Kediden daha çok kıl döken kocam

benim sevgilim tüm vücut lazere gitti uff adam jilet gibi oldu bal kaymak şimdi ise benim dökülen saçlarımdan utanıyorum evde kıl mıl kalmadı rahatladık

Yani bildigimden degil de mantiken hormonlarin da bir sorun olabilir mi? Bizde erkeklik hormununyukselince tuy cikar ters dusunursek abaca onun da bir bozuklugu olabilir mi? Vee adama bu muhabbeti yapma kuzum cok ayip olur elinde degil sonucta

Ay bide buradan guleyim

Yani bildigimden degil de mantiken hormonlarin da bir sorun olabilir mi? Bizde erkeklik hormununyukselince tuy cikar ters dusunursek abaca onun da bir bozuklugu olabilir mi? Vee adama bu muhabbeti yapma kuzum cok ayip olur elinde degil sonucta
Yaaa evet onu üzmek istemiyorum tabiki ama o da üzülmüyor gerçi kılları ile çok mutlu

Benim eşimde öyle traş makinesi ile girişti dün. Makine ile almasına rağmen benim batıklı bacağımdan güzel oldu bacakları azıcık sinirlerim bozuldu bayağı bir dökülmez herhalde kılı tuyu artık

Öyle olsan evlenmezdin zaten emin ol :) arkadaşım sırf bu yüzden tüysüz bir adamla evlendi. Bana bile evlenirken şey demişti 'yatak hep kıl olur emin misin evlenmek istediğine..' akıllı kadının hali başka

Çok garip gelmiştir şimdi göze alışkın değiliz ya. Bende diyorum al yoksa ben tek tek tek koparıcam onları diye ama yok inat bizim bey biraz

1 uzun eşofman giyecek
2 mevsimden de olur
3 yapcak bis yok

Canım bassın jıletı .Toparlanır:):)Kendıne supurttur hamılesın zorlama kemdını:)Bebegınızı saglıkla kucagınıza alın inşallah:)
He ya bassın jileti, bi sonra ki ay adam tüy dökmek yerine, kirpi gibi oklarını fırlatsin, konu sahibi jilet yaptırma bugününü ararsın

Benim böyle sorunum olmadı esinde ufak tefek diker ama sorun olmazdı ama tup bebek ıcın bize solgar e vitamini verdı doktor 200luk ınanırmısın adamın bır ıkı dikilen tuyu bile dokulmez oldu hatta ben cekıyırdum sacını dokunuyor masallah diye tavsiye ederım

Kdkdjdkfkfld bu biz miyiz acaba ama yakın zamanda yatılıya gitmedik beyim çok tüy döker ben ona söylenirim o da donundan bile benim saçımın çıkmasına söylenir. Mütüş ikili

Kocamın kılları dökülüyor
Kedimin kılları dökülüyor
Saçlarım dökülüyor
Teknolojinin buna bir çözümü yok
Elimde süpürge ile yaşıyorum, bir de küçük şarjlı el süpürgem var o da hayat kurtarıyor, geçinip gidiyoruz

benım kocam bey de cok tuy dokerdı tuy toplamak ıcın rulolar var resmen onunda gezerdım sonra baktım olmuyor duzenlı tum vucut trasa basladık bacaklarda dahıl tum vucut
ayda bır duzenlı sırtını gogus kısmını ben yardımcı oluyorum ıyı goremıyor tek basına zor oluyor sırtını nasıl traslasın adam
valla rahat ettım ama kışın üsüyorum dıyor tovbe est.

Erkekler için tüy dökücü kremler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…