Bnm oğlumda çok korkuyor. Bizde ayni dertten muzdaribiz. 1.5 yaşındayken yeni bir eve taşınmıştık ve yatak odasının olduğu tarafa yakın bi kopek kulübesi vardi sabaha kadar hiç susmazdi bazen diğer köpeklerde gelir bogusurlardi.
Oğlum seslerinden korkup uyaniyordu. Travma oldu yavrumda. Simdi 3 yaşında ne zaman dışarı çıksak kopek gördüğümüz günün gecesi surekli sicrayip uyanır sabaha kadar uyuyamaz. Sizinde küçüklüğünüzde böyle bir öykü olabilir mi?
Bende boyleydim
Once 15 temmuz aksami onlar havladikca hersey normalmis gibi hissettigimi hatirliyorum
Sonra da herseyi tamamen unuttum
Asagidaki sapsik unutturduEki Görüntüle 2704167 Eki Görüntüle 2704168
Keşke ben de sevmeyip korksaydım yavrumun ölümünü görmeseydim
Köpek besliyormuş köpeğin kendisi ölmüş benceNasıl yani anlayamadım köpeğiniz vardı da çocuğunuza mı saldırıp öldürdü ?
Ben kedilerden kuşlardan kaplumbağalardan falan korkmam.
Bir tek köpekler sıkıntıdır benim için
Hayatımda toplasanız 3 4 köpeğe dokunmuşumdur. Yaşadığım yerde alıştığım bir köpek vardı onu her gördüğümde severdim ama. Çünkü saldırgan olmadığını biliyordum.
Şuanda da köpekleri bol olan bir şehre gelin geldim çok şükür
Köpek görünce şunu düşünüyorum.
"Bu kadar insan arasından neden bana saldırsın ki?"
Gayet basit ama çok ikna edici oluyor benim için. (Ha bir gün onca insan arasından bana saldırırsa o travmayı dünyanın en iyi psikoloğu bile çözemez o ayrı)
Böyle böyle korkumu yenmeye başladım.
Bir tek eşimle yürürken peşimize takılan köpeklere alışamıyorum. Onlar da genelde zararsız oluyorlar.
Ben geçen sene 2 aylık civarı bir kedi sahiplendim sokaktan. Kız kardeşim de tıpkı sizin gibi korkuyordu kediden hatta ilk başta alışamadı da. Yemek yerken falan kediyi odama kapattırıyordu. Şimdi birlikte uyuyorlarBirlikte oynuyorlar, uyuyorlar, öpüşüp koklaşıyorlar Çünkü kediyi bebekken sahiplendik tırmalama, çizme derdi olmuyordu zaten tırmalasa o minnoş tırnaklarıyla ne kadar acıtabilir? Süt dişleriyle ne kadar canımzı acıtabilir? Büyüdükçe de bize alıştı zaten ne ısırma ne tırmalama var. Gül gibi geçinip gidiyoruz. Bizi annesi sanıyor, sürekli gelip kendini sevdiriyor, öpüyor. O kadar alıştık ki anlatamam. Hayvan sevgisini kazanmak istiyorsanız siz de küçük bir bebişi sahiplenebilirsiniz. Hem bir miniği sokaktan kurtarırsınız hem hanenize neşe getirirsiniz <3 Bu kedi sayesinde diğer hayvanlara olan korkumu da yendim. Korkmadan etmeden sevebiliyorum. Ama şöyle bir sorunum var; dışarıda başka kedi sevdiğimde elime falan kokusu siniyor sanırım. Bizim cadı birkaç gün bana küsüyor yüzüme bakmıyor, sen misin üzerime gül koklayan hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?