- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Evet kapağını çıkarttım zaten ama sanki kapaklı daha temiz olacakmış etrafa dağılmayacakmış düşüncesi olduğu için aklımın bir köşesinde alıştırmak duruyordu. Ben sizi kapaklı kullanıyorsunuzdur diye düşünmüştüm. Demek sizde kapakları çıkardınız.
Sanki bütün kediler kapaklıya rahat girip çıkabiliyor bizimkisi beceriksiz sanmıştım.
Bende sanicat kullanıyorum 1.5 yıldır. Hep kokulu kullandım. İlk defa geçen ay kokusuz aldım ve topaklar dibe yapışıyor alırken dağılıyor, oğlumda kullanmak istemiyor, dışarı çıkmak istiyor. Bugün gidip başka bir kum almayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim M meredithgrey en son beyaz sabunlu kullandım inan bana o bile iyiydi kokusuz kuma göre. Bu kokusuz resmen parça pinçik olup tekrar dağılıp kum olarak kaptan çıkmamak için direniyor.
Bahsettiğiniz fırçalardan banyo için lavabo için de almıştım bolca yedeklerim vardı. Hemen deneyeceğim. Konunuzu işgal ettim ama kusura bakmayın.
Kapaklı mapaklı hak getire normal kum kapları küçük geliyor bizimkilere. Beraber işeme fantazileri de var oğlanların
Şundan aldım valla saça saça kum kazıyorlar keyfine
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...-ve-sepetler/kutular/00130129/samla-kutu.aspx
Gözümde canlandırdım da çok sevimliler. Peşini toplayanın Allah yardımcısı olsun :))askjdfjbgsj beraber işemeüstüme işe aşkım fantazi yapalım sjfadhgjg Bu samla kutular çok sağlam oluyor bende her boyu var . Bizim de büyükler değil ama küçük daha enerjik olduğundan oyun oynarken kuma saklanıyor , düğerlerinin üstüne kum atıyor arka patileriyle falan
kız üşürmü kediler 2 dk lık tuvalet olayındanbalkon en iyisi hem kum havalanıyor hem evde olmasını doğru bulmuyorum hemde 4 kediyle evin içinde kum olmaz olmamalı.
benim yaz kış balkonda, dışarı çıkıcaksam kış ise banyoda ya koyuyorum gelince hemen dışarı alıyorum gene
hatta benim kız miyavlıyor kapıyı açıyorum yapıp geliyorbu kadar düşünme ne üşüyecek kediler sanki balkona kapatıyorsun
Gözümde canlandırdım da çok sevimliler. Peşini toplayanın Allah yardımcısı olsun :))
Bana söyleme lütfen böyle şeyleriKapatıcam balkona almıycamBenimkiler ateşli kesin o balkonda yatarlar biliyorum ben sıpalarımı. Bu arada Marmaris' de kediye tecavüz etmişler sinirimden ağlıyorum çok üzgünüm şu an
Allah ım vahşet bu ya. Koparsınlar bunların şeylerini nasıl bir mantıktır bu. Midem bulandı. Ne istiyorsunuz dilsiz zavallı yavrucaklardan. Tek dertleri karınları doysun birazcık sevgi görüp oyun oynasınlar yeter. Kimse ne zararı var. NAsıl bir beyin ki bunların ki hayvandan etkileniyorlar. Offf sinirlerim bozulduKapatıcam balkona almıycamBenimkiler ateşli kesin o balkonda yatarlar biliyorum ben sıpalarımı. Bu arada Marmaris' de kediye tecavüz etmişler sinirimden ağlıyorum çok üzgünüm şu an
Bana söyleme lütfen böyle şeyleriben o tarz konuların verildiği sitelere bakmıyorum öyle haberleri açmıyorum intihara kadar gider dünyam kararıyor.
Amin amin sağlıklı olsunlar başka bişey görmüyor insanın gözü. Bizim de her zaman askıdan çoraplarımızı çekiştirip taşır bi yerlere tepiştirir bir de. Kanepe altına, yatak altına, sandalyeye dolar. Bazen sarılır atar ama askıdan her zaman eksik çorap alırımSağlıkları yerinde olsun da dağıtsınlar. Zaten büyüyünce geçiyor o yaramaz halleri. Eski evimizde balkon olmadığından odada kuruturdum çamaşırları, askıdan ne bulurlarsa indirip oynarlardı üçü de çok yaramazdı ama büyüdüler sakinleştiler derken 4. geldi. Hakkımızda hayırlısı bakalım :)
Allah ım vahşet bu ya. Koparsınlar bunların şeylerini nasıl bir mantıktır bu. Midem bulandı. Ne istiyorsunuz dilsiz zavallı yavrucaklardan. Tek dertleri karınları doysun birazcık sevgi görüp oyun oynasınlar yeter. Kimse ne zararı var. NAsıl bir beyin ki bunların ki hayvandan etkileniyorlar. Offf sinirlerim bozuldu
Sanicat kullanıyorum ben de ince taneli bentonit. Hiç koku sorunumuz yok ama sekiz aylık sarmanımızın o temiz kumda Tarkan dansı yapması sonucu kum saçılması durumu var :)
Yeri degil ama icim icimi yiyor sorabilir miyim? Kedimin tüy dokumu olmustu bolgesel. Gecti ama distan gecmis sanirim. Check up yaptirmistik ve enfeksiyon gibi biseyin olabilecegi soylendi. Kusma, ishal, ateş olmadigi icin antibiyotik vermdi. Lactoferon ve multivitamin verdi. bagisiklik guclendirici ancak ishal oldu bizimki bende kestim ama ishali devam ediyor bugun aradim vet. ama telefonu kapaliydi. Cumarts gunu goturebilecegim. Simdilik pirinc ve tavuk hazirliyorum. Sizce bu ishal normal midir niyedir bir fikriniz var mi? multuvitaminimi fazla kacirdim acaba?
Geçmiş olsun. Acaba ilaçların yan etkisi olabilir mi?Yeri degil ama icim icimi yiyor sorabilir miyim? Kedimin tüy dokumu olmustu bolgesel. Gecti ama distan gecmis sanirim. Check up yaptirmistik ve enfeksiyon gibi biseyin olabilecegi soylendi. Kusma, ishal, ateş olmadigi icin antibiyotik vermdi. Lactoferon ve multivitamin verdi. bagisiklik guclendirici ancak ishal oldu bizimki bende kestim ama ishali devam ediyor bugun aradim vet. ama telefonu kapaliydi. Cumarts gunu goturebilecegim. Simdilik pirinc ve tavuk hazirliyorum. Sizce bu ishal normal midir niyedir bir fikriniz var mi? multuvitaminimi fazla kacirdim acaba?
Yeri degil ama icim icimi yiyor sorabilir miyim? Kedimin tüy dokumu olmustu bolgesel. Gecti ama distan gecmis sanirim. Check up yaptirmistik ve enfeksiyon gibi biseyin olabilecegi soylendi. Kusma, ishal, ateş olmadigi icin antibiyotik vermdi. Lactoferon ve multivitamin verdi. bagisiklik guclendirici ancak ishal oldu bizimki bende kestim ama ishali devam ediyor bugun aradim vet. ama telefonu kapaliydi. Cumarts gunu goturebilecegim. Simdilik pirinc ve tavuk hazirliyorum. Sizce bu ishal normal midir niyedir bir fikriniz var mi? multuvitaminimi fazla kacirdim acaba?
Ha bir de Nisan ayında kızım hapşurmaya başlamıştı herhangi bir enfeksiyon yoktu hiçbir belirti yoktu sadece imunex vermişti veteriner bir de zyrtec allerji ilacı yaptı. O dönem kızım da çok tüy dökmüştü ki zaten kısa tüylüdür. Acaba mevsim geçişlerinde olan bir şey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?