İroni olduğunu düşünmek istiyorum.Tuy dokmeyen kediler var cins ve oyuncak gibi bir sey biraz paraya kiyarsaniz istediğiniz gibi bir kedi bulabilirsiniz. Barinakta var midir oyle bilemiyorum bakmaniz gerek
Diyecek bir şey bulamadım. Dalga konusu yapmanız ilginç.
benim kediye sordum yok öyle bir sey diyo
espriniz çok komik gülmekten nefesim kesildi.
benim kediye sordum yok öyle bir sey diyo
Veterinerimin tavsiyesi her gün dışarıda tasmayla gezen kedi için normal benceAyda bir yıkama mı? kediler yıkanmaz eğer zifte falan bulanmadıysa
köpek sahibiyim ve kedilerin yaramazlıklarını gördükçe/duydukça çok imreniyorum çok tatlı olmuyorlar mı bir şeyi kırıp dökerken1 ay içinde 2 güneşlik 1 tül perde yırttı. Eşya sizin için değerliyse hiç düşünmeyin.
Çalışan ve yoğun biriyseniz rica ediyorum çocuğunuza arkadaş olarak bir kedi sahiplenmeyin. Üstelik 3 yaşında daha benim kızım da 3 yaşında tmm dışarıda sever ama evde ona ilgi göstermemizi kıskanıyor vardı kardeşimin evlerimiz ayrı olduğu halde minnoşa rahatlık vermedi sahiplendirmek zorunda kaldık. Onlar da canlı ilgi bekliyor. Bence oyuncak bir kedi alın siz ya da biraz daha çocuğunuz büyüsün anne istiyorum bakmak falan der alırsınız. Şimdi hem yoğun çalışıyorsunuz hem 3 yaşındaki çocuğunuza işten gelince ilgi göstereceksiniz kedicik arada kaynayacak lütfen iyi karar verin. Onlar da eve geldi mi alışıyor insana biz kedimiz gidince çok üzüldük ya o alışmıştı bize keşke almasaydık dedik hem kız kardeşimin üniversitesi hem benim kızın kıskançlığı olan kediye oldu rica ediyorum iyi karar verin oyuncak kedi değil bunlar3 yaşındaki çocuğum kedileri çok seviyor. Bende bir barınaktan kedi sahiplenmek istiyorum. Ancak eşim kedilerin evde bakımı çok zor ; tüy döküyor ciğere kaçarsa çok sorun ameliyat vs diyor.
Evinde kedi besleyen arkadaşlar çok mu zor bakımı. Ben gözümü kararttim. Eşime rağmen bir dost istiyorum çocuğuma. Ama sonra ben sana demiştim muamelesi görmemek adına soruyorum. Günlük bakım rutini nedir. Çalışan biriyim yoğunum eklemek isterim yinede.
Pencere kenarından devirdiği saksidaki kumları yemeye çalışan canlıya kedi denir. Anlık.
3 kedim 3bucuk yasinda da kizim var. Calismiyorum,ancak yakknda baslayacagim.
Cok degil, cok cok zor. Biz kedileri kirpiyoruz, ama atlip zipliyorlar komsular dan şikayet geliyor.
Supurge hol den hic kalkmiyor, gundr 2 3 defa supuruyorum evi. Acik sa hic birsey birakamoyorum. Sirelli bir plan program halindeyim.
Ona mudajele ederken, digeri hop tezgaha cikiyor. Kizim yemegnu yerken bir is yapsam, hop kizimin onune oturmus onun yemegiini yiyor.
Esyalar a zaten zaraar veriyorlar. Bolca. Yerde oyuncak birakamiyorum (3 yas cocujla nekadar mumkun olabilirse) cunlu kediler yere surterek oynuyorlar.
Gece uykudan uyandiriyorlar. Kizimin odasi ayri, ama kizimla yatmiyorken, mecbur kediler le yatiyorum yoksa agliyorlar. Bu sefer sikayet geliyir kizim uyaniyor.
Ailecek 2 gunden fazla bir yere gidemiyoeuz. Evi temizlemeden miaafir cagiramiyorum. Kum kil oluyor. Trasli olmalarina ve titiz olmama raglen buzdopabin icinden dahi kil cikiyor.
Yarun 10 gunlugune gidwxegim evdem, halilari fln komple kaldirdim. Yani sureklu birseyleru hesaplamam gerekiyor.
Yani zor mu dediniz diye zorluklarundan bahsettim. Bu kedilerim vefaat edince, bir daha eve sahiplenmicem.
köpek sahibiyim ve kedilerin yaramazlıklarını gördükçe/duydukça çok imreniyorum çok tatlı olmuyorlar mı bir şeyi kırıp dökerken
benimkinin de kudurduğu zamanlar oluyor ama genelinde çok uslu
3 yaşındaki çocuğum kedileri çok seviyor. Bende bir barınaktan kedi sahiplenmek istiyorum. Ancak eşim kedilerin evde bakımı çok zor ; tüy döküyor ciğere kaçarsa çok sorun ameliyat vs diyor.
Evinde kedi besleyen arkadaşlar çok mu zor bakımı. Ben gözümü kararttim. Eşime rağmen bir dost istiyorum çocuğuma. Ama sonra ben sana demiştim muamelesi görmemek adına soruyorum. Günlük bakım rutini nedir. Çalışan biriyim yoğunum eklemek isterim yinede.
3 kedim 3bucuk yasinda da kizim var. Calismiyorum,ancak yakknda baslayacagim.
Cok degil, cok cok zor. Biz kedileri kirpiyoruz, ama atlip zipliyorlar komsular dan şikayet geliyor.
Supurge hol den hic kalkmiyor, gundr 2 3 defa supuruyorum evi. Acik sa hic birsey birakamoyorum. Sirelli bir plan program halindeyim.
Ona mudajele ederken, digeri hop tezgaha cikiyor. Kizim yemegnu yerken bir is yapsam, hop kizimin onune oturmus onun yemegiini yiyor.
Esyalar a zaten zaraar veriyorlar. Bolca. Yerde oyuncak birakamiyorum (3 yas cocujla nekadar mumkun olabilirse) cunlu kediler yere surterek oynuyorlar.
Gece uykudan uyandiriyorlar. Kizimin odasi ayri, ama kizimla yatmiyorken, mecbur kediler le yatiyorum yoksa agliyorlar. Bu sefer sikayet geliyir kizim uyaniyor.
Ailecek 2 gunden fazla bir yere gidemiyoeuz. Evi temizlemeden miaafir cagiramiyorum. Kum kil oluyor. Trasli olmalarina ve titiz olmama raglen buzdopabin icinden dahi kil cikiyor.
Yarun 10 gunlugune gidwxegim evdem, halilari fln komple kaldirdim. Yani sureklu birseyleru hesaplamam gerekiyor.
Yani zor mu dediniz diye zorluklarundan bahsettim. Bu kedilerim vefaat edince, bir daha eve sahiplenmicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?