Şimdi de bi gör... speedy gonzales kaçtı içine yine, durdurabilene aşkolsun.
İşte böyle kaptırıyor kendini, sonra kolu, kafayı çakıyor bi yerlere :)
Çok şeker ama yaaaaaa opuyorumnanaktan
ya kızlar benim kedimi şöyle bir okşayamadım ne zaman dokunmak istesem oyun oynuyor elimle oynuyor..bu ne zaman normal bir kedi moduna giricek anlamadım ki şöyle kucağımda uyusun istiyorum ama yok yok hep oyunda aklı zaten kedinin sahibi değil bakıcısı olunurmuş hep kendi bildiğini yapıyor .....bide bir havalar bir havalar kendini kaplan sanıyor :)))))
ya kızlar benim kedimi şöyle bir okşayamadım ne zaman dokunmak istesem oyun oynuyor elimle oynuyor..bu ne zaman normal bir kedi moduna giricek anlamadım ki şöyle kucağımda uyusun istiyorum ama yok yok hep oyunda aklı zaten kedinin sahibi değil bakıcısı olunurmuş hep kendi bildiğini yapıyor .....bide bir havalar bir havalar kendini kaplan sanıyor :)))))
5 aylık benim kedim sokakta çocuklar hırpalarken aldım onu birde kardeşi vardı yanında onu öldüemüşlerdi o da başında bekliyordu bilmiyorumkismile
benimle yatmaz hiçç yeri var ayı oraya alıştırmıştım ondandır belkiboshayallersmile
slm arkadaşlar..2.5 aylık bir kedim var..tırmalama tahtası var ama hiç ilgilenmiyor gidip koltuk kenarlarını tırmalıyor..ne yaptıysam alıştıramadım...şu an yalnız yaşıyorum ama 1-2 haftaya kadar ailemin yanına yerleşicem ve annem eminim ki bu duruma çıldırıcak..eğer evde koltukları tırmalamarsa annem ikimizide kapının önüne koyar...ne yapıcam ben yaaa bir akıl verin şu catnip spreyler var onlardan da aldım sıktım ama nafile..
aynen ne koltuk kaldı ne halı eşim çok sinirleniyor zaten sevmiyor benimle oğlum hatrına katlanıyor kedicikde çok göze batan şeyler yapmaya başladı eyvahedigeldismileben de bu tırmalama sorununa çözüm arıyorum..yeni eşya alamıyoruz..
ya arkadaşlar benim oğluşumunda ilginç huyları var. mesela ona doğru bişey salladığımda (örneğin kalem vb çok alakasız şeyler) miğdesi bulanıyo kusacak gibi yapıyor ama kusmuyor. neden böyle yaptığını anlayamadım. Fikri olan varmı bu konuda
mrb kedi nezlesi hakkında bilginiz var mı????? neler yapılabilir.veterinere götürecek durumum yok.evde ilaçla tedavi edilirmi. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?