- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Evde banyo haricinde alaturka tuvalet var mı? Varsa orayı kapat, kapat derken kullanıma kapat; onların tuvalet yeri olsun.
Sürekli değiştirmeyeceğin için bir şey olmaz.Balkona alsam yeri değiştiği için huzursuz olurlar mı acaba ?
Sürekli değiştirmeyeceğin için bir şey olmaz.
Hiçbir şey olmaz, merak etme.Üşürler mi acaba ? Kapalı balkon, ısı yalıtımı da var ama e haliyle serin.
Balkona koyabilirsin hasta olmazlar. Kedi kapısı falan mı takacaksın kapıya?
Benimki oturma odasında duruyor malesef geceleri oturma odamda kaldıkları için.
Hiçbir şey olmaz, merak etme.
Açık bırakırım diye düşündüm. Bizimkiler de geceleri yatak odasında bizleler altı kişi yatıyoruz geceleri :)
Eve soğuk girer bu defa da siz hasta olmayın:) Biz köpeğimle yatıyoruz geceleri. Kediler gece cok kosturuyor, halı da olmayınca alt komsu şikayet etti. Odalarını değiştirdik mecbur. Her dairede bir evcilin oldugu bir apartmana tasınmak şart:)
Yatak odasında giyinme odası var orda duruyor bizim tuvaletimiz. Uzun bir koli vardı iki parça 1 metre uzunluğu vardır. Bi parçasını yere koydum üzerine de tuvaletini koydum çıkarken kum sıçratıyor, kolinin içinde kalıyor.Görüntü hiç hoş değil ama evde en uygunu böylesi.
Bizimki arada dışarı çıkıp 5 dk bahçeye yapıp geliyor, vücut ısılarını ayarlayabiliyorlar. Balkonda da hasta olacaklarını sanmıyorum.
Rica ederim. Umarım sizde yavrucuklarınız da memnun kalırsınız yeni durumdan.
Bizim tuvaletimiz de normalde kapalı ama kapağını kapatamıyorum. Bende sizden fikir isteyeyim bu konuda. Kapağını kapattığımızda panik oluyor. İterek girip çıkmak yerine, kendine çekerek çıkmaya girmeye çalışıyor e doğal olarak başaramıyor ve başlıyor miyavlamaya. Sabırlı olup izlemeyip bırakmalı mıyım kendi haline? Bir süre sonra çözer mi? Kaza olmasından korkuyorum dayanamayıp etrafa yapabilir diye. Ya da başka bir formülü pratik bir yolu var mıdır?
Kum yatak odamızda duruyor niye bende bilmiyorum. Ince taneli bentonit kullanıyorum. Kum kabını kapalı aldım. Koku yapmıyor ( tuvaletinide bekletmeden temizliyorum) Dagilan kumlar icin tuvaletinin onune kedi paspası aldım onu koyuyorum işe yarıyor bence arada silkeliyorum tekrar seriyorum. Etrafa dagilanlarida supuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?