Sokakta yüzlerce aç can varken hala parayla kedi almayi onrebilemenize inanamıyorum.Tuy dokmeyen kediler var cins ve oyuncak gibi bir sey biraz paraya kiyarsaniz istediğiniz gibi bir kedi bulabilirsiniz. Barinakta var midir oyle bilemiyorum bakmaniz gerek
Çocuk bakmakla aynı iki çocuğum olsa ne yaparım diye düşün öyle benim kedim öyle en azından eve tüy çok döküyor bir ara günde üç vakit çıkıp yatağa işeme huyu vardı çözdük onu şükür3 yaşındaki çocuğum kedileri çok seviyor. Bende bir barınaktan kedi sahiplenmek istiyorum. Ancak eşim kedilerin evde bakımı çok zor ; tüy döküyor ciğere kaçarsa çok sorun ameliyat vs diyor.
Evinde kedi besleyen arkadaşlar çok mu zor bakımı. Ben gözümü kararttim. Eşime rağmen bir dost istiyorum çocuğuma. Ama sonra ben sana demiştim muamelesi görmemek adına soruyorum. Günlük bakım rutini nedir. Çalışan biriyim yoğunum eklemek isterim yinede.
Sokakta yüzlerce aç can varken hala parayla kedi almayi onrebilemenize inanamıyorum.
3 yaşındaki çocuğum kedileri çok seviyor. Bende bir barınaktan kedi sahiplenmek istiyorum. Ancak eşim kedilerin evde bakımı çok zor ; tüy döküyor ciğere kaçarsa çok sorun ameliyat vs diyor.
Evinde kedi besleyen arkadaşlar çok mu zor bakımı. Ben gözümü kararttim. Eşime rağmen bir dost istiyorum çocuğuma. Ama sonra ben sana demiştim muamelesi görmemek adına soruyorum. Günlük bakım rutini nedir. Çalışan biriyim yoğunum eklemek isterim yinede.
Bir hayvan sever hicbir kosulda satin almayi öneremez. Araştırılırsa o cins kedilerden kliniklere terkedilmis olanlari var. Yine sahiplenebilir. Rezil kosullarda fabrikasyon gibi uretilen hayvanlara karşı durun artik. Talep etmeyin insanlari buna yonlendirmeyin.Bugün yanlış anlaşılma günüm sanırım. Sizin ihtiyaciniza göre bir öneride bulundum. Illa gidin parayla alin demedim. Sizin istediğiniz gibi pek tuy dökmeyen kediler de var ama cins dedim.
Ama sizin amaciniz bir kediye iyilik yapmaksa niyetiniz cok güzel bunun icin de barinak sahiplerinden bilgi sahibi olanlardan bilgi alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?