Royal Canin, Hill's veya Proplan öneririm bunlar super premium mamalardır, İams ise orta kalite mamadır...Royal Canin'in Kitten 36 mamasını severek yiyorlar özellikle bunu tavsiye ederim size...Şu sıra bir çok internet sitesinde 2 kg+400 gr kampanya var bir bakın isterseniz...Zaten tek bir kediniz olduğu için aldığınız bu mama uzun süre gider...
Insallah canim ya, tirnaklarinda acaba bi sorunmu var diye bakmaya calisiyorum ama izin vermiyor:) en iyisi birde vet baksin Insallah önemli birsey yoktur, tekrardan cok tesekkürler
Canım çok geçmiş olsun veterinere götürdünmü ?? çok merak ettim umarım önemli birşeyi yoktur veterineriniz ne dedi
Buarada kılıççım önerdiğin gibi akkum ve royal canini spariş ettim hemen 1 gün sonrasında geldi 50 tl üstüne kargo ücretsizdi zaten bizimki royal caninin içine düştü bir yiyişi var görseniz o halini içinize sokarsınız canım benim ya çok teşekkür ederim tekrar önerilerin için canım
kızlar birşey soracağım, acaba kedini tırnaklarını biz evde kendimiz de kesebilir miyiz ? ben çok çekiniyorum da bir zarar veririm diye..koltukları falan çok tırmalıyor mahvoldu koltuklar..şu tırmalama olayına nasıl çözüm buldunuz ?
kızlar birşey soracağım, acaba kedini tırnaklarını biz evde kendimiz de kesebilir miyiz ? ben çok çekiniyorum da bir zarar veririm diye..koltukları falan çok tırmalıyor mahvoldu koltuklar..şu tırmalama olayına nasıl çözüm buldunuz ?
Buarada kılıççım önerdiğin gibi akkum ve royal canini spariş ettim hemen 1 gün sonrasında geldi 50 tl üstüne kargo ücretsizdi zaten bizimki royal caninin içine düştü bir yiyişi var görseniz o halini içinize sokarsınız canım benim ya çok teşekkür ederim tekrar önerilerin için canım
ben kesiyorum kendim. en son yalnız kestim ama bazen cok huysuz oldugunda babama tutturuyorum. bu konuda veteriner uykudan uyandıgında,uyusuk oldugu bi anı sec o zaman kes demişti ama genellikle benim gece aklıma geliyo. :) aslında cok zor bi işlem değil,1kez veterinerinize kestirin ve dikkatlice izleyin. özel tırnak makasını alın,evde halledersiniz sonra.
saol canim, evett götürdüm, tirnaklari uzamis ve bu onu rahatsiz ettiginden koparmaya calisiyor dedi, vetim kesti tirnaklarini ve artik yapmiyor:))
cok sükür kötü bisey degilmis yaa cok rahatladimm
Sevgili KılıçBalığının önerisiyle akkum a başladık ve çook memnun kaldık :) kesinlikle daha hijyenik, kokusuz(pudra kokusu yok ama idrar kokusu da yok :) ), temiz ve daha ekonomik. kum masrafımız çeyreğine indi resmen.
yeri gelmişken Kılıçbalığına tekrar teşekkürler.
Ben de kızıma royal canin in kitten mamasını aldım uzun süre, en severek onu yiyor... şimdi büyüdüğü için yetişkin mamasına geçmek istiyorum. mama konusunda çok seçici, ne alsam onu düşünüyorum.
Royal canin'in gene yetişkin mamişlerinden alsan sevmezmi acaba bir denemekte fayda var düşünmekteyim.. Buarada ben biraz kocakafalılık yaptım akkumun yanlışlıkla ince tanelisini aldım ama kalını zannedersem daha iyimiş heryan kum oluyor bide bnm oğluşun tuvaleti kapalı içine saklanıp ilk zamanlar oyunlar bile oynadı bide kum poşeti koymuştum alışmaz diyede korkmuştum ama hiç sorun çıkarmadı uyumlu oğluşum benim
Sevgili KılıçBalığının önerisiyle akkum a başladık ve çook memnun kaldık :) kesinlikle daha hijyenik, kokusuz(pudra kokusu yok ama idrar kokusu da yok :) ), temiz ve daha ekonomik. kum masrafımız çeyreğine indi resmen.
yeri gelmişken Kılıçbalığına tekrar teşekkürler.
Ben de kızıma royal canin in kitten mamasını aldım uzun süre, en severek onu yiyor... şimdi büyüdüğü için yetişkin mamasına geçmek istiyorum. mama konusunda çok seçici, ne alsam onu düşünüyorum.
Royal canin'in gene yetişkin mamişlerinden alsan sevmezmi acaba bir denemekte fayda var düşünmekteyim.. Buarada ben biraz kocakafalılık yaptım akkumun yanlışlıkla ince tanelisini aldım ama kalını zannedersem daha iyimiş heryan kum oluyor bide bnm oğluşun tuvaleti kapalı içine saklanıp ilk zamanlar oyunlar bile oynadı bide kum poşeti koymuştum alışmaz diyede korkmuştum ama hiç sorun çıkarmadı uyumlu oğluşum benim
Ayy hakkaten bende çok rahatladım canım önemli bir sorun olmadığına yav bizim pisiler tırmalama tahtalarında halledemiyorlarmı bunu ben daha hiç kesmedimde birde benimki siyam tırnakları siz düşünün gece zaten pantere dönüşüyor oğlum
yaa canim benimkinin tirmalama tahtasi var ama hic kullanmiyorki:97:
o benim deri koltuklari daha cok seviyor maaf oldu koltuklarim
neyse gelen mala gelsin o iyi olsunda
İnce veya kalın akkum arasında işlevsel olarak fark yok ama ince taneliler hem etrafa saçılıyor hemde kedilerde temiz kum üzerinde yuvarlanma hissi yaratıyor, hatta kum kabına yatıyorlar falan güzel güzel çatlak yaratıklar...Sırf bu yüzden kalınını kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?