu şekilde ısrarla hiçbirsey yapmadan sevmiyorum direten insanların bu korkularını biraz gösteri amaçlı yaptıklarını düşünüyorum.
sevmiyorum ama oda bir can bazıları tatlı oluyor ayrı bişey, sevmiyorum sevmeyeceğim bu hakkımı kullanıyorum demek apayrı bişey. kedi fobim var balıgını gorunce bende bu fobiyle ilgili yardım istenecek fikirler sunulacak diye düşündüm ancak sayfalarda ilerledikçede ısrarla fobim var deyip ısrarla sevmediğini aktarnları görüncede aklıma marjinallikten başka bişey gelmedi.
diablocum diyim canım arkadaşım evet marjinal olmaya çalışıyorum hiç işim gücüm yok bu saatten sonra
sevmememi niye kabul etmiyorsunuz onu anlamıyorum
ben zarar görsünler ben zarar veriyim aç kalsınlar gebersinler demiyorum ki
ben sevmiyorum ve yaklaşmak istemiyorum bu kadar
bunun adı sizin lügutanızda marjinallikse o zaman evet ben marjinalim evet ben kedi sevmiyorum diyim de sen de rahatla ben de :13:
yaw be yalnız olmadığımı hep söylerdim ama bu kadar kalabalık olacağımızı hiç düşünmemiştim.
benim de kedi fobim var ama kedilerinde benimle ilgili bir hobileri var. korkarım, aynı ortamda olsak tedirgin olurum, açık havada yanımdan geçse ayaklarım tepemde durumuna geçerim. bir de kedi sevenlerin ayyy minnacık şey, hayvan seymeyen insan sevmez lafına acayip derecede kızıyorum.
benim sadece kedilerle sorunum var diğer hayvanları severim. hatta köpeklere bayılırım, evim müsait olsa bakarım bile. ama kediler hayatımda çok farklı bir yerdeler.
benim küçüklüğümde kedilerle hiç hoş olmayan maceralarımız olduğundan asla aynı ortamda olmayı sindiremem, zaten kedilerde beni hiç sevmez. en sakini hiçbirşey yapmadığım halde -zaten korkuyorum dokunamam asla zarar veremem- beni görür görmez mırlamaya başlıyorlar. anlıyorlar kendilerinden korktuğumu.
bu fobiyi yenecek birşey benim için yok. eşim evde kedi beslemek istiyor çok sever ama değil evi apartmana kedi girse ben çıldırırm. bir gün gizlice getirip eve bırakacağım o zaman yenersin diyor ama öyle birşey yaparsan ve ben hala yaşıyor olursam seni anında kedinle kapının önüne koyarım dedim. o kadar tahammülüm bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?