Ay bide buradan guleyimTüy toplama eldivenleri var, eşinizi yatırıp soyun, her gün sabah akşam tüyleri fırçalar gibi toplayın, olmadı tüy toplama ruloları var, onla geçin üstünden, şarjlı el süpürgesiyle de süpürebilirsiniz kocanızı, kedilerime yapıyorum ben bunları pek hoşlarına gidiyo
Komple tüm vücudu almak gerek :) bacağıbda böğğğründe kıl olmayan erkek utanır kız gibi hisseder kendiniTüylerini alsın.
Traş makinasıyla alsın, ne var bunda?
Yaaa evet onu üzmek istemiyorum tabiki ama o da üzülmüyor gerçi kılları ile çok mutluYani bildigimden degil de mantiken hormonlarin da bir sorun olabilir mi? Bizde erkeklik hormununyukselince tuy cikar ters dusunursek abaca onun da bir bozuklugu olabilir mi? Vee adama bu muhabbeti yapma kuzum cok ayip olur elinde degil sonucta
Aslında benimde aklıma robotlar geldi işimi görür sanırım. Çünkü gerçekten çok sinirlendiriyor bu durum beni aşırı titiz bir insan da değilim aslında yani titizlik hastaları olur ya öyle de değilim ama kıllara dayanamıyorum
HahahahahaÖyle olsan evlenmezdin zaten emin ol :) arkadaşım sırf bu yüzden tüysüz bir adamla evlendi. Bana bile evlenirken şey demişti 'yatak hep kıl olur emin misin evlenmek istediğine..' akıllı kadının hali başka
Çok garip gelmiştir şimdi göze alışkın değiliz ya. Bende diyorum al yoksa ben tek tek tek koparıcam onları diye ama yok inat bizim bey birazBenim eşimde öyle traş makinesi ile girişti dün. Makine ile almasına rağmen benim batıklı bacağımdan güzel oldu bacakları azıcık sinirlerim bozuldubayağı bir dökülmez herhalde kılı tuyu artık
He ya bassın jileti, bi sonra ki ay adam tüy dökmek yerine, kirpi gibi oklarını fırlatsin, konu sahibi jilet yaptırma bugününü ararsınCanım bassın jıletı .Toparlanır:):)Kendıne supurttur hamılesın zorlama kemdını:)Bebegınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah:)
Ayı mi kurt mu bu1 uzun eşofman giyecek
2 mevsimden de olur
3 yapcak bis yok
Kdkdjdkfkfld bu biz miyiz acaba ama yakın zamanda yatılıya gitmedikEşimin yakin arkadaşı mecburi bir sebepten bizde 2 hafta kadar kaldı. Her gün en az 1 kere süpürdüm gectigi yerleri. Sonra kız arkadaşı geldi oturmaya. Baktım onun da saçları dökülüyor. Hayatimda gordugum en uyumlu cift olduklarina karar verdimSonra kız güzellik merkezinde çalışmaya başladı, oğlana da lazer ayarladı :)
Merhaba güzel kadınlar,
Size çok komik gelecek ama beni sinirden ağlatacak derecede kıl döken bir eşim var. 7 aylık hamileyim hergün evi süpürüp siliyorum. Abartmıyorum 1 fayans başına 10 tane kılı dökülüyor. Ev erkek berberi gibi. Olurda 2 gün süpürmezsem sanki 1 aydır süpürülmemiş gibi. Kan değerlerinde bir şey yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum beni aşırı aşırı geriyor bu durum.
Siz evinizi süpürmüyor musunuz ?Kıl temizliğini neden siz yapıyorsunuz ?
Hahahahaa kirpi gibi ok fırlatması da beni üzerHe ya bassın jileti, bi sonra ki ay adam tüy dökmek yerine, kirpi gibi oklarını fırlatsin, konu sahibi jilet yaptırma bugününü ararsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?