Ben kediniz var sanıyodum köpeklerden korkmuyorum pek ama onlarada dokunmam
Ayy zaten öyle sürünmeleri bile korkutuyo beni. Sevimli bulamıyorum kikedilerin nesi korkunç gelir hiçbir zaman anlam veremedim.
bazı köpeklerden korkarım sadece.
ama ben bugüne kadar hiç durup dururken kedi tarafından kovalanıp ısırılan insan görmedim.
kendi başıma da gelmedi. en fazla sırnaşıp bacaklarınıza sürünürler. :)
Öyle köpeklerden bende korkarım zaten ama köpeklerin hep bi sevimliliği vardır gözümde neden bilmiyorum.kedilere aşığım ya neden korkuyorsun onlardan? kolay kolay bir insana zarar verdiklerini görmedim. ben de köpeklerden korkarım. geçen iki tanesi etrafımı sarıp havladılar üstüme geldiler kalpten gidiyordum. köpeklerin insanları parçaladığı haberler bile var ama bir kedi en fazla ne yapabilir. böyle düşün kendini rahatlat.
Korkunun sebebi maalesef var! Bu konuda doktora tezi yazmış psikolog arkadaşım bireylerde kedi korkusunu ailedeki kadın figürler ile köpek korkusunu da erkek figürler ile objeleştirdikleri dile getirmişti.Eğer fobiniz ielri derecede rahatsız edici ise tedavi olmanızda sizin ve ailenizin huzuru için fayda var.Korkunun sebebi yok ne yazık ki
benimde hayatım kabusa dönüyor
bir yerde açık alanda yemek yiyemiyorum bu yüzden defalarca babamla eşimle kavga etmişizdir
ben sevemem yok yaniii imkansız gibi birşey
ama gelen cevapların hepsini okucam belki iyi gelir :)
vallahi iki kedi besliyorum elimde bir tane çizik olmadı.Ama kedi yaşadığı ev ile doğru orantılı agrasyon arttığında kedi de gergin oluyor.Ben de kediden cekinirim, kopekten hic korkmam. Kopegin sagi solu belli, kediler manyak... Butun kedisi olan arkadaslarimin elleri kollari cizik icinde, kopeklilerde yok. Kopeklinin evine gidiyosun hayvan cildiriyor sevincten. Kediliye gidiyosun hissss, bu odaya giremezsin. Ben de zarar vermem kediye ama sevmiyorum iste.
iste bunu anlamiyorum cok guzel evde besliyorsun guya hayvanseversin peki ya sonra atiyorsun disari birakiyorsun cop konteynirina uzuluyorum ve yeter artik diyorumGelmeden önce balkona karton kutu yaptık içine de polar battaniye falan koyduk orada yatıp kalkıyor şimdilik.
Bizimkiler besliyor ama onun derdi içeride olmak
Tedavisi mümkün.Ay cnm sende benim gibisin.. Malesef tedavisi mumkun degil kedi var diye yolumu degisip kac defa derse gec kalmistim
Evet
Hamile diye kedilerden uzak durmak gerekmiyor.Aşısı tam oaln düzenli olarak veteriner kontrolunden geçen hayvanlardan değil hamilelere hamile olmayanlarada birşey bulaşmaz.Hamileyseniz şuan dışarıdaki kedilerden uzak durmalısınız zaten.
Korkularınızı üzerine giderek, onları umursamayarak giderebilirsiniz.
Hamile diye kedilerden uzak durmak gerekmiyor.Aşısı tam oaln düzenli olarak veteriner kontrolunden geçen hayvanlardan değil hamilelere hamile olmayanlarada birşey bulaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?