Kedi korkusu

Ben kediniz var sanıyodum köpeklerden korkmuyorum pek ama onlarada dokunmam

kedilere aşığım ya neden korkuyorsun onlardan? kolay kolay bir insana zarar verdiklerini görmedim. ben de köpeklerden korkarım. geçen iki tanesi etrafımı sarıp havladılar üstüme geldiler kalpten gidiyordum. köpeklerin insanları parçaladığı haberler bile var ama bir kedi en fazla ne yapabilir. böyle düşün kendini rahatlat.

bende kediden değil ama köpeklerden çok korkuyorum
geçen gün eşim köpek kovucu almış. Kendimi daha güvende hissediyorum şimdi.
bu cihaz kedilerde de işe yarıyormuş. Hayvanlara zarar vermiyor, sadece bizim duyamayacağımız bir ses dalgası ile hayvanların bize yaklaşmasını engelliyor.

Ayy zaten öyle sürünmeleri bile korkutuyo beni. Sevimli bulamıyorum ki

Öyle köpeklerden bende korkarım zaten ama köpeklerin hep bi sevimliliği vardır gözümde neden bilmiyorum.

Burda olsan sana sevdiririrdim 5 dkda kediyi. Bir daha ayrilamazdin. O derece

Korkunun sebebi maalesef var! Bu konuda doktora tezi yazmış psikolog arkadaşım bireylerde kedi korkusunu ailedeki kadın figürler ile köpek korkusunu da erkek figürler ile objeleştirdikleri dile getirmişti.Eğer fobiniz ielri derecede rahatsız edici ise tedavi olmanızda sizin ve ailenizin huzuru için fayda var.

vallahi iki kedi besliyorum elimde bir tane çizik olmadı.Ama kedi yaşadığı ev ile doğru orantılı agrasyon arttığında kedi de gergin oluyor.

Gelmeden önce balkona karton kutu yaptık içine de polar battaniye falan koyduk orada yatıp kalkıyor şimdilik.
Bizimkiler besliyor ama onun derdi içeride olmak
iste bunu anlamiyorum cok guzel evde besliyorsun guya hayvanseversin peki ya sonra atiyorsun disari birakiyorsun cop konteynirina uzuluyorum ve yeter artik diyorum

Muhtemelen çocukken anneniz size kedi pis elleme demis o günden kalma bir korku. Benim annem de hayvansever olduğundan bebekliğimden beri kedilerle hasır nesir ınsanım kedim sabah uyanmam icin üstüme atlar mesela kurban olurum ben ona

Kediler kolay kolay zarar vermez. Kediler sevilmek ister. Kedileri severseniz negatif enerjinizi de atarsınız. Kedilerden zarar görmeyeceğinize hatta fayda göreceğinize inanırsanız geçer inşaallah.

Beş-altı yaşlarımdayken kedi tırmalamıştı gözümü, hala azıcık izi var, ama ben naptım yinede sevmekten vazgeçmedim geçmemde... Oldum olası hayvan hastasıyımdır. Hayvanlarında duyguları, bi sinirli anları var, eğer buna dikkat edersek ne onların bize zararı olur ne de bizim onlara..

ben de evimde köpek besliyorum, hiç korkmam. ama kediden korkangillerdenim malesef...
yine de eskiye nazaran şu an azaldı kedi korkum. nasıl azaldığı hakkındaysa pek bir fikrim yok.

Benim kedimi 5 dk sevsen korkun geçer diyenler anlamıyorsunuz işte biz o kedilerin yanına yaklaşamıyoruz bile. Uzaktan gördüğüm an bi geriliyorum bişey oluyor yolumu değiştiriyorum. Beni küçükken kedi kovaladı bildiğiniz kovaladı yani. O günden sonra korkmaya başladım. Nasıl geçicek bilmiyorum ama çok kötü bişey yaşamayan bilmez.

aynen arkadaşım o yumuşacık halleri içimi öyle tuhaf ediyorki, korku ürperti, tiksinti
ne dokunması...
asla dokunmak istemiyorum
seven sevsin zorla sevilmezki...
ben de uzak durmaya çalışıyorum

Hamileyseniz şuan dışarıdaki kedilerden uzak durmalısınız zaten.
Korkularınızı üzerine giderek, onları umursamayarak giderebilirsiniz.

Hamileyseniz şuan dışarıdaki kedilerden uzak durmalısınız zaten.
Korkularınızı üzerine giderek, onları umursamayarak giderebilirsiniz.
Hamile diye kedilerden uzak durmak gerekmiyor.Aşısı tam oaln düzenli olarak veteriner kontrolunden geçen hayvanlardan değil hamilelere hamile olmayanlarada birşey bulaşmaz.

Hamile diye kedilerden uzak durmak gerekmiyor.Aşısı tam oaln düzenli olarak veteriner kontrolunden geçen hayvanlardan değil hamilelere hamile olmayanlarada birşey bulaşmaz.

Zaten orada dışarıdaki kedilerden bahsettim.
Bunların aşılarının olup olmadığını nerden bileceksiniz
Kedi tüyü ve dışkısından özellikle hamilelere bulaşan bir hastalık var.
Kadın doğumcularda hamilelerin yanında kedi istemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…