Kedi kumu nereye ?

Ben ilk kedime Sanicat ile başladım, turunçgilli ve aloe veralı alıyordum onlarda iyiydi topaklanma. Sonra nüfus üçe çıkınca kristal kuma geçtim ama kristal kum hakkında yazılanları okuyunca bıraktım Sanicat beyaz sabun kokuluya döndüm. Ve evet topaklanma sorunu var, küreğe ve dibe yapışıyor. Ama anti bakteriyel olduğu için seviyorum bir de güveniyorum bu markaya. Pisipisi hediye geldi onun topaklanması çok iyi ama o da koku yapıyordu bitirmedim paketi. Önerilere açığım kum konusunda

Ha bir de dibinde kum topaklanmış kedi tuvaleti için ben mutfak fırçası aldım ikea' dan. Bildiğimiz beş liralık bulaşık fırçalarından aldım Allah affetsin Onunla dipteki yapışanlar çok güzel çıkıyor aklınızda olsun.

Çok teşekkür ederim M meredithgrey en son beyaz sabunlu kullandım inan bana o bile iyiydi kokusuz kuma göre. Bu kokusuz resmen parça pinçik olup tekrar dağılıp kum olarak kaptan çıkmamak için direniyor.

Bahsettiğiniz fırçalardan banyo için lavabo için de almıştım bolca yedeklerim vardı. Hemen deneyeceğim. Konunuzu işgal ettim ama kusura bakmayın.

Yok ne demek sohbet ediyoruz işte ne güzel :) Konu evciller olunca bende laf hiçbitmez zaten O zaman ben bu beyaz sabunluya devam edeyim pek sesimi çıkartmadan.

askjdfjbgsj beraber işeme üstüme işe aşkım fantazi yapalım sjfadhgjg Bu samla kutular çok sağlam oluyor bende her boyu var . Bizim de büyükler değil ama küçük daha enerjik olduğundan oyun oynarken kuma saklanıyor , düğerlerinin üstüne kum atıyor arka patileriyle falan

kız üşürmü kediler 2 dk lık tuvalet olayından balkon en iyisi hem kum havalanıyor hem evde olmasını doğru bulmuyorum hemde 4 kediyle evin içinde kum olmaz olmamalı.
benim yaz kış balkonda, dışarı çıkıcaksam kış ise banyoda ya koyuyorum gelince hemen dışarı alıyorum gene
hatta benim kız miyavlıyor kapıyı açıyorum yapıp geliyor bu kadar düşünme ne üşüyecek kediler sanki balkona kapatıyorsun

Gözümde canlandırdım da çok sevimliler. Peşini toplayanın Allah yardımcısı olsun :))

Kapatıcam balkona almıycam Benimkiler ateşli kesin o balkonda yatarlar biliyorum ben sıpalarımı. Bu arada Marmaris' de kediye tecavüz etmişler sinirimden ağlıyorum çok üzgünüm şu an

Gözümde canlandırdım da çok sevimliler. Peşini toplayanın Allah yardımcısı olsun :))

Sağlıkları yerinde olsun da dağıtsınlar. Zaten büyüyünce geçiyor o yaramaz halleri. Eski evimizde balkon olmadığından odada kuruturdum çamaşırları, askıdan ne bulurlarsa indirip oynarlardı üçü de çok yaramazdı ama büyüdüler sakinleştiler derken 4. geldi. Hakkımızda hayırlısı bakalım :)

Kapatıcam balkona almıycam Benimkiler ateşli kesin o balkonda yatarlar biliyorum ben sıpalarımı. Bu arada Marmaris' de kediye tecavüz etmişler sinirimden ağlıyorum çok üzgünüm şu an
Bana söyleme lütfen böyle şeyleri ben o tarz konuların verildiği sitelere bakmıyorum öyle haberleri açmıyorum intihara kadar gider dünyam kararıyor.

Allah ım vahşet bu ya. Koparsınlar bunların şeylerini nasıl bir mantıktır bu. Midem bulandı. Ne istiyorsunuz dilsiz zavallı yavrucaklardan. Tek dertleri karınları doysun birazcık sevgi görüp oyun oynasınlar yeter. Kimse ne zararı var. NAsıl bir beyin ki bunların ki hayvandan etkileniyorlar. Offf sinirlerim bozuldu

Bana söyleme lütfen böyle şeyleri ben o tarz konuların verildiği sitelere bakmıyorum öyle haberleri açmıyorum intihara kadar gider dünyam kararıyor.

Oturdum ağlıyorum bibi. Çaresizliğime ağlıyorum, ülkece geldiğimiz hale, bu vahşete ağlıyorum. Ben de özellikle bakmadım Facebook' ta çıktı karşıma.

Amin amin sağlıklı olsunlar başka bişey görmüyor insanın gözü. Bizim de her zaman askıdan çoraplarımızı çekiştirip taşır bi yerlere tepiştirir bir de. Kanepe altına, yatak altına, sandalyeye dolar. Bazen sarılır atar ama askıdan her zaman eksik çorap alırım

Bir kedim dişi diğerleri erkek. Dişiler çok sakin oluyor bilge bir kız benimkisi çok uslu. Fotoğrafını gördüğüm o zavallı da kızıma benziyor çok ama çok kötü oldum

Sanicat kullanıyorum ben de ince taneli bentonit. Hiç koku sorunumuz yok ama sekiz aylık sarmanımızın o temiz kumda Tarkan dansı yapması sonucu kum saçılması durumu var :)

Yeri degil ama icim icimi yiyor sorabilir miyim? Kedimin tüy dokumu olmustu bolgesel. Gecti ama distan gecmis sanirim. Check up yaptirmistik ve enfeksiyon gibi biseyin olabilecegi soylendi. Kusma, ishal, ateş olmadigi icin antibiyotik vermdi. Lactoferon ve multivitamin verdi. bagisiklik guclendirici ancak ishal oldu bizimki bende kestim ama ishali devam ediyor bugun aradim vet. ama telefonu kapaliydi. Cumarts gunu goturebilecegim. Simdilik pirinc ve tavuk hazirliyorum. Sizce bu ishal normal midir niyedir bir fikriniz var mi? multuvitaminimi fazla kacirdim acaba?

Imunex mi veriyorsunuz ? Ben günde 0,5 ml. veriyordum gün aşırı. Eğer imuzic ya da imunex veriyorsanız ishal yapmış olabilir. Eğer bölgesel döküntü varsa tavuk vermeyin aslında genel olarak tavuk ve tavuklı mamayı önermiyorlar biz balıklıya döndük. İshal için de pirinç iyidir geçmezse ben ercefuryl veriyorum çok çok az o geçiriyor. Veteriner önermişti. Çok geçmiş olsun bu arada.

Geçmiş olsun. Acaba ilaçların yan etkisi olabilir mi?

Ha bir de Nisan ayında kızım hapşurmaya başlamıştı herhangi bir enfeksiyon yoktu hiçbir belirti yoktu sadece imunex vermişti veteriner bir de zyrtec allerji ilacı yaptı. O dönem kızım da çok tüy dökmüştü ki zaten kısa tüylüdür. Acaba mevsim geçişlerinde olan bir şey mi ?

Normal bir tüy dokumu degildi bizimki dokuldugu bolge kel kalıyordu. Tavuklu kullanmiyoruz suan zaten ND dusuk tahilli kuzulu yiyor. Lactoferon hap vermisti vet. bagisiklik kuvvetlendirmek icin google baktım ishal yapar mi diyede bulamadım birşey. Verdigim hapi filan kestim yinede ishal durmadı. Çok moralim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…