- 10 Ekim 2014
- 33.001
- 148.740
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bilmiyorum aslinda bagisiklik kuvvetlendirici verdikten ertesi basladi ishal. Vermeyi kestim ama devam ediyor ishal :/Geçmiş olsun. Acaba ilaçların yan etkisi olabilir mi?
Normal bir tüy dokumu degildi bizimki dokuldugu bolge kel kalıyordu. Tavuklu kullanmiyoruz suan zaten ND dusuk tahilli kuzulu yiyor. Lactoferon hap vermisti vet. bagisiklik kuvvetlendirmek icin google baktım ishal yapar mi diyede bulamadım birşey. Verdigim hapi filan kestim yinede ishal durmadı. Çok moralim bozuluyor.
Bilmiyorum aslinda bagisiklik kuvvetlendirici verdikten ertesi basladi ishal. Vermeyi kestim ama devam ediyor ishal :/
İlaçtandır muhtemelen korkmayın. Başka bir veterinere götürseniz şimdilik ? 7/24 açık kliniklere mesela ?
Burada güvenip goturebilecegim klinik yokki en azindan henüz bulamadım. Yakınlarda bikac veteriner var ama içime sinmiyorlar hiç. Oralara gotursem aklimda daha cok soru isareti olur. Buraya tasinali 2-3 ay oldu suan ki veteriner hekimimizide uzun uzun arastirdiktan sonra karar verebildim ve goturdun. Takıntılıyım o konuda. :/ Evde o dediginiz ilactan yok buarada yarin soracagım. Gerci bi defa ishal oldugunda igne olmustu ve 3 gunde kesilmisti bakalim biyandanda once hekim gorsun istiyorum.
En doğrusu bu aslında. İnşallah yarına toparlar kuzucuk.
@Elysionight kediniz nasıl oldu merak ettim ?
Bugun konustum hekim ile verdigim vitaminler ishale sebeb olmaz dedi. Stressten ishal olmuş olabilir dedi. Ki daha oncede (3-4 ay önce) bi defa veteriner ertesi ishal olmustu. Yolda fazla gurultu patirdi duyunca cok korkuyor. Olabilir dedim.
Verdigi vitaminlere devam etmemi soyledi. Keyfi nasil dedi. Keyfi iyi, kosturuyor, oynuyor dedim bitik bir durumu yok dedim. Size bir surup yazicam dedi ama ben iğne istedim ve kedimi getirmek istedigimi soyledim. Gerci ishalli haliyle birde tekrar yol cekmesin istedi adam muhtemelen ama hap icirmek bile suruptan kolay, kedim tadı guzel ilaci bile icmek istemeyip inat ediyor ilacin yarisi yere yarisi goge gidiyor beceremiyorum surubu bu yuzden igne istedim ama bu seferde aklima takiliyor surup mu iyidir igne mi, bosuna kediyi yola mı goturuyorum diyorum. Diyorumda diyorum...
Pirinc, tavuk yaptim lapa yemek istemiyor saatlerce ac durdu o ac durdukca benim kafam ona takiliyor en sonunda sabredemedim kendi mamasindan koydumda yedi -.- Goturecegiz mecbur yani, igne oluncada sinirlencek ama surubu icmemek icinde inanilmaz direniyor ne yapayim ki...
Keyfi iyiyse ciddi bir problem yoktur. Yine de veterinere gidince içiniz rahat eder. Tekrar geçmiş olsun.
Keyfi iyiyse ciddi bir problem yoktur. Yine de veterinere gidince içiniz rahat eder. Tekrar geçmiş olsun.
Merhaba holavida, bugun gittik klinige. Dun sadece bi defa kakasini yapti biraz civikti bugun ise henuz yapmadi kakasini dedim. Hekim iğne yapmak istemedi, muayene etti, ateşini ölçtü, sizin soylediginiz suruptan yazdi onu aldik. Birde fib icin poposundan cubukla dışkı alıp test yaptı temiz cıktı şükür gerci geçen haftalarda check up yaptirmistim olsaydı oradada problem gozukurdu heralde ama icim rahatladı en azından. Ic, dış parazitleri yapılmıştı ama veteriner hekim yinede dişkı parcasi getirin bir ara bakalım kronik bisey mi var filan dedi. Bir ara onu götüreceğim. Durumu gayet iyi mutluyum bugün :)
Aaa çok sevindim iyileşmesineHadi çok geçmiş olsun siz de hop oturup hop kalktınız. Kedinin keyifsiz olması çok kötü bir şey bilirim. Şükür ki geçmiş gitmiş. Bol sağlıklı ıslak burunlar
@Elysionight çok geçmiş olsun tekrardan. İyileşmenize çok sevindim. Yazmasam da takipteydim. İnşallah tekrar yaşamazsınız böyle sıkıntılar.
@holavida bugün başladınız demek bence için rahat olsun hasta olmazlar. Benim yaramaz soğuk havada bile bazen 3 saat dışarıda oynar. Yan komşunun kapısındaki çam ağacının altına yatar. Bazen güneşe karşı göbeğini açar yuvarlanır. Ben üşürüm içeri getirebilmek için bin şaklabanlık yaparım donarım yok beyefendi kalkıp girmez. Rüzgarın uçurduğu kuru yapraklar, havadaki sinekler arılar hele yazın zavallı kelebeklere hiç rahat vermiyor. Kendi istemeden asla içeri girmez. Kandıramam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?